Юлски мами 2019г.

• 33 782
  • 758
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile
С ярка втора чертичка и термин по калкулатор 20 юли се записвам и аз. Другата седмица съм на аг. Имам дъщеря на 10.8г... струва ми се, че бях бременна с нея преди 3-4г, а то как излетя времето...
Аз съм от София, Младост на 34г. Ако има и други бъдещи мами от квартала ще се радвам Simple Smile
Леко и безпроблемно бременеене на всички ни! Hug

# 91
Здравейте
И Аз да се включа
Моят термин е 28.06 ноооо може и да мина към Юли месец
Аз ходих не лекар чухме сърчице по се видя че има и малко събрана кръв (може би хематоп ) и съм малко притеснена -2ра бременност ми е за съжаление 1 вата завърши в 5 г с преди 8 месеца
Живея в Англия днес бях при акушерка малко се притесни и ме праща на видеозн понеже съм с болки на моменти по силни (а преди 3 г към оперирана и съм с един яйчник и една тръба ) И :
(честно казано изпитвам голям страх Sad
Имате ли болки ?

# 92
Здравейте
И Аз да се включа
Моят термин е 28.06 ноооо може и да мина към Юли месец
Аз ходих не лекар чухме сърчице по се видя че има и малко събрана кръв (може би хематоп ) и съм малко притеснена -2ра бременност ми е за съжаление 1 вата завърши в 5 г с преди 8 месеца
Живея в Англия днес бях при акушерка малко се притесни и ме праща на видеозн понеже съм с болки на моменти по силни (а преди 3 г към оперирана и съм с един яйчник и една тръба ) И :
(честно казано изпитвам голям страх Sad
Имате ли болки ?

И мен си ме наболява, понякога повече, понякога по-малко. Но са по-леки от менструалните ми болки (които са доста силни)

# 93
Добре дошли на всички нови момичета! Бъдете много здрави и имайте безпроблемна и лека бременност!

Galena, желая ти всичко да се наред този път и да си имаш прекрасно бебенца юли месец Heart А за болките, аз имам леки придърпване, но не и болки. Според мен е индивидуално.. но лекарят ще каже Simple Smile Стискам палци!

# 94
  • Сандански
Здравейте на всички и от мен Simple Smile
Bloomie, докторът изписа ли ти нещо, аз си спомням че първата бременност пиех дуфастон заради кафеникаво зацапване. Защо не си направиш още една консултация, розавото засапване е притеснително според мен.
На мен болките ми бяха от 5-6 г.с.и да понякога бяха доста силни но откакто взех да пия магнезий отшумяха, сега поскоро усещам нещо като тежест от време на време. Хубаво е да си направиш консултация за твое успокоение, ние ще стискаме палци всичко да е наред Wink

# 95
Има ли някой без никакви симптоми? То вярно, че е рано де, сега съм в 5гс, но предния път ми се струваше че по това време почна зачестено уриниране и напрегнати гърди. Сега имам само леко придърпване.

Аз предната бременност бях така, няма по-хубаво от това, да нямаш допълнителни симптоми Wink Сега ми е некомфортно - гърдите много ме болят, постоянно ми се спи, често ходя да тоалетна, като не ям ми е лошо, като хапна и ми и лошо и тежко,  корема ми е подут..... Така че радвай се Grinning

# 96
  • София
Здравейте и от мен на всички новопостъпили мами.Hug

Момичета, с главоболието как сте?! Аз от няколко дни имам Frowning1
Отделно усещам и болка ниско долу от време на време, а не мога да се свържа с агто вече 4 ден..

# 97
  • Сандански
Аз имах в началото главоболие около 5-6г.с. отмина си от самосебе си, някъде по форумите бях чела повече вода да се пие. За болките и аз имам от време на време но не са силни, ако са ти силни може да пиеш но-шпа, казват че и парацетамол може, но аз не бих пила.
Нямам търпение в четвъртък да отида на първи преглед в 8г.с съм и се надявам да чуем Heart

# 98
  • София
Аз имах в началото главоболие около 5-6г.с. отмина си от самосебе си, някъде по форумите бях чела повече вода да се пие. За болките и аз имам от време на време но не са силни, ако са ти силни може да пиеш но-шпа, казват че и парацетамол може, но аз не бих пила.
Нямам търпение в четвъртък да отида на първи преглед в 8г.с съм и се надявам да чуем Heart

Щом при теб е отминало, ще чакам и моето да отмине Blush
А за болките, хубавото е че са от време на време. Просто понякога се притеснявам, макар че четох доста че тези болки са нормални.
Супер, че толкова скоро си на лекар (макар, че сигурно не ти се вижда толково скоро хаха) Да пишеш след прегледа. Hug
Аз имам още време до преглед.

# 99
С предната бременност някъде към 10г.с. прокървих и пиех Утрогестан. Тогава кървенето беше, защото плацентата още не се беше залепила добре.
Нямам търпение до прегледа другата седмица и ако отново се появи зацапване, ще отида по рано. Днес съм много добре и откъм болки, но вчера почивах повече.
На близките ние ще кажем чак като мина третия месец.

Стискам палци на всички, за една щастлива и спококна бременност! 🙏🏻

# 100
  • Сандански
Знаете ли преди като се обадих на доки за час и вика нали си знаеш, никакъв секс, не вдигай тежко и сладкото го намали до 0, яденето да е здравословно без боклуци Flushed Първите две ми ги беше казала и първия път кагато се чухме, но сега ме учуди със сладкото. Добре, че като хапна сладко и после ми горчи, та не ям кой знае колко, ама до 0 едва ли ще мога Sad с тея ябълки ще ми вкиснат червата. Вие как сте с храненето, хапвате ли си сладичко Simple Smile

# 101
Аз да се оплача в 6г.с с разстроен метаболизъм и постоянно чувство за гадене + гадни афти, които минават и след ден два пак се появяват, но пък за сметка на това съм щастлива Simple Smile чакам другата седмица за поредния преглед и да видим дали ще чуем тупкане Simple Smile

# 102
Не знаех за сладкото. Аз лично не се ограничавам от нищо като храна, но не прекалявам. С първата бременност бях спряла кафето, но докторът ми каза, че не е проблем да пия по едно кафе с мляко на ден. Не съм пушач и алкохол не пиех почти преди бремнността.
Този път много ми се яде чипс, нещо което не бях вкусвала от ученичка.

# 103
  • София
И аз не съм чувала нищо за сладкото и си ям всичко. Само спрях газираното и се старая да не се тъпча с хлебни изделия.
За сега нищо не ми се дояжда. Само, че имам моменти в които хем ми се яде, хем не.

# 104
Здравейте и от мен Simple Smile
С ярка втора чертичка и термин по калкулатор 20 юли се записвам и аз. Другата седмица съм на аг. Имам дъщеря на 10.8г... струва ми се, че бях бременна с нея преди 3-4г, а то как излетя времето...
Аз съм от София, Младост на 34г. Ако има и други бъдещи мами от квартала ще се радвам Simple Smile
Леко и безпроблемно бременеене на всички ни! Hug

Здравей, честита втора чертичка! И моята тази сутрин вече беше доста тъмна. Мислехме да не казваме още на бъдещата кака (5г.), обаче и тя милата гледаше чертичките и не се сдържах да не и кажа. Толкова много се зарадва, но обеща да не казва на госпожите в детската все още. Simple Smile Ти каза ли на каката?
Иначе и аз съм от Младост и ще се радвам да бутаме количките заедно из квартала на лято. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт