най-после стигнах и до компа

да вчера с moan беше мн приятна срещата. Още веднъж огромни благодарности за помоща с ходенето ни до педито
. А двете момичета наистина са принцеси. Ирен беше толкова спокойна и усмихната и мн сладко танцуваше
а Мони е голяма сладурана как се заиграха с малкия - благородно завидяхме на Ирен за това, че си има такава прекрасна кака 
moan - ми то и мен ме е срам, че Филип е такъв дребосък....ама..... то това още като бях бременна и все зяпах на др мами коремите и само ходех и питах защо моя корем е толкова малък, да не би нещо да му има на бебо
и сега пак така, като е толкова слабичък и "фин" все нещо ми е търсене
ма то и аз не съм в ред мн 
а ноща ни беше отвратителна - Филип се буди повече от 10 пъти, през др време пълзеше из леглото насън и аз се занимавах дремейки да го придръпвам в изходна позиция, в малкото време, в което той спа спокойно аз бодувах защото ужасно ме болеше зъб - ръсте ми мъдрец, мн гадно, накрая се натъпках с парацетамол и се намазах с тнеговия дентинокс (който между др хич не ми подейства), от парацетамола малко се поуспокойха нещата, но на сутринта пак си ме болеше, не можех да си отворя устата направо....та сега изпих нова доза хапчета и пак малкжо ми е олекнало...

uka - браво на теб, ти си истински герой, мн се радвам, че и този път нещата са се оправили.
а като питаше за бебета под 7 кг - вчере нали ни мериха - 6890
още сме в тази група, а е момче....как е инфекцията ви? Излекувахте ли я?isaikova - мн готин аватар. мн е свеж Кристи на него. Как е той? Проядели поне малко?

Тъкмо от горе слизаше...

еее-напредък:)
и ще ги излапа за по-малко от 5 дни. не се издържа.