Фермата 4 - Съединение - тема 8 (29.10. - 04.11.)

• 29 429
  • 682
  •   1
Отговори
# 570
Зрителят дава парите,а продукцията решава на кого да ги даде...съответно могат да си върнат и да вкарат когото пожелаят,за да има рейтинг и повече гласували. Хриси не е приятна на повечето,но пък на нейния дуел казаха,че имало рекордна гледаемост...
Сигурна съм в това.То беше такова желание от 90% от зрителите да падне на дуела, че съм убедена в гледаемоста.

# 571
Тей като гледам промото за утре
Скрит текст:
Гледам, че на стрелбата с лък са само Христина и Радилена, пък и има само 2 табели с техните имена, така че би трябвало близначката да е отпаднала.

# 572
Някой знае ли пуловерчетата с меченца на водещите каква марка са? Grinning

# 573
Знаеш ли ги на кой каква му е мотивацията.Радка си каза,че иска да се върне заради Симеон,Христина за парите,другите две сигурно и те за това,но след като паднаха от Радка,не ги разбирам за какво ще се мъчат.Но пък ми изглежда като интересно преживяване,ако имах възможност бих отишла да се пробвам...поне на кастинг.От всичките завръщащи се най-много симпатизирам на Радка,поне не е негативна,но срещу Христина май нямат шанс.Ще видим как ще се представи близначката,но не вярвам да е нещо супер различно от сестра и.
П.п. не знам как да го направя в скрит текст,та нещо като спойлер е и,който не иска да не чете надолу.
Имаше в предните коментари...преди доооста време,че са били на дуел Хриса и някоя от близначките,та може и да са се състезавали първо Радка и Хриса,и после другите.И за да има интрига да са показали това в промото.Но ще видим утре.

# 574
Ralph Lauren

# 575
Ralph Lauren

Благодаря, виждам, че има и дамски модели. Много са сладки. Simple Smile

# 576
  • Другата България
Според мен фермерите са в публиката, не вярвам да не го гледат това "грандиозно шоу", да не кажа, че почти съм сигурна, че ще присъстват. Нали трябва да викат за някого, да прегръщат после някого радостни, че се връща smile3532, да има какво да коментират. Твърде много залагат на сеира опосумите, за да не изтипосат фермерите като публика. Не знам, така поне аз смятам. Довечера съм на работа ЪФ корс Mr. Green, но ще ви чета надявам се. Прогнозите ми ги знаете - първа отпада близначката, след което от Радка и Хриса естествено Хриса печели.
Друго да изкоментирам аз, което ми направи впечатление. На третата нощ, когато стана ясно, че са разкрити партизанките и получиха писмо от Ванчо да не влизат във фермата, естествено Хриса и Радка тръгнаха да го правят, какво значение има някаква си забрана за нещо, кой ще ни каже на нас, че нещо не може да стане след като ние сме решили да стане? Mr. Green Каква беше реакцията на близначката /не помня коя от двете/: "Пак ще кажете България и чужбина, но в моя свят са ме учили след като едно нещо е забранено, то значи е забранено и аз няма да влизам там". Ей за това ми се искаше да ѝ стисна ръката на тази мацка. Това е и огромната разлика между "двата свята", няма да навлизам в подробни размисли и страсти, но този момент ми направи много силно впечатление.

# 577
Не съм съгласна за разликата между "двата свята" . Хриса и Радка не са представителна извадка, и тук има възпитани хора, та - не зависи от това къде живееш, а от това как си възпитан.

# 578
  • Другата България
Така е, и с теб съм съгласна, но моето мнение е, че масата тук е като Хриса и Радка, поне що се отнася до това да не се спазват правила, закони, забрани и т.н. В такава сфера работя и това е от всекидневните ми наблюдения, уви. Confused Все по-малко стават възпитаните и интелигентни хора, като нещо неестествено се приема възпитането понякога.
Пак казвам, говоря от лично мои наблюдения и опит. Peace

# 579
Аз искам Христина да се върне/не мога да я търпя въобще/,но сюжетната линия с Радка и Симеон не ми е итересна.Е ще видим...

# 580
А цялата "партизанска мисия" е толкова режисирана, което включва и "неподчинението" на Хриса, по чийто акъл уж се води и Радка. Как ще пропуснат сценаристите и режисьорите да използват буйния и необуздан характер на Хриса, за да създават допълнителен "екшън" и "съспенс" , от които заспивам. Simple Smile Не смятам, че Хриса и Радка са точкова тъпи, че да ходят да крадат, като знаят, че ще ги хванат. Абсолютен сценарий.

Последна редакция: нд, 04 ное 2018, 12:17 от Ензим

# 581
Хриса ми е неприятна, НО искам да се върне за да лъснат лицата на някои още повече/ не знам дали има накъде/ , да им увиснат оше повече мустаците, щото много са уверени вече в победата си.
Нека Хриса стане фермер.Да ги видим като я бойкотират какво ще ядат.
И е време Милена да е ратай, но тя ще се подмазва и най вероятно ще е Лили.

# 582
  • София
О, да, напълно си я заслужиха Христина драгите фермери. Да им е честита! Поне следващата седмица ще е мазало, а след това си мисля, че все ще е ратай и дуелист, докато не излезе.

# 583
  • Другата България
Тя може да е кротка и смирена сега, аз и такъв вариант допускам.

# 584
Тя може да е кротка и смирена сега, аз и такъв вариант допускам.
Ъъъъ нища пък.
Искам да е по улава , да ги изкара малко от релси , че някои вече броят парите

Общи условия

Активация на акаунт