Фермата 4 - Съединение - тема 8 (29.10. - 04.11.)

• 29 436
  • 682
  •   1
Отговори
# 555
Като гледам от Промото за утре-фермери в публиката няма.Дали публиката няма да е съставена от техни близки и роднини? Thinking

# 556
И на мен така ми изглежда. Има и някакви деца май.

# 557
  • София
Ако смятат да изненадват драгите фермери, каквато очевидно е целта, едва ли ще присъстват на дуела.
И на мен ми беше много скучен епизодът вчера, само глупостта на пишман партизанките ме разсмя - фермерите били тъпаци, защото им чули гласовете, а не те, които не са съобразили да не крякат с цяло гърло. И Радилена разби - можело да си помислят, че някой от предишен сезон ги крадял. Направо си  представих как са забравили да кажат на Михо, че сезонът му е свършил....  Laughing

# 558
Рейна, Михо!!! Joy Hug Ще се попикам от смях!:joy:
Аз май и Ваня чух да говори за участник от предишен сезон дали не им прави номера. Може да съм се объркала, де. Simple Smile

А на Хриса какъв ѝ е тоолкова зорът да се връща във фермата, при боклуците, както ги нарече, защотоо най-нахално си изпокриха храната? Да вярва, че може да спечели ли?! Joy Да бе.

Промото за неделя

Няма фермери в публиката, да, "изненада" ще бъде връщането на някоя отпаднала кокошка.

# 559
А кой е в публиката.
Чак ми е интересно реакцията им в неделя когато в тъмното се отвори портата и цъфне....Хриса примерно.
Да видим освен Ваня дали друг ще и се зарадва.
Най много Милена да се подмаже , нещо в което съм почти убедена, още повече сега когато се усъмниха че завърналият се най- вероятно ще е фермер.
Та, Миленка като нищо ще се заумилква за да отърве ратайството.

# 560
Кой искате най-много да влезе ?представяте ли си лицата на Митко,Дидо и Георги😂😂😂

# 561
  • София
Аз май и Ваня чух да говори за участник от предишен сезон дали не им прави номера. Може да съм се объркала, де. Simple Smile
Hug
Eнзимче, нищо чудно и Ваня да споделя това мнение, видяхме я, че и тя няма особен късмет, като й се наложи да мисли.  Laughing Поне един ще е щастлив от връщането. Чудя се дали ще се навие да бойкотира фермерството на приятелката си.  Thinking

Последна редакция: сб, 03 ное 2018, 15:10 от Reinа

# 562
Е как, лика-прилика са си Ваня, Хриса, Радка у мисловната дейност. Ванчето било посърнало, милото, като излезли те, затова надраскало стените, останала без близки. Със сигурност ще се хвърли на врата на Хриса или Радка, по-вероятно Хриса. Едва ли ще се навие да бойкотира евентуалното фермерство на единствената си прЕателка. Аз предпочитам да се върне Радка, ама няма да ме огрее.
Джоли, определено и Милена ще се подмаже на върналата се, както текат размисли дали няма да е фермер отпадналият, когото ще връщат..  
И аз чакам с нетърпение да видя физиономиите на Дидо и Георги, като цъфне Хриса на портата. Joy

Последна редакция: сб, 03 ное 2018, 16:07 от Ензим

# 563
  • София
На мен пък ми е интересно тези изгонени вече фермерки от какъв зор искат да се връщат? Да се буташ там дето не те искат, с каква мотивация ще играят?

Коментирахте за близначките дали знаели, че имат вече храна в зимника - според мен Радилена им е разказала кое къде седи.

# 564
На мен пък ми е интересно тези изгонени вече фермерки от какъв зор искат да се връщат? Да се буташ там дето не те искат, с каква мотивация ще играят?

Коментирахте за близначките дали знаели, че имат вече храна в зимника - според мен Радилена им е разказала кое къде седи.
Ми мотивацията е 100000 лева.
Много им пука че никой не ги иска.

# 565
  • около Варна
Милена ми става все по-неприятна с непрекъснатото си мърморене и злобни коментари.
Направи ми впечатление как, когато се чудеха къде да приберат сготвената храна, Нури каза да я оставят на тези, които правят набезите, и те да хапнат. Единствен прояви човечност.

# 566
  • София

Ми мотивацията е 100000 лева.
Много им пука че никой не ги иска.

Да де, аз явно съм друг тип човек. На мен ми се струваше, че ако имат акъл в главата и си направят сметката, че пак ще искат да ги гонят (най-вече Хриса, а Радка два пъти я пращаха ратай) и няма да има кой да гласува за тях на финала, просто няма смисъл да се излагат отново.

# 567
  • Буркина Фасо
Милена ми става все по-неприятна с непрекъснатото си мърморене и злобни коментари.
Направи ми впечатление как, когато се чудеха къде да приберат сготвената храна, Нури каза да я оставят на тези, които правят набезите, и те да хапнат. Единствен прояви човечност.
да дойда да те обера тогава  Laughing
може да си кажа и какво да ми сготвиш. и за да оценя човечността ти остави някоя хилядарка до храната.  hahaha

# 568
  • около Варна
Е, на всички стана ясно, че са най-вероятно изгонени играчи, които са изпратени от продукцията.
Аз съм хуманист по принцип, ще оставя и отключено, да не се мъчиш с взлом Grinning

# 569
Зрителят дава парите,а продукцията решава на кого да ги даде...съответно могат да си върнат и да вкарат когото пожелаят,за да има рейтинг и повече гласували. Хриси не е приятна на повечето,но пък на нейния дуел казаха,че имало рекордна гледаемост...

Общи условия

Активация на акаунт