НОЕМВРИЙЧЕТО е вече малко буболече

• 11 001
  • 287
  •   1
Отговори
# 255
  • София
ааа а вкъщи е хладно, ама ние пък спахме в комплект с бебеко до сега Wink
иначе тук се е смръчило и се е раздухал едним вятър....

чакам да хапне след час, час и половина кашата и отиваме към южния парк....

а като се кюфтосвате - семплер има тяакова пюре - Кюфтета със спагети Wink
е за след годинка е наистина

# 256
Къде ти топло  Shocked Тук се излива порой със светкавици и гръмотевици...........а бебка си спи и нищо не й пречи-нека си тряска.

# 257
  • София
Юка аз този проблем го нямам.Едно малко го яде за два дни/и не цялото/ Confused

Бубу-то дай някоя снимка да те видя.Току виж съм те засякла в парка....

# 258
юка - казваш по 2 зеленчукови, ама надявам се от малките, нали? аз купувам зеленчукови и плодови на ам-ам х 1 лв., плодови на мандев х 0.87, и месни на ганчев х 1.10. т.е един ден ми излиза около 1.50лв. на ганчев са най-смотани, но ам-ам и мандев са направо супер - мнооого са вкусни.

# 259
  • София
http://bgphoto.net/photos/12123/o632827780239843750.JPG
http://bgphoto.net/photos/12123/o632827777345312500.JPG

ама то пък и аз едни снимки имам не е истина - иначе сме с оранжево чиполино лола (дето е на пикапа ментето) - отивам да храня бебака и ако не звали ще ходим Wink

# 260
Юка, ти си наистина герой. Браво на тебе! И браво на Кейти за завидния апетит. Аз пък редовно хвърлям остатъците. Плодове хич, ама хич не иска, а месните на Бебивита ги смесвам със зеленчуково или ябълки-моркови на Овко, и така понякога излапва половин, рядко даже и три четвърти бурканче. Много повече предпочита вечерната каша, в момента ябълки и моркови на Милупа. Храненето ме отчайва, имам чувството, че никога няма да прояде като другите лакоми, чудесни бебета, така че ти се радвай!
С гостите беше супер, бяхме на Витоша, на Рилския манастир, всяка вечер на ресторант, а бебоците се държаха чудесно. Въпреки че тотално им разбетахме режимите. На Малик сега даже му е по-хубав режима, щото спи до девет-девет и половина вместо до 7. Сигурно е временно. Нощес спах 10 часа и половина. От раждането не е имало такъв рахат. А хем мама си дойде пак да ми помага. кеф Sunglasses

# 261
   Сердика, добре си се завърнала.

Аз пък си мислех, че като въведа кашите и ще спестя, но неее, кой ще ми позволи. Не ядем сухи каши, а готови, всеки ден по едно хипско бурканче от 2,40 и на обяд по един буркан зеленчуково и един плодово по 1,70. И другото недобре за мен, че не иска АМ - пробвах 2-3 вида и стиска устата.. Искам вече и аз да отбивам  Cry

# 262
ние ядем на обяд по бурканче и половина хипско пюре от малките. понякога иска още, но ме е страх да не й се разшири стомахчето. давам до 200гр. не смея да взимам на ганчев, не им вярвам, с толкова неизвестни съставки. следобяд ядем сухи каши. досега бяхме на безмлечна оризова на нестле, която хич не я ядеше. но днес си изяде цялата порция бананова на милупа и искаше още. понякога давам и хипско плодово пюре. но ми пищя доста от круша и ябълка, нещо й раздразни стомахчето.
цял ден ми преливат гърдите, ще се пръснат. а за последното вечерно няма кърма. защото към 7 изяажда де що има мляко и в двете. не знам какво да правя. ако ги оставям по цял ден да се събира за вечерта, се запушват. ако ги давам, после няма. а как да я приспивам с ам. трябва пак да мисля схеми  и стратегии. аман.

# 263
юка - а не можеш ли да преместиш кашата по-към вечерта - към 7-8. така детето ще е сито, а малкото кърма, която ти остава, ще ти стига за припивно кърмене след банята. така де, ако искаш.

# 264
добър вечер
при нас нищо ново, само да се похвалим,че днес нур изяде половин малко бурканче пюре от круша(дадох го между храненията) и май и се ослади, дано вече почне да яде, че ми писна да хвърлям пюрета
приятна вечер, и дано е хладна

# 265
И на мен ми писна да се боря с Кити да яде. Да измислям номера, да търся забавни неща - не са игречки, а каквото може друго - тубички, борканчета и разни такива, с които не може да се удари или бръкне в окото.
Но явно ще е така, докато ни езникнат пустите зъби.
Вече съм сигерна, че е от тях - вчера беше много спойна и яде много добре и сама даже си отваряше устата. Днес е крива, не знае какво иска, какво да си сложи в устата и пак вдигна температура.  гладна, реве като види бурканчето - изяде 3 лъжици и стисна уста.  Та така.
А зъби няма. Cry
Юка, ами дай и да суче малко, колкото да не ти сапушат гърдите, после я дохрани с нещо - кашата или плодово пюре. Дали няма да остане за вечероното кърмене.
Нали ми намаля кърмата и днес Кити за първи път яде АМ - по точно не яде, а го близа и се чуди. Май и ям няма да яде. И какво ще правя не знам.

# 266
  • Карлово
Добър вечер!
Пращам ви малко виртуален хлад от Балкана!
Днес спретнах плаж на Марти и още едно бебе. Много се кефиха и двете.
Буба, да не те плаша, но при нас и след като изникна зъбчето, пак сме с играчките на масата.
Юка, твоите неволи край нямат!Наистина искам да ви помогна, но като не съм имала проблеми, не знам и методи за решаването им. Но на Майчето схемата като че ли ще подейства newsm78Стискам палци!
Тити, що няма да пишеш. Тя само 4 стр. темата.

# 267
  • София
Аз сега го нахраних преди спането,но малко имах в гърдите,да не казвам нищо.Но в 9 и нещо го кърмих по-стабилно.Та вече хич не следя количества.Колкото толкова.Не дохранвам/отверме на време му додавам кърма,и то ако се е наложило да изцедя през деня малко/Така че не се връзвам,щом си качва...

# 268
  • Gabrowo->Sofia
ми аз да си кажа що ме няма цял ден...излязохме 9,30 бяхме със съседско бебе на Илиенци, после в Северен парк, после в Кентъки, после на гости на бабата на съседското бебе.....и се прибрахме в 8 вечерта. В резултат си имам супер нервно и криво бебе (уж сега заспа след баня и кърмене) и изнервена мама... За утре плановете ми са да излезем сутринта макс. до 11 часа и после чак вечерта (дано се научи да поспива и в къщи, че в тия жеги и липса на парк със сенки наоколо не знам как ще я изкараме цял ден в къщи)
*гледам, че за пюретата има разговор - ами Иван на обед яде по едно голямо пюре 200гр. или домашно, или АМ АМ, или Ганчев (последните и според мен са мноооооооого гадни, ама той яде месните без претенции). На всичкото отгоре след всяко пюре има и кърмене, щото иначе рев....Плодови не купувам, за сега лапа пресни ябълка и череши на сок или пасирани, а и диня.
*юка, това кърмене в 7 вечерта не може ли да го замениш с нещо, та да остане кърма за последното хранене? и браво, че пребори поредния (дано последен) проблем с гърдите
*исайкова, вярно много е готин Кристиан на аватара (хич не му личи, че е злояд  Wink )

# 269
Брях, прочетох ви най накрая  Simple Smile
Бубу, готини снимки, какво не им е наред?
Майче, учудваш ме с тая диета, в смисъл, че си се решила да я прилагаш, ама щом ти е мерак давай.

Аз днес се наливам цял ден с течности, че ми намалява кърмата и май има ефект. Стоянчо без цицца не може да заспива, така че ще се кърмим догато той каже. Надявам се да нямам проблеми... Юка и Мече, искрено ви съчуствам, бързо да се оправяте!

За пюретата, аз май го давам доста ларж, че нестле и хипп купувам само, нестле определено са доста по-вкусни от хипп, но пък нямат богат асортимент. Иначе бъркам и някое манджоре сама като ми дойде музата.

А днес отивам на гинеколог за първи път след раждането, със запазен час по телефона, всичко точно, хващам едно такси, пристигам и питам на регистратурата къде е кабинета на докторката. Отговарят ми, че тази докторка не работи в тази поликлиника, ами в друга - тази която е на 3 мин. пеша от вкъщи Shocked примирих се с това, че съм объркала поликлиниката, мятам се пак на такси и се насочвам обратно към нашата поликлиника, като междувремено звъня на док да кажа, че имам час и закъснявам, но ще дойда!   Simple Smile сестрата ми отговаря :
-  да, да не се притеснявайте...
пристигам, в поликлиниката по етажите няма жива душа, намирам кабинета, а отпред 10 жени чакат преди мен  Laughing и всички бяха колежки дружно на преглед тръгнали  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт