Фермата 4 - Съединение - тема 8 (29.10. - 04.11.)

• 29 442
  • 682
  •   1
Отговори
# 540
Роман прави трон по подобие на трона на Станислав
Съвсем различен беше. С дъговидна облегалка, ако не се лъжа. По-широк и поне изглеждаше по-удобен.

За тях е голяма тръпка, нещо различно в ежедневието, затова ги дебнат. Да не забравяме, че нямат други забавления, освен комуникацията помежду си.

# 541
  • Вестерос
Да и аз веднага се сетих за това

# 542
И това го има, амааа като цял ден работиш, не ме кефи да не дремна и цяла вечер. Ама забравих-тя Миленка самосрещу свива цигари и пуши нон стоп.. опа и акъли дава- от какво да е уморена...

# 543
Обаче ако направят новодошлия фермер ще го бойкотират.

# 544
Значи.. голяма тъпня.
Първо партизанки, които дори не се сетиха, че ще се усетят другите
Второ , вземат храна за 10 дни, а ще стоят 2
Трето- къде отиде боба, който е за 10 човека за обяд и вечеря?
Милена не спря! Ей, как не млъкна. Все се меси при мъжете. Да покаже, че не е лигла, че и тя има то*ки. Мен такава мъжкарана ме отблъсква. И Христина за това ме дразни. Защото и при нея мъжкото е повече от женското
Радилена не е ли със същия маникюр, който ѝ направиха във фермата?

# 545
Сюжетната линия с партизанките вече ми е тоолкова досадна, че заспивам..
А как така вчера някои фермери са досетиха, че може да изберат директно за фермер, без състезания, този, когото ще връщат - това, което коментирахме вчера тук... Изобщо не им диктуват от сценарния екип, аха хич, ние пасем трева. И веднага за бойкот заговориха, естествено, щото изобщо не знаят кого ще им връщат, нали. Scream
А Милена орева орталъка с откраднатия боб, докато дрънкаше, да беше сготвила нова манджа. Или повече за казана жалеха, че им го няма. Аз нещо се зачудих - близначките и Хриса като са отпаднали, имало ли го е зимника, та знаят, че има там храна? Или са инструктирани къде какво има? Откак са отпаднали близначките, толкова нови неща се направиха, че те няма как да знаят, ако не им е казано къде и какво, ама айде, аман от сценарий вече.
И четирите партизанки много ящни, бе, то ненаситни, верно все едно десет дни там ще стоят. Дали им били Само хляб и вода, каква трагедия, само и само да влизат сто пъти да отмъкват благини, страшен екшън, голяма скука. Трябвало да имат сили за дуела, какви ти сили, те го удариха на угояване, егати лакомията, като невиждали, бе. До дуела ще са качили по две кила с това плюскане. Ама - така са им наредили.

# 546
Аз продължавам да не разбирам... прибраха ВСИЧКО в склада... а боба не го прибраха. Ми то си е " ела вълчо, изяж ме"

# 547
И двете филета за една вечер ли ги опукаха?

# 548
Не знам, показваха ги да ръфат здраво, тя още е мека пастърмата, иначе не може да се отхапе току-така. С тъпия сценарий изглежда все едно не са яли дни наред преди влизането във фермата. И от какво пък толкова изгладняват, като лежат по цял ден.

# 549
  • София
Доглеждам вчершния епизод, ами много ми беше скучна тази седмица, много...

# 550
По мое мнение и предаването е много дълго, пет дни по час и половина и още два в неделя - как се прави толкоз скандал. На всичкото отгоре, тази седмица ратаите почиват, няма избор на дуелисти, два епизода - три часа -без нищо съществено. После що продуцентите такива тъпотии мислели. За ефир и рекламки смятам, че могат да сътворят още по-голяма простотия, кой да ти мисли за съдържание. Слава богу, че Сашка им отряза мераците за любовна история тоз сезон.

Горкото патенце, без вина виновно не само ще го отделят, ами и ще му хвръкне главата. Както някой по-рано отбеляза, зловещ паралел на обществото във фермата.

Да не разбутвам стари драми с пиянството на Роса, ама понеже бавно загрявам, та чак сега ми щуква - ако беше решила да бойкотира, кой щеше да дои кравите? Ама, че ирония, за успиване - наказание, за бойкот - ааааа, позволено е, може!

# 551
  • London
Въздух чист, селски....отваря апетит, какво знаете вие. Simple Smile)))))))))

# 552
Какво всъщност работи Милена навън. В дърводобива е много общо казано, интересува ме каква е мъжката и работа за,  която претендира. Освен да крещи по служителите си друго не знам, какво може да прави, и ме дразни

# 553
С тези ноктаци едва ли върши някаква истинска мъжка работа навън.  Whistling

# 554
Аз пък искам да попитам:Момичета на дуела утре ще присъстват ли фермерите

Общи условия

Активация на акаунт