НОЕМВРИЙЧЕТО е вече малко буболече

• 10 960
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
  • Карлово
Хайде и от мен
Честито на Уни, Есприт и Мименцето!Майче, по повод гърнетата ето тези пеещите се доближват като идея до прозрачните

# 91
  • София
Ду,

newsm51 Много щастие, здраве и любов на рожденничките   newsm51

майче
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=35_38&products_i … 67bc66c80aaf33fa3

# 92
  • Карлово
Честит мини РД и на Филип на мама Бубу-то

# 93
Честит рожден ден на Уни,Есприт И Мименцето![/b]Много щастие и да им се сбъднат всичките мечти.
И ние спахме почти идеално. Имаше само 3 пробуждания ама за кратко.
Момичета, къде сте ги сложили тези басейни. newsm78 Аз не виждам място за нашия. А той е от по-големите.
И аз мисля да купувам гърне тези дни. Да видим ще стои ли на него малката. Не виждам как ще стане това, като само шава на някъде, ама знае ли човек.

# 94
  • София
Айде стига бе! Всички ли сте рожденнички и то все от нашата група и всичките днес. Да кажете нещо за краставите магарета, а?
Честит Рожден Ден! Да сте много щастливи и обичани!

newsm59 newsm59 newsm59

# 95
  • Карлово
Буба, моят е в хола, но е от малките!Но чак с нетърпение по-топли дни да го паркирам в двора, вече на мокро. Joy

# 96
  • Sofia
Добро утро мами,

ЧЕРПЯ ВИ ЗА РОЖДЕНИЯ СИ ДЕН!!!:-)

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА УНИ И МИМЕНЦЕТО,ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!!:-)
ЧЕСТИТ МИНИ РОЖДЕН ДЕН НА ФИЛИП НА МАМА БУБУ!!:-)

newsm59 Tada

# 97
мерси за линковете.

# 98
  • София
да и ние черпим за мини ден, ден днес Wink

# 99
  • София
Девойки,
Някой разбра ли къде ще бъде протеста на 1ви юли? Че от 15 страници тема, не можах да видя конкретно за Софийфкия протест. Пловдив да, но София?

# 100
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИМЕНЦЕТО!
Пожелавам ти здраве,щастие и много любов!
Весело прекарване на празника и целувки на детенце Hug

п.п.Моми4ета,моля да ме извините,4е така нахълтах в теми4ката ви Wink

# 101
  • Gabrowo->Sofia
Честито на рожденничките ни! Да са живи, здрави, щастливи.....много доволни от живота.
Майче, то хубаво прозрачно гърне, та да видим от далече дали са свършили работата ама на мои приятели детето не ще да седи на гърнето. Непрекъснато става. Трябва някой да седи до него и да го връща в начална поза, а на всичкото отгоре ако случайно се изака в гърнето, държи да бръкне вътре  Sick....
аууууу ще ми загори пюрето

# 102
здравейте
преди да излезнем на разходка в това прекрасно време, да споделя за гърнето
Нур много го хареса(разглежда го с интерес) и забрави за какво стои там и като за капак се изправи права, разбира се аз я подпирах под мишките
другия път дано имаме по добро постижение
приятен ден

Последна редакция: пт, 16 юни 2006, 10:39 от Клара

# 103
УНИ   bouquet
еспри   bouquet
мименце   bouquet
и да се похвалите с подаръцитеееее Simple Smile

ама вие ме убивате, айде момиченцата как да е, но не е ли по-логично момченцата направо прави да се учат да пикаят?
Мойто диване не знам кога ака сутрин или нощем - той се събужда поне половин-един час преди мен, и като му се появя пред погледа, пищи за храна, къде ще ходим тепърва да седим на гърне ....кауза пердута ми се вижда тва......

# 104
  • София
на мен ми се струва мн рано за гърнета. аз не смятам да мъча дребния скоро. все си мисля, че е по-логично като почне да разбира и да може да си каже като има зор тогава да се учи що е това гърне.... знам ли може и да греша и да се набутам в белята до 3 години с памперси да ходи Wink
но сега най-много да се опита да изяде гърнето

Общи условия

Активация на акаунт