Фермата 4 - Съединение - тема 8 (29.10. - 04.11.)

• 29 408
  • 682
  •   1
Отговори
# 585
Djoli, ми броят ги парите. Повечето, ако не всички. И защо да не ги броят? Те затова са там, не за нашия сеир.

# 586
Аз пък мисля, че Роса и Симчо ще са ратаи и дуелисти докато най-накрая не излязат от Фермата.  Rolling Eyes

# 587
  • Другата България
Тя може да е кротка и смирена сега, аз и такъв вариант допускам.
Ъъъъ нища пък.
Искам да е по улава , да ги изкара малко от релси , че някои вече броят парите
Точно това искам и аз, дано не са ми верни предположенията.

Точно и за нашия сеир са там, поне някои от тях.

# 588
  • София
Тя може да е кротка и смирена сега, аз и такъв вариант допускам.
Това даже ми е бедна "фантастиката" да си го представя. Колко ли пък може да е кротка тази? И дори да е решила да играе така, колко ли ще я държат добрите намерения? Laughing

# 589
Е прекалено ще е да са пак Роси и Симо ратаи и респективно дуелисти. Милена и Дидо не са минали през това,та им е ред. Колкото и да ми е симпатичен Дидо, ред му е

# 590
  • Другата България
Тя и Александра не е била ратайКА, Ванчето също не е била, Сашо не е бил, Митко тоже, така че доста хора не са минали през ратайство за сметка на други, които са били по няколко пъти.

# 591
Като нищо завърналият се, ако не е автоматично фермер, то поне ще има една седмица имунитет. Нали "шоо" трябва да има Simple Smile

# 592
Е прекалено ще е да са пак Роси и Симо ратаи и респективно дуелисти. Милена и Дидо не са минали през това,та им е ред. Колкото и да ми е симпатичен Дидо, ред му е
И Гошо не е бил ратай и Митко .
Но и аз искам да видя Милена , ама пак ще я болят ръцете.
Но за съжаление и аз мисля че Роси и Симо ще са постоянно, освен ако не са фермери или не вземат имунитет.
Искам Хриса да разбие малко четворката, въпреки че много харесвам Дидо

# 593
  • Другата България
Гошо май беше ратай? Когато Александра беше фермер? С Хриса двамата? Или бъркам?

# 594
Гошо май беше ратай? Когато Александра беше фермер? С Хриса двамата? Или бъркам?
Да май така беше.
Лили също не е била май.
То те повечето не са били.

# 595
  • Другата България
Да, и Лили не е била.
Доста хора не са били, както се оказа.

# 596
  • Sofia
Беше Гошо ратай,да.

Аз да попитам,че не гледах много задълбочено в петък,казаха ли какви ще са им игрите на тез,трички?

# 597
  • Буркина Фасо
глей промото и ще добиеш представа за игрите.

# 598
Мда,прави сте. Може и Сашка и Сашко, или Лили. Бе трябва да ги врътнат всички през ратайство. И един по един,на дуели.

# 599
  • Sofia
Хубаво е всички да се врътнат ратаи,но докато са вътре нарочените за дразнители,и аз не мисля,че друг ще припари до ратайството,за съжаление.

Митко не го виждам до къде ще стигне с този крак.Нали казаха,че до три дни ако не се оправи,ще го изкарват за ядрено-магнитен резонанс.Та се чудя,дали няма да си излезне преждевремрнно Thinking

Общи условия

Активация на акаунт