НОЕМВРИЙЧЕТО е вече малко буболече

• 10 962
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
 bdbaloni на Уни,Есприт и Мименцето  happy bd
От сега и за напред- здраве,щастие,късмет!  newsm51
ето нашата схема за забавление-след сън на спалнята по голо дупе,на столчета за хранене с играчки,на бънджито newsm81,на проходилката,в столчето за кола,на дивана,на земята,но тотален хит при нас е Цар Лъв -Хакуна Матата,гледа го 30 мин. tv
За спането-спим 2 пъти ,веднъж в 10 сутринта и след обед към 2.30,единият път задължително час ,а другия път 30-40 мин.,заспиваме с музика и биба  smile3504
Вече не ядем пюрета,а детска кухня от седмица,вземам от частната,доставят ги по домовете http://www.1expresno.com/menu_detska%20kuhnia.htm ,доволна съм!Отидох да питам за информация и на държавната,отговориха ми - септември,че имало много деца  Whistling
Гърненце имаме музикално,ама все още не сме го чули да пее  Wink Миа не иска да стои на него изобщо,пък и аз не настоявам.

# 106
  • Карлово
Е, Мама Ани, къде се губиш толкова време LaughingПри вас най-голямо разнооразие на игри.
Аз да питам и вас, че съм се заровила в готварския и чете ли, чета. Имате ли някаква кулинарна тайна за печени пилешки бутчета?На мъжа му се прияли, ама аз искам нещо по-така. Не само да ги мшна във фурната и готово. Нещо марината, гарнитурка...

# 107
ето такива неща ме притесняват в детската кухня - млечен крем с горена захар, червен пипер, какао, яхния/за мен яхнията е задължително със запръжка/, .....и ако в частната кухня можеш да поръчаш това или онова според вкуса и възможностите на бебето, в държавната изобщо не знам какво слагат....
апропо, Мики и исайкова, къде си говорехте вие за супи и рецепти? Тук или в захранването?

Мики, полей бутчетата със сос Уорчестър/има го при щандовете с подправки/.  За гарнитура аз слагам при бутчетата обелени ябълки. После ги пюрирам, изобщо не се и разбира, че е ябълка, много е приятно. Вкусовете и миризмите се смесват.

# 108
Добър ден на всички! Не мога да не поздравя "близнашкия отбор":
Честит рожден ден на Уни , Есприт и Мименцето !!!Бъдете здрави и много щастливи!!!  bouquet
Тук май имаме  голям превес "близнаците ", много сме  и все хубави хора . Иначе  съм скромна Crazy
Нещо пак съм много заета и се включвам по- рядко , надявам се временно.
bubu_to- времето се оправи , скоро ще ти звънна да запознаеме бебоците .  bouquetЧестит седми месец и на Филип. Да е все така пъргав и оправен.
Чао и лек ви ден!

# 109
честит рожден ден на мименцето, уни и еспри!!! пожелавам ви здраве и много любов!!!
newsm51 newsm51 newsm51
и аз гледах менюто за детска кухня, ама по-скоро ми звучи като кухня за нас. особено червен пипер и брашно в манджите. аз не слагам и в нашите,за да не дразня излишно стомаха, а пък представям си в детските манджи. между другото, има ли частни кухни и в софия, че не съм запозната. аз от това далечно село не мога да се разкарвам да взимам манджа, но ако има доставки, може и да опитам.
ние днес сме на консултация. довечера пък мъжа ми е поканил цял отбор гости да гледат мача. как ще смогна днес с готвенето, не ми е ясно.
 мики, можеш да ги залееш с малко биричка и масло, стават чудни.

# 110
ЧЕСТИТО НА РОЖДЕННИЧКИТЕ!
Здраве , щастие и късмет  bouquet  bouquet  bouquet
Хубав и слънчев ден.

# 111
Честит Рожден Ден на Уни,Есприт и Мименцето! Да са здрави и щастливи!

happy bd bdbaloni Tada

Честит мини Рожден Ден на филип! Да расте здрав и весел за радост на всички!

# 112
и аз това се питах има ли такива частни кухни и в софия
може ли на моята неядяща мадама да и дам да пробва днес пюре с 2зеленчука/които ги е пробвала/ и пиленце, има предвид като не е яла много зеленчуци да пробвам пиле може пък месар да е

# 113
  • София
Клара - може що да не може. Пробвай я може да и хареса и да прояде и зеленчуци покрай месцето. Wink

# 114
  • Карлово
Тити, за супи с говорихме в захранването.
Айде, аз да кажа на софийските мамчета-им частна кухня  в София. Имам приятелка в Люлин и знам, че ползва частната.

# 115
  • София
уффф, че съм загубена жена, цял ден не мога да си намеря личната карта Sad
дано не съм я "подредила" в боклука

# 116
 bubu_to сигурно си почива в някой джоб
яденето беше пълен провал беше ужасно отвратена и от зор повърна

# 117
пеивет  Wink
днес тати си е удома  Wink отпуска - събраха се 4 почивни , но малкия измислинов номер  - не ще да яде каша когато тати я дава  #Crazy
вече ходихме дружно на пазар, сега  Саши спинка Wink тати разтоварва багажа и скоро ще ходиме да взимаме баба и прабаба от летището  Wink
тук се позахладни,  та днес ще пропуснеме басеина.
гърне още нямаме, но не можем и да седим стабилно ...
забавите ни са - сутрин по голо дупе на спалнята , после на пода при играчките, после в мама на компютъра, после спинкаме и така. ако е при гледачката си играят с момиченцето я на пода ,я се къпят в гумения басеин на балкона  Wink
саши покрай тези басеини много общува - вече се заприказва (на бебешки) с другите деца и си разменят играчките  Joy
спинкаме 2 пъти на ден за по около час и вечер ляга в 8 и заспива ако не веднага към 8:30  Wink
клара давай пюренце - според мен няма проблем. бебоците вече могат да се учат да папкат и месо  Wink
лек ден

# 118
  • Sofia
Здравейте,

Днес Йоско се магари с яденето.Нито супа нито пюре.Оставям го да яде каквото иска.Simple Smile
тити,много ми харесва рецептата за пишешките бутчета и ябълките.Би ли ми я дала ?
Аз днес ще бъркам форумски рецепти с мои въведения;-)

Последна редакция: пт, 16 юни 2006, 16:41 от esprit

# 119
Добър ден Hug

чЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЩИЯТ ОТБОР УНИ Flowers Bouquet, МИМЕТО Flowers Bouquet И ЕСПРИ Flowers Bouquet!!!!
ДА СТЕ ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И КЪСМЕТЛИИ!!!!
МНОГО ДА ВИ ОБИчАТ И ВЕСЕЛО ДА ОТПРАЗНУВАТЕ ДОВЕчЕРА!!!! Wink
Stuck Out Tongue bdbaloni bdbaloni bdbaloni

Да се похваля - вчера доставиха двете чаши за кафе с отпечатаните снимки на тях. Добре са, не са блестящо качество, но стават. може би аз не съм им пратила снимка с достатъчно добро качество. Мъж ми наистина се изненада, харесаха му много, но не стават за кафемашината Sad Много са големи. но затова пък, всеки път като отвори шкафа и се ухилва до уши като ги види. Grinning
Другата част от подаръка много се забави и почна да ме притеснява /това от въпросния сайт/ Thinking Вече по 5 на ден слизам да проверявам пощенската кутия.
Това с музикалното гърне много ме развесели. Ама пее ли като се ***** в него бебко? Laughing
А момченцата не знам как ще ги учим прави да пишкат, май ще трябва да почакаме да се поизправят. Поло още седнал не може дълго време да се задържи. В количката - да, но нали е подпрян.
Ново 20 днес - Поло стачкува - не иска безмесно пюре Crossing Arms свикна на месните, и сега тези които обичаше преди, не ги иска Sad
хайде до после. Писна ми да чистяяяя Crazy 'кво става у нас, все чистя, пера, мия чинии - вече съм завъртяла в омагЬосан кръг Crazy И все е разхвърляно newsm78 Днес сутринта се засякох с другата си съседка след като се връщахме от разходка, и жената като отвори вратата, ами то у тях блестеше от чистота Shocked

Общи условия

Активация на акаунт