Априлски бебета 2018 - тема 3

• 53 536
  • 718
  •   1
Отговори
# 105
Ами те са човечета, имат предпочитания. Пробвай вместо на пара да ги опечеш, вкусът е по-различен и може да се хареса. Моята беба не е фен на ябълката и крушата, но дюлята много й хареса.

# 106
Ами те са човечета, имат предпочитания. Пробвай вместо на пара да ги опечеш, вкусът е по-различен и може да се хареса. Моята беба не е фен на ябълката и крушата, но дюлята много й хареса.
Аз давам готови пюрета на плазмон специално за плодовете. Може и да пробвам да опека да видим. Благодаря ✌

# 107
Има ли други бебета които мразят плодове 😪 незнам какво да го правя вече вчера пробвах слива днеска круша не иска не иска. От ябълка получи алергична реакция, банан яде всеки ден в продължение на 3 седмици вече само като го види и почва да реве. Въвела съм пилешко и глутен вече почнах. Много харесва пилешкото 190г изяжда и търси още ама не може да яде само месо .😕
Даваш 190 г чисто месо или смесено със зеленчук?

# 108
Има ли други бебета които мразят плодове 😪 незнам какво да го правя вече вчера пробвах слива днеска круша не иска не иска. От ябълка получи алергична реакция, банан яде всеки ден в продължение на 3 седмици вече само като го види и почва да реве. Въвела съм пилешко и глутен вече почнах. Много харесва пилешкото 190г изяжда и търси още ама не може да яде само месо .😕
Даваш 190 г чисто месо или смесено със зеленчук?
Нее 😂 на лидл имат едно с картоф и морков долу горе като изчисля процентите се пада около 30г. Вече изяде 20бурканчета от него и не му омразва. Много хубаво мирише . Тук няма голям избор на пюрета. Завиждам ви в България. 🙄

# 109
Моето пък прази пилешко и ябълка , банан,круша и тиква тях ги обича от плодовите.

# 110
Моето мрази броколи и тях му жи "маскирам" в нещо друго и така ги яде.

# 111
Здравейте,
Да се присъединя и аз имам кака родена февруари 2013 и бебе края на март 2018 ( беше с термин 15.04)

# 112
  • Лайпциг / Перник / София
Здравейте,
Да се присъединя и аз имам кака родена февруари 2013 и бебе края на март 2018 ( беше с термин 15.04)
Привет и добре дошла, ralitsa_krem Simple Smile

# 113
  • Somewhere in Spacetime
Искам да ви кажа, че хранененето с пюре е пълен кошмар!
Рита с крака, не стои мирен, не мога да му уцеля устата, има пюре навсякъде по него и около него, в носа... чудо е! Grinning

# 114
  • Варна
Рита с крака, не стои мирен, не мога да му уцеля устата, има пюре навсякъде по него и около него, в носа... чудо е! Grinning
При нас беше същата история първите няколко дни,  сегаа вече се успокои и хапва горе долу прилично Simple Smile
Момичета, как въведохте месото - през ден ли давахте и колко дни така? Досега съм въвела 6-7зеленчука и ябълка като ги давам по 3 дни, но се чудя как да действам с месото като му дойде реда.

# 115
При нас беше същата история първите няколко дни,  сегаа вече се успокои и хапва горе долу прилично Simple Smile
Момичета, как въведохте месото - през ден ли давахте и колко дни така? Досега съм въвела 6-7зеленчука и ябълка като ги давам по 3 дни, но се чудя как да действам с месото като му дойде реда.
Аз прибавям 20тина грама месо през ден към зеленчуковото пюре на обяд Simple Smile

# 116
Да, сподели как е сьомгата.
И аз прочетох, че сьомга и треска били подходящи за захранване.
Да споделя, ходихме до фермата за сьомга, много е хубава, много съм доволна. Препоръчвам.

# 117
Да, сподели как е сьомгата.
И аз прочетох, че сьомга и треска били подходящи за захранване.
Да споделя, ходихме до фермата за сьомга, много е хубава, много съм доволна. Препоръчвам.
Къде е тази ферма, ако се приема за реклама - може и на лично.

# 118
Kokoshy, писах ти 😉

# 119
Хей, защо да е реклама? Кажете на всеослушание Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт