Фермата 4 - Съединение - тема 8 (29.10. - 04.11.)

• 29 447
  • 682
  •   1
Отговори
# 525
Пържени до хрупкаво черва са пицикурчитата.

# 526
Оффф , Сашка като започне циганския говор едвам я издържам.

# 527
  • Варна
Оффф , Сашка като започне циганския говор едвам я издържам.

Джоли и аз така.... май за сефте се зарадвах като никога на рекламната пауза...

# 528
Аз като цяло вече трудно я търпя... не спря да се върти около Жоро и Дидо, аман от такива м**дили :/

# 529
Милена и Сашка са там само за даване на акъл и промиване на мозъците на останалите..и Милена с нейната мъжка професия е специалист по всички въпроси...много работа свърши тя с тези цигари..такова натоварване и е това,че направо на финал да я пращат.

# 530
Айдее очаквах, Гошо да обвини Симо.
Умря от яд, че няма да има дуел и съответно отпаднал и сега се чуди как да настрои другите срещу него.

# 531
  • София
Аз като цяло вече трудно я търпя... не спря да се върти около Жоро и Дидо, аман от такива м**дили :/

Е чак пък такъв епитет... Макар по-близките ми хора да са жени, и аз се чувствам по-добре сред мъже и по-добре общувам с тях. И винаги са ме привличали по-мъжки работи за вършене.

# 532
Александра се гласи за водеща. Отдавна прави впечатление, очаквам да я видя на екран след края на Фермата. Малко да се барне и е готова.
Милена дразни все повече. Жоро има голямо его, но и тя не пада по-долу.

# 533
Няма кой да я вземе да водеща Александра.

# 534
Да, чак такъв епитет... аз съм от жените, която основно общува с мъже, точно защото намирам повече общ език с тях и не ми се слушат кокошарски разговори всеки ден. Еми, сори, ама такова въртене на опашка... и то целенасочено само при тях двамата- има и други мъже...

# 535
  • Вестерос
Много се смях как не им идва на акъла, че им е дадена мисия да си набавят храна, а не просто нарочно го правят. И как не се сетиха, че може да предупредят партизаните, че ще ги чакат и стояха до сто часа. Тази Милена е куку, държи си, че е Симо хахахаха

# 536
  • London
Само на мен ли ми е толкова скучно вече, че само съм пуснала за фон телевизора?

# 537
Тифани, даа, и аз това си мислех. Аз, ако съм, си лягам и не ми пууууууука.

# 538
  • Вестерос
И аз бих си легнала.

Жоро щял да ги причуква Grinning

# 539
Роман прави трон по подобие на трона на Станислав

Общи условия

Активация на акаунт