НОЕМВРИЙЧЕТО е вече малко буболече

• 11 006
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
Майче, нещо съм пропуснала, какъв ви е проблема с името?

# 226
аз май ще оцелея все пак  Mr. Green защото съм голям инат. мина ми треската, температурата, слабостта. запуших едната гърда. докато я отпуша, запуших другата. днес отпуших и нея. не съм спала от 3 нощи. прекарах ги в цедене и пиене на шепа лекарства.  и рев, разбира се Rolling Eyes бубе, сега си ти на ред  Laughing
майче, защо са ви зъби, само да те хапят  Crazy
тити, на вас честито ви беличко и здравичко зъбче!
маме, маме, маме....само това повтаря кейти, ей. отивам да я видя.

# 227
сердика - в акта за раждане на петра, името на детето не е това, което ние сме заявили. презимето, всъщност. някоя служителка решила, че не я кефи детето да се казва така, както родителите му искат, и донаписала каквото е сметнала за нужно  Mr. Green. та, съдим се вече 7-8 месеца. и сме до под кривата круша. още няма даден ход по същество. добре че филков е адвокат...
юка - браво Hug
лека

# 228
и добро утро.

е такова нещо досега не ми се беше случвало - аз да закривам и откривам темата Simple Smile

# 229
ами аз щото нямам какво да напиша, и не се обаждам  Mr. Green
новите предложения за заглавия не ми харесват, сори.

# 230
  • Sofia
Добро утро мами,

тити,честито ви първо зъбче:-)
юка, кураж:-)
майце, не можахте липросто да го оправите акта,та ще се съдите толкова време:-)
мама Ани, Браво:-)Къде е това хубаво място?
Вчера Йоско пробва пъпеш,първо на сокче,после на парченца,хареса му,но малко редичко му бе акото.
Вчера видях еххо в парка.Върнала се е.
Това от нас засега,хайде че ме чака адски много работа,зъболекара(мой и на Марина и консултацията с УНГ-то следобед).

# 231
еспри - не може. не ме питай защо, че е дълго за писане. и кажи на еххо да не се скатава, а да идва тук и да разказва.
тити - ми напиши "нямам нищо за казване", например Joy

# 232
  • Карлово
ДУ!
Днес ще излизам рано на разходка. Ей сегинка се обличаме и беж навън. Защото дори Балкана не може да ни спаси от жегата

# 233
добро утро
за мен пак кисело но на малката хич не и дреме за това тя нали сега в 10 като заспи може и 2часа да откара, та за това цяла нощ ме тормози
сега сърбам кафенце и се опитвам да си отварям очите а нур се смее до мен
майче те наще бебоци май с еднакви премеждия от раждането, и нашия акт за раждане е сбъркан, но там е грешно моето второ име, и ние просто си направихме дубликат-правилен, казаха ми че втори оригинал не може да ми издадът
днес и аз мисля рано да съм на вън
лек и  слънчев ден

# 234
ДУ.
Ами пак неспокойна нощ, но зъби няма.
И аз искам вече да излизат, че ми омръзна да е крива и ревлива нощем и да ми казват, че е от зъбите. Аз си виждам, че нещо я боли ама как да разбера какво - ами ак оне са зъби. newsm78
Иначе и тук е жега, но ние не можем да излезем преди 11 - с хранене 1 час, че и повече и цедене още толкова не смоквам. Въпреки, че сме станали от 7,20. Кити използва и тази сутрин гърнето. Доволна съм.

# 235
Добро утро !
Вчера предложихме на bubu_to да ги придружиме до педи- то им и да им пазиме количката и най- накрая се запознахме. Ние с кака Мони сме вече големи фенове на Филип -той е един фин младеж,  но  това не му пречи да е доста пъргав. Заиграха се с каката и беше голям смях, тя го закача , а той и отвръща - палавник. И сега да наклюкаря - ми как да не е фин като мама е същата, даже от досега видяното май тя води класацията Wink Малко ме хвана срам , защото нашето кюфтенце Ирен му е като кака, ама кво да правиме като уж я ограничавам, но си обича да си папка newsm30Тази седмица вече ще отидеме да я премериме и ще видиме кой кого Wink
uka- признах те , за медал си  newsm10 smile3501
Да чукна на дърво двете първи зъбчета на Ирен излезнаха без проблеми , ако не ровех да видя какво става , нямаше и да разбера кога са излезли  -преди два месеца прозираха , а тази седмица за два дни избиха. А дано така продължава .
Лек ден!

# 236
Забравих - ivka пиши как сте с Преслава , баткото как е и как приема бебка  bouquet

# 237
абе ивка нещо не се е мяркала напоследък...

# 238
   А какво става с Никси, питам аз?

Много жега тази нощ. Емилия беше с мокра коса, а спи само по боди - без ръкави и крачоли. Даже мислех и него да й махна, но пък сутрин е хладна  newsm78

# 239
  • София-там нейде в западната част
ДУ  Hug
рождения ден мина готино до до едно време после Емата нещо реши че трябва да реве /това като заспахме някъде към 3 ч- тоест вече не беше рождения ден  Grinning / и абсолютно нищо не я успокои ... после заспа та сега съм така  Tired 
тити аз правих картоф,морков,мръвка и малко копар и стама мммммм хубаво  Peace
охх друго не мога да измисля да пиша че глава-Камбана та така до после ...само да кажо добро утро  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт