НОЕМВРИЙЧЕТО е вече малко буболече

• 11 001
  • 287
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Добар ви ден,

най-после стигнах и до компа Wink

да вчера с moan беше мн приятна срещата. Още веднъж огромни благодарности за помоща с ходенето ни до педито Hug. А двете момичета наистина са принцеси. Ирен беше толкова спокойна и усмихната и мн сладко танцуваше reverance а Мони е голяма сладурана как се заиграха с малкия - благородно завидяхме на Ирен за това, че си има такава прекрасна кака  Heart Eyes
moan - ми то и мен ме е срам, че Филип е такъв дребосък....ама..... то това още като бях бременна и все зяпах на др мами коремите и само ходех и питах защо моя корем е толкова малък, да не би нещо да му има на бебо ooooh! и сега пак така, като е толкова слабичък и "фин" все нещо ми е търсене Wink ма то и аз не съм в ред мн  Crazy

а ноща ни беше отвратителна - Филип се буди повече от 10 пъти, през др време пълзеше из леглото насън и аз се занимавах дремейки да го придръпвам в изходна позиция, в малкото време, в което той спа спокойно аз бодувах защото ужасно ме болеше зъб - ръсте ми мъдрец, мн гадно, накрая се натъпках с парацетамол и се намазах с тнеговия дентинокс (който между др хич не ми подейства), от парацетамола малко се поуспокойха нещата, но на сутринта пак си ме болеше, не можех да си отворя устата направо....та сега изпих нова доза хапчета и пак малкжо ми е олекнало... Tired

uka - браво на теб, ти си истински герой, мн се радвам, че и този път нещата са се оправили.  Hug а като питаше за бебета под 7 кг - вчере нали ни мериха - 6890 Wink още сме в тази група, а е момче....как е инфекцията ви? Излекувахте ли я?

isaikova - мн готин аватар. мн е свеж Кристи на него. Как е той? Проядели поне малко?

# 241
  • Пловдив
Здравейте!
Ние се прибрахме от разходка.
Почти не сме спали както винаги и на мама взе доста дай се отразява - много нерва ме гони, почти съм без настроение! На всичкото отгоре снощи си поговорихме с майка ми и излезе, че аз съм виновначе се претовсрвам като не съм я молила за помощ Shocked Все си мислех, че баба и дядо, ако имат желание и възможност, ще се включват Thinking
На всичкото отгоре сънувах кошмари - заметресения, бури - също като по някои филми, та си спомням, че дори го отбелязах в съня си, което допълнително ми скапа настроението тази сутрин и ми е хем криво, хем притеснено Cry
Дано всичко да еплод само на умората!
Абе всички да сме живи и здрави!
Е наоплаквах се - ще ме извините Praynig

Честито ви зъбче, Тити! Дано всички зъбки да излизат безпроблемно!
Радвам се, че Юка се е справила и този път успешно!

# 242
привет и честити праzници на праzнуващите и честити zъбоци на оzъбенките  Wink
ние се включихме в група бебета на нашата всzраст и ще се срещаме всеки вторник  Wink вече ще си търсим активно ясла  Wink
времето е жега, ту вали , ту ще ни опече . не смеем да идем до басеина а там ни е най добре (тирето не ми работи, иzвинете  Wink)
борим се с проблема комари. Саши пищи нощем , когато го притеснява комар . редим мрежи по проzорците  Wink
анеле и ние имахме таксв период. сменихме малко режима и той вzе , че му пасна поъдобре и сега ,да чукнем на дърво, сме добре  Wink
лек ден  Wink

# 243
  • София
Добър ден и от мен.
Тити,честито зъбче...
Ама много ме кефиш как си го казваш:)/за предложенията за теми.../ Laughing

Бубу-мерси.Ами вчера за първи път изяде половин плодово пюре-самостоятелно.Ноо,докато гледахме заека как танцува..Е,пак е нещо..та до там сме..Гърдата същия проблем-даже тази сутрин рано докато спеше се опитах да го нахраня,но ме усети-и ен стана номера.Та от снощи чак в 11 похапна малко.

Сега да разкажа вчерашната интересна случка при нас.
Стоим си с мъжа ми на компа и гледаме нещо,по едно време чуваме ясно и отчетливо"баба".И се споглеждаме и не вярваме на ушите си.Мъжа ми отива при него и му вика"защо баба,кажи МА-Ма!",и той"ба-ба".,и мъж ми  пак"Ма-ма",и малкия ми сладур пак"ба-ба".Ей казвам ви полудях.... Laughing Mr. Green
Представете си горе свекървата по колко пъти повтаря"бабе,бабе,бабе" #CrazyТъкмо от горе слизаше...

Та така при нас,иначе нищо ново....

# 244
  • София
Никсии,запоследно се вясваше в "На пазар",търсеше си столче за кола,оттогава не съм я засичала...

# 245
ми тя си каза, че и е малко скучно наоколо. то и на мен 'зе нещо да ми доскучава. което си приличава по почти не-мръдналия ми брой мнения.

# 246
предложение за тема:

НОЕМВРИйското дете скоро ще яде кюфте Simple Smile

# 247
А защо не :
НОЕМВРИйчето пържолка хруска със ракийка за закуска! Mr. Green

Майтапя се!Това с кюфтето ми хареса!

# 248
  • София
ха ха
 Joy

Ние почти се изправихме на крака в кошарката Sunglassesеее-напредък:)

# 249
а на мен за ракийката Simple Smile
можем да ги пуснем една след друга - тематично дет'съ'вика.

# 250
Сега сериозно:
НОЕМВРИйчето игри обича и първи думички изрича!
или
НОЕМВРИйските момичета-момчета се изправят на крачета!

# 251
  Лелеее много ви спохожда музата днес.

тити, айде днес един, а скоро и цялата челюст със "железни" зъби.

# 252
  • София
Мен на Жмото ми харесват и двете предложение,но като че ли към второто клоня...Но и за двете съм за...

ее,днес няма никой във форума,тук де ...Не е ли мн топло за разходки Thinking

# 253
да, исайкова, май само ние с теб си кукаме пред компютрите. и на мен ми се вижда много топло навън. прибрах я кейти дори от дебелата сянка и сега спи на спалнята, където е доста хладно.
абе мами, я кажете как смогвате с тези готови пюрета. кейти започна да яде почти по 2 на ден зеленчуково, че и малко плодово. то излиза все едно на ресторант я храня, ужас. май ще минавам към домашните бъркочи и аз. сега хем от метро- 15 пюрета - към 30 лв.  Whistling и ще ги излапа за по-малко от 5 дни. не се издържа.

# 254
Топло е да. Ама и в къщи не се стои по същата причина.
Юка, браво и от мен. Аз ако бях досега да съм се отказала. Като си спомня как болеше в началото, когато ми дойде кърмата и ми бяха запушени каналите, не ми се мисли да съм така всеки месец.
Предложенията за заглавия ми харесват - и четирите. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт