НОЕМВРИЙЧЕТО е вече малко буболече

• 10 958
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
при нас се кани да вали  Wink но ние направихме басеина и сега сме доволни  Wink
анеле , защо не го събличаш докато го храниш?
тити, много хубави снимки. на тази която сте заедно, много си приличате  Wink
и ние направихме сума снимки на басеина, ще опитам да намеря време да ги публикувам някъде  в скоро реме  Wink
бубу то Саши търка очите и когато му е скучно и като го сложа в креватчето и запоказваме книжки му става интересно и се ококорва, за разлика от когато като е уморен и показваме книжки , заспива веднага

# 76
Ааа, ние се приспиваме още на ръце. Ама вече взе да ми писва, дори и нощем ако се пробуди пак на ръце заспива. И така до безкрай. как ще я отказвам не знам.
Тити, много сте хубави и двамата. А лекарката направо ме шашна.Вие за колко време сте в Бургас?

# 77
тити много сте готини и много ми хареса Деян като позира сам
водата не я преварявам
а за гърнето днес купихме и утре почваме, педито каза че като започне да седи стабилно да почна да я слагам ама до сега все се мотках та не купувах гърне, та утре ще докладвам как се е справила
днес отказа да спи през деня също и не яде, в резултат докато се разхождах вечерно тъкмо когато се прибирах тя отнесла плувката, сега я съблякох по боди и без баня в леглото
buba_katinka не знам как ти издържат ръцете, спомням си как ни беше на нас като я приспивах на ръце, добре че се научи на дисциплина  Joy
ukadreams нещо не мога да вляза при снимките ноемвриичетата, влизам в старата тема нещо не е копнато както трябва
ето няколко снимки от срещата ми с майчето http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=9336&AlbumId=56341

Последна редакция: чт, 15 юни 2006, 20:59 от Клара

# 78
  • Sofia
Здравейте мами,

Днес ние големи пътешествия направихме:-))Сутринта,след като мина дъжда и светна слънцето спретнах Йоско хванахме едно такси и право в село Владая на гости на една колежка,която има 5 месечен син.Колежката беше направила крем супа от зеленчуци за обед.И Йоско яде от моята чиния и му хареса:-))
Ето една снимка на двете бебета;-)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriana_tzenkova/detail?.dir=/20ba … d.jpg&.src=ph

# 79
  • София
Юка,за нищо.Не бях на компа,понеже имах гости.
Гърнето- в Германия не дават зор на децата.До 3 годинки ги държат с памперси.С цел избягване от травмиране на детето.
Храни-Днес по този повод леля ми вика"Аз на братовчед ти в 7ми месец боб му давах,ти не смееш нищо да му дадеш"Да бе ей са и боб ще дам.
Прегледа-всичко е наред.Почти кило за месец е качил,само един сантим порастнал.Какво да слушам лекарката за съвети след като ми стигна това че мен ме обвинни за това че детето не яде.Връщало ми го е ,защото съм му развалила режима.Аман с моята кърма.Досадна съм била...
Сега каза да му пасирам зеленчуци,ако са били омешани няколко-може да хапнел.А да видим.
За чушката-зелена или червена трябваше първо да се дава? Thinking
Тити ,и на мен ми харесваш много с този цвят.Деян както винаги е чудесен. Heart EyesСтрашно позирамкато фотомодел Wink

# 80
аз викам клара да тръгне напред с гърнето и после да ни предава челен опит.
да бе, боб..... на тази детска кухня дават и кренвирши, не може 7месечно бебе да яде това, което яде и 2годишно. Деян още ориз не е ял, на домати се изприщи, нито зеле, нито боб, нито свинско.....
исайкова, ти друго очакваше ли да чуеш от педи?
Тенкю ви за комплиментите. Ше взема да ви пусна една носталгична снимка на мокър плаж. да не страдате много за морето.
Значи точно днес оглеждах чуждестранните деца - понеже убитите туристи си ги мъкнат. Ами масово 3годишни хлапета с яки туристически обувки/сигурно по-скъпи от най-скъпите ми обувки/, се возят в количка или родителите им ги носят на ръце. нещо сбъркана ми се вижда тази работа.
буба-катинка, до края на сезона сигурно ще сме тук....

оцених на майчето глазантите.

Последна редакция: чт, 15 юни 2006, 22:05 от тити

# 81
  • София
Гърне- ние акаме на гърне, но не щото много ми е кеф. Просто Кали не обича и не може да ака в памперса. В повечето случаи е твърдо, тя започва да се пъне и плачка, аз я взимам и я издържам над гърнето. И тя свикна, даже сега върши много бързо работата. Държа я на ръце.
Спането- Кали заспива сама, Боян го приспивам. Както го научиш. Сега се приспиваме с кърмене, но тя никога не заспива дълбоко докато е в ръцете ми. А като я сложа в леглото с лице към стената и се чува въздишка на облекчение. Е понякога плаче, но това е рядкост.
Банята става супер, утре пода, в други ден мивката и гърнето ще сменят. Кефчееее.

# 82
радвам се че и вики е вече в списъка на бебоците

# 83
  • Карлово
Ааа, Дидона, най-накрая се обади. Ами разкажи де, как сте с Вики. И да се разписваш всеки ден как е преминал Laughing
Тити, за гърнето Joy hahaha Joy hahahaЩо не каза, че не иска, а после в пералнята си го изпирате.

# 84
  • Gabrowo->Sofia
аз само за малко
за изворната Девин - не се преварява. има една тема в кърмаческия форум. нкратко от нея: за бебета са подходящи само слабоминерализирани води и не се преваряват, защото така се повишава минерализацията
приспиване на ръце - мда, ако случайно реши да заспи в къщи през деня, щото освен след последното кърмене със заспиване друг начин за приспиване на закрито не важи. днес е изключение след дълго стоене прав на опора двата пръста на мама се пльосна по корем и заспа докато му говоря
през деня - в столчето за хранене (много се кефи да тряска по таблата), в басейна (на сухо, естествено) на спалнята, в мен пред компютъра, много рядко в кошарата (хич не му е любима, а тази вечер в кошарката на съседите се спука от хилене и приказки)
ми на който бебето не иска попара или мляко да му дава сандвичи  Wink (това на майтап), нашия тати подаде един сандвич на Ваньо и дребосъка веднага се ориентира

# 85
Дидона, добре дошла!!!! Hug
Тити, точно така, не се преварява изворната вода. Аз приготвям всичко на Поло с изворна вода, а и такава пие на обяд, когато яде пюре и после кисело мляко. Тук на всяка бутилка пише дали водата е за бебета.

# 86
  • София
Първа,първа ще честитя newsm44
Честит рожден ден на Уни,Есприт И Мименцето!!!Да са ни живи и здрави и най-щастливите мами на света!!!!!!!!   bouquet  bouquet  bouquet
                                            baloni baloni baloni
                                 newsm59 newsm59 newsm59

# 87
добро утро
значи аз съм втора
Честит рожден ден на Уни,Есприт И Мименцето!!!Да са ни живи и здравитази нощ малката неща я мъчи,буди се на всеки час, хапва малка и заспива.Но от 4часа пищи та се къса, а е със затворени очи, люлея а тя проплаква,сега спи в мен и ме е страх да я сложа в леглото, да не се събуди и да почне до пищи пак, та ще форумствам рано рано

Последна редакция: пт, 16 юни 2006, 09:49 от Клара

# 88
чесито на 3-те рожденнички. здраве, здраве и пак здраве желая от сърце.  bouquet

ние тази нощ спахме добре. имаше само едно мрън-мрън, но него дори не го броя. стана в 5.30  Crazy
поля - прекрасната рокля, която исках да си взема от онова сайтче, била свършила, а не-чак толкова прекрасната можели чак след 6 седмици да я осигурят. поне това разбрах аз. отказах се  Sad
за гърне на нас ни е много рано. обикновено разбирам като започне да се пъне и я вземам на ръце. така си свършва работата докато я държа. предполагам, че това е първата крачка към гърнето. вероятно тия дни ще купя, за да свикне с новата форма. което ми напомня, че преди време една мама питаше (не от нашите, де) къде има прозрачни кърнета (и такива имало). искала такова, че да се вижда отдалече свършило ли си е детето работата или не, за да не го вдига. ако някой види прозрачни гърнета, да свирка, плийз хитро ми звучи.

# 89
Честито на рожденничките  bouquet Желая им всичко най-хубаво  bouquet

ама днес голям урожай

Общи условия

Активация на акаунт