Фермата 4 - Съединение - тема 8 (29.10. - 04.11.)

• 29 528
  • 682
  •   1
Отговори
# 210
Никой не твърди че Росица е ангел.
Само , че на фона на нейните простотии и изцепки, някак си много изпъкна бездушието, лицемерието, злобата на другите, въпреки опитите им да прехвърлят зрителския негативизъм върху Росица.
От самото начало продукцията я е взела на мушка и водещите подклаждат лошото отношение .
Прочетоха пред всички писмото на детето и знаейки че ще скочат " патриотите"
Защо да попитам.Още от тогава тя е на прицел, после номера със заека, сега това.

# 211
Никой не твърди че Росица е ангел.
Само , че на фона на нейните простотии и изцепки, някак си много изпъкна бездушието, лицемерието, злобата на другите, въпреки опитите им да прехвърлят зрителския негативизъм върху Росица.
От самото начало продукцията я е взела на мушка и водещите подклаждат лошото отношение .
Прочетоха пред всички писмото на детето и знаейки че ще скочат " патриотите"
Защо да попитам.Още от тогава тя е на прицел, после номера със заека, сега това.

Е как защо. Защото е заявила нескрито, че и е през оная работа за парите и останалите играчи, и продукцията я притиска да сгреши за да се компроментира. Много ме радва, че има един участник вътре, който не им върви по гайдата на продуцентчетата. Няма друго логично обяснение за този целенасочен подход към нея. Не е до харктера и. Видях и Лили и Калоян, двамата най-позитивни участници да я подкрепят. Останалите са хиени.   

# 212
Чак такава бунтарка не е.  Просто се кефи да дразни околните. Познавам такива хора,  които изпитват изключително удоволствие да нервират.  Нищо дълбоко и прозорливо не виждам в нейното поведение. Нито пък особено умно, ако е вътре не за парите, а за да впечатли мъжО й. Чиста проба инат си е.

# 213
Чак пък да я притиска продукцията да сгреши и да се компрометира... Усеща се някакво тенденциозно отношение, ама чак пък толкова. Сигурно продуцентите са ѝ наливали и алкохол в гърлото две поредни недели.
Аа, не, сетих се, той Симеон я е напил против волята ѝ, както заключи някой по-назад. Joy
И още нещо - ако някой ми демонстрира, че мнението ми (и аз самата) не значи нищо за него, не само няма да му симпатизирам, а няма и никога да общувам с него. Не че някой е длъжен да зачита мнението ми, разбира се, но не вярвам на някого да му е приятно да общува с човек, който ти показва, че за него си нищо, нула.

Последна редакция: вт, 30 окт 2018, 18:17 от Ензим

# 214
  • London
Абсурдно ми е вече да обсъждаме емнайсе страници две пиянски вечери, честно.

# 215
Абсурдно неабсурдно, каквото върви това обсъждаме. Ти нещо се опитваш май постоянно наклон да даваш на темата.

# 216
Оооо, densi, да. Подкрепа от мен.

# 217
Темата не беше ли обща? Кой каквото иска да си каже? Или е на авторката?

Не харесвам Росица- нагла е и проста. Пие за да се справи с проблемите си - липса на децата, недостатъчно храна. Не е нужно да ритаме падналия за да има сеир. Разбирам я, но не я оправдавам.

# 218
Митко не ми се вярва да изпрати Симо ратай,защото вече знае че никаква работа няма да свърши там и трябва все да им виси на главите като Сашо ,а доколкото чух Митко иска ларж фермерство  hahaha Мисля Сашо или Нури

# 219
Темата не беше ли обща? Кой каквото иска да си каже? Или е на авторката?

Не знам защо споменаваш авторката на темата - мен, като аз никога досега във форума, не само в тази тема, не съм си позволила да кажа на някого какво да пише/не пише. Други се опитват, не е приятно, да.

# 220
  • London
Браво на Нури!

Усещам, че и Росица ще развали плановете на Митко.

Жалко за малко... Значи ще е ратай и навярно дуелист.😂

# 221
Милена вече я заболя ръката.
А ще и мине сега.

# 222
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Mилена само за работа я боли ръката.Ето,и доене отказвала по тази причина.При битки за имунитет как пък нищо не я боли...Ето,и на царевицата победи,игра точно за натоварване на китките.

Голяма смешница и лицемерка.

# 223
  • Mediterraneo
Много прозрачен Митко, много! Злопаметно същество.

# 224
Симо ратай и дуелист със сигурност.
От жените Росица.
Е сега ако са някои ще си поркат двамцата и да го видя Митака как ще се оправя.

Общи условия

Активация на акаунт