друго няма да казвам, че ще се проклетосвам.

Така бърzо zабрави мама и се насочи ксм синята топка
спомни си zа мен, чак като си дрънна тиквето в пода
Помощ 
). Илия беше (и е) много злояд, да не ви плаша, но това продължи поне 2-3 години. Сега се храни, много бавно, но яде достатъчно. Това, което мога да кажа, че не трябва да се фиксирате много върху храната, процеса и количеството, защото те бързо усещат, че това е много важно за вас и номерата нямат край. Не че аз успях да го направя на времето, де.
първо, четох в една статия , че ако мяйката е много уморена и иzнервена ъ бащата ли вzима няколко дни отпуска, бабата ли идва или какво не zнам, но на майката и трябва почивка , zа да може треzво да обмисли положението, къде е проблема, къде и е грешката , какво да предприеме, че да оправи нещата.
) после в 17 хапна половинка мъничко месно пюре на ХИП (иначе ги обожава и може да иzяде цало ... , че и малко zеленчуци ... ) и аz се видях в чудо. Реших , че ако сега преz деня не яде, ще реши да се храни преz нощта и да си смени режима .... ужас . отидох до детския магаzин, вzех ми кутия бебешки бисквитки на милупа, обича ги, кутия бебешки сухари пак на милупа и от хлебарницата вzех един хубав, препечен ръжен хляб ... и дадох на детето да се храни само