Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 29 окт. 2018, 14:49 ч.

Безплатна академия за майки – WoMum “Майки в бизнеса“

 • 4 257
 • 8
 •   1
Отговори
 • Мнения: 113
Надали има някой, който ще отрече какво голямо ежедневно предизвикателство е съчетаването на две важни роли в една – на работещ човек и на майка. И не, не е непосилна задача – напротив, тази мисия е напълно възможна, но заедно с нея идват и доста въпросителни, за които преди това не сте се замисляли.
Ценностите, приоритетите и навиците се променят с всеки изминал ден, а отдалечеността от работата за много майки често се превръща в период на преосмисляне и по-голяма равносметка. Именно това е моментът, в който все повече жени избират да променят своето бъдеще, да поемат в нова кариерна посока или дори да започнат собствен бизнес.

Ето защо УниКредит Булбанк реши да организира специална обучителна академия за вас – всички майки. Нейната кауза и цел е да повиши професионалната ви квалификация, за да се чувствате по-уверени, когато решите да направите важната стъпка към завръщането ви на работа – без излишен стрес и с повече самоувереност. Подкрепата, която ще получите от WoMum “Майки в бизнеса“, е с изцяло практическа насоченост. По време на инициативата ще ви помогнем да надградите вашите професионални и личностни умения, а освен това ще ви дадем и лесни за спазване практични съвети как да управлявате личните си финанси – безспорна необходимост при управлението на семейния бюджет.

Обученията са напълно безплатни и ще се водят от професионални треньори и специалисти от УниКредит Булбанк, които имат дългогодишен опит в бизнеса. Всички тренинг събития ще се провеждат в Учебния център на УниКредит Булбанк на пл. „Св. Неделя“ 7, ет. 6.

Академията ще се състои от няколко модула с различни теми, като първата е „Комуникационни умения: как да убеждаваме събеседниците си“. Добрата комуникация стои в основата на добрите взаимоотношения и често се оказва причината, поради която възникват по-голямата част от проблемите ни. Именно поради тази причина избрахме това да е първата тема, която да обсъдим в рамките на нашата Академия. За нея може да се запишете като попълните формата за регистрация в сайта на УниКредит Булбанк. Обучението ще продължи 2 часа, a екип от специалисти ще ви разкаже защо уменията да говорим пред хора, да се държим уверено и да предаваме посланието си по начин, по който да бъдем разбрани от отсрещната страна, са необходими не само за бизнеса, но и в ежедневието. По време на събитието лекторите ще дадат практични съвети за успешната комуникация и ще препоръчат техники за това как да убеждаваме и разбираме позицията на събеседниците си.

Ще се радваме да споделите кои теми представляват за вас интерес за следващите събития и кои са областите, върху които вие лично бихте искали да надградите.

За допълнителна информация по програмата и следващите безплатни обучения може да се свържете с нас на email: MumAcademy@UniCreditGroup.BG

Последна редакция: пн, 29 окт 2018, 14:49 от Редактор**

# 1
 • София
 • Мнения: 170
Опитах се да се свържа с вас на посочения мейл, но не работи.

Преди няколко дни се регистрирах за MumAcademy, но не получих мейл с потвърждение.
Дали просто системата не изпраща или регистрацията не е била успешна?

# 2
 • Мнения: 26
Същото и при мен се случи. Дайте повече информация? Кога стартира академията?

# 3
 • Мнения: 113
Опитах се да се свържа с вас на посочения мейл, но не работи.

Преди няколко дни се регистрирах за MumAcademy, но не получих мейл с потвърждение.
Дали просто системата не изпраща или регистрацията не е била успешна?Здравейте,

Моля да пишете на lyudmila.petkova@unicreditgroup.bg или yoana.kolakova@unicreditgroup.bg. Когато има конкретна дата за първото безплатно обучение, ще ви пишем. Simple Smile

Хубав уикенд!

# 4
 • Мнения: 113
Същото и при мен се случи. Дайте повече информация? Кога стартира академията?

Здравейте,

Опитайте да се регистрирате отново на MumAcademy@UniCreditGroup.BG. Ще се свържем с вас, когато стане ясна и първата дата. Simple Smile

Хубав ден!

# 5
 • Мнения: 113
Всички желаещи, които искат да се запишат в Академията за майки на УниКредит Булбанк, могат да разгледат страницата в нашия сайт - https://www.unicreditbulbank.bg/bg/karieri/programi-i-iniciativi … -maiki-v-biznesa/.

Първата дата вече е ясна - 13 ноември от 10:00 ч. в Учебния център на УниКредит Булбанк на пл. Св. Неделя 7, ет. 6), а обучението ще е на тема „Комуникационни умения: как да убеждаваме събеседниците си“

Допълнителна информация може да получите на MumAcademy@UniCreditGroup.BG.

Последна редакция: ср, 07 ное 2018, 14:35 от UniCredit Bulbank

# 6
 • Мнения: 3
Здравейте,

Бихте ли дали отговорили на няколко въпроса свързани с академията ?
1. Каква е продължителността на един модул ?
2. Къде може да се види график със съдържание на модулите ?
3. След приключване на обучението, ще има ли предложение за стаж или работа ?
4. След приключване на обучението, ще има ли изпит със сертификат ?
5. Каква е идеята на тази академия ?

# 7
 • Мнения: 113
Здравейте,

Бихте ли дали отговорили на няколко въпроса свързани с академията ?
1. Каква е продължителността на един модул ?
2. Къде може да се види график със съдържание на модулите ?
3. След приключване на обучението, ще има ли предложение за стаж или работа ?
4. След приключване на обучението, ще има ли изпит със сертификат ?
5. Каква е идеята на тази академия ?

Привет,

1. Каква е продължителността на един модул ?
Всеки модул ще бъде в рамките на два часа. Макар някои от темите да са обширни, не можем да откъснем майките с малки деца за дълго време от семействата им. Simple Smile
2. Къде може да се види график със съдържание на модулите?
Можете да следите нашия сайт - https://www.unicreditbulbank.bg/bg/karieri/programi-i-iniciativi … -maiki-v-biznesa/ - за информация за следващите ни събития, както и на каква тема ще бъдат обученията. Искаме изцяло да се водим от вашите интереси и уменията, които искате да надградите, за да извлчете максимума от всяко едно обучение. По време на събитието ще вземем обратна връзка от участниците какви са темите, които искат да чуят следващия път.
3. След приключване на обучението, ще има ли предложение за стаж или работа?
Винаги има възможност, нужно е само желанието. Simple Smile
4. След приключване на обучението, ще има ли изпит със сертификат?
Изпит няма да има. При посещение на всички модули от Академията ще получите сертификат.
5. Каква е идеята на тази академия?
Идеята на академията е да подпомогне майките в България - заедно с помощта на наши експерти в банката да развием и надградим вашите умения и заложби, за да се почувствате достатъчно уверени, когато решите да се върнете на работа след майчинство. Основна цел на академията е да ви мотивира да продължите професионалното си развитие, защото не е необходимо да правите компромис между кариера и личен живот. Ще се радваме, ако тази наша инициатива провокира дискусия в обществото за това, че не винаги се дава шанс на майките с малки деца, въпреки потенциала им. 

Ако имате някакви други въпроси, ще се радваме да отговорим и на тях.
Хубава седмица!

# 8
 • Мнения: 113
Безплатната академия за майки WoMum продължава с ново обучение на 22 октомври 2019 г. (вторник) на тема „Управление на личния бранд“ .

Лектор ще бъде Виктория Блажева, директор Комуникации на УниКредит Булбанк, която ще сподели на какво е важно да обръщаме внимание при изграждането на личен бранд, кои са добрите и лошите практики и как да бъдем полезни на самите себе си.

Специален гост ще бъде влогърът Надя Сивкова, която също ще сподели как съвместява две важни роли в своя живот – тази на майка на две деца и работеща жена.

Събитието ще се проведе на 22 октомври от 10:00 ч. в Учебния център на УниКредит Булбанк на пл. „Св. Неделя“ 7, ет. 6 и ще продължи около 2 часа.

Безплатна регистрация за участие в предстоящото обучение: ТУК.

До момента са се провели няколко обучения, част от академията WoMum – майки в бизнеса:
•   „Комуникационни умения: как да убеждаваме събеседниците си“
•   „Управление на времето“
•   "Презентационни умения“


Ще се радваме да споделите кои теми представляват интерес за Вас и кои са областите, които вие лично бихте искали да надградите.
За допълнителна информация относно академията и следващите обучения може да се свържете с нас на email: MumAcademy@UniCreditGroup.BG

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 17:29 от Редактор***

Общи условия

Активация на акаунт