Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 36

• 17 989
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Значи от сторито на Вергов със сигурност знаем две неща - всички са живи и здрави след поета и тъпоъгълния сценарий продължава.
И аз съм крайно разочарована от неискрената Зорница. Дано поправят това тези дни. От друга страна Марио ни го показват прекрасен - до нея е, подкрепя я и я обича. С нищо не провокира или заслужава да бъде мамен.
Общо извода от вчерашния епизод за мен е - жените са лабилни и независимо как се държиш с тях и какво ти казват, не може да им се вярва. Лелките от Подуене сигурно са съгласни, защото отношенията им с чичковците от Подуене са такива. И пак опираме до това, че може би те са целевата аудитория на сериала.
 За мен тръпката се губи от глупавото осакатяване на образите. Аз обикнах силната, искрена и целеустремена Зорница. Тя и в предишните сезони минаваше през трудности, но не по този елементарен начин. Сегашната Зорница не я познавам и честно казано, не я харесвам.
Все още тая надежда да оправят историята и да не плюят на персонажите, заради единия сеир. Плюс че Велислав, Диана и Вергов заслужават по-смислен сценарий.

# 136
Mен в момента ме изнервя това, че не мога да разгадая какво искат да ни покажат. Дали поведението й е действително в резултат на разбърканите хормони или ни внушават, че е разколебана, объркана, все още влюбена в Банков, но самата тя не го осъзнава напълно и го отдава на хормоните. Знаете, че понякога, когато човек иска да избяга от истината, си търси свои обяснения и оправдания. И в двата случая няма какво да признава на Mарио.

# 137
  • София
Моски, нали ти казах за пръстена, спокойно Simple Smile
И аз си мисля, че З не говори с Марио, защото не знае какво да му каже. И понеже тя в момента е напълно парализирана катализатора на изясняването ще е външна.
Междувременно очаквам до идването на поета, а и след това МиЗ да са разделени. Марио ще е силно засегнат и според мен егото му ще си каже думата и ще се изнесе.

А на къде ни водят - хич и вече не знам. Имам предпочитания, но дали ще е така - само сценаристите знаят.

# 138

Една снимка от режисьора Веснасов 👏
Ето тук вече си е докторски сериал Simple Smile

# 139
Якооооооооо!

Скрит текст:
рани, кървища и гняв
омраза, погледи на страх
черва по пода бавно падат
органите се разлагат
ръка без пръсти се надига
и поглед луд се смее - ужасът пристига
"ха-ха-ха" из залата се рее
спасението ви къде е?

Stuck Out Tongue Winking Eye

# 140
Якооооооооо!

Скрит текст:
рани, кървища и гняв
омраза, погледи на страх
черва по пода бавно падат
органите се разлагат
ръка без пръсти се надига
и поглед луд се смее - ужасът пристига
"ха-ха-ха" из залата се рее
спасението ви къде е?

Stuck Out Tongue Winking Eye

УМОПОМРАЧИТЕЛНО ДОБРО СТИХЧЕ!!!!
Който си е добър, си е добър...

# 141
УМОПОМРАЧИТЕЛНО ДОБРО СТИХЧЕ!!!!
Който си е добър, си е добър...

Пак ще се изчервя
Само Тонича не може да ме вдъхнови нещо ахахах

# 142
Само един буркан с някой бъбрек или очи ми липсва Joy

Дона, как да те вдъхнови като го няма Grinning

# 143
Хахахахаха, Майчеееее, вярно си е.
Бе и като го имаше, пак не ме вдъхновяваше

Те, добре, че не са разчленили на две пациента-кукла

# 144
Хаха, Дона остави Тони и любовната лирика, тая е по-хубава  Laughing

# 145
Хаха, Дона остави Тони и любовната лирика, тая е по-хубава  Laughing
Муахахахахаххахахахахха! Страхотийки искаш, а?  Може още

Абе, ако напиша нещо любовно за Тони, ще се чувствам, все едно му се обяснявам в любов. Тц, не ща.

# 146
Mен в момента ме изнервя това, че не мога да разгадая какво искат да ни покажат. Дали поведението й е действително в резултат на разбърканите хормони или ни внушават, че е разколебана, объркана, все още влюбена в Банков, но самата тя не го осъзнава напълно и го отдава на хормоните. Знаете, че понякога, когато човек иска да избяга от истината, си търси свои обяснения и оправдания. И в двата случая няма какво да признава на Mарио.
Злати, аз съм вече доказано зле в предположенията, но според мен тия хормони ги набъркаха много целенасочено и толкова пъти ги повториха, че очаквам да стане така, че Зорница повече да не поглежда към Банков и да ни оставят да си мислим искаше нещо или наистина хормоните бяха виновни. А очаквам да не поглежда просто защото ще ѝ се стовари гневът Мечов и тя ще забрави за Виктор, тъй като ще е твърде ангажирана да страда и да се чуди как да си върне годеника. Което предполага много сърцераздирателни сцени, което пък е чудесно за нас.

Роси, аз за пръстена имах предвид, че понеже Майчето каза, че ще се види в каква посока ще поеме, че след като е все така на ръката ѝ, все едно разделени или заедно, явно няма да поема в посока към доцента.

Аз пък думите на Ина изобщо не ги възприех като принизяване. Понякога човек като изгуби почва под краката си, малките ежедневни неща могат да го стабилизират и да спре да си мисли глупости. Ина ѝ даде сламката, за която да се хване, за да не потъне. И много готино я шляпна по задника Joy

# 147
Ина знае добре, че любовта на мъжа минава през стомаха, а тоз ми ти метър и деветдесет мъж може ли да го храниш с храна от топлата витрина на кварталната верига хипермаркети?  JoyJoyJoy

# 148
Ина знае добре, че любовта на мъжа минава през стомаха, а тоз ми ти метър и деветдесет мъж може ли да го храниш с храна от топлата витрина на кварталната верига хипермаркети?  JoyJoyJoy

Сандвичи с риба тон и вегетарианско?! Вегетарианско, жено, и после се чудиш защо не вървят нещата Joy

# 149
Сандвичи с риба тон и вегетарианско?! Вегетарианско, жено, и после се чудиш защо не вървят нещата Joy

Ми то няма ли мръвка....как да е готов за подвизи? Значи все пак не Банков е третия човек във връзката на Марио и Зорница, а свинската пържола на скара Joy

Общи условия

Активация на акаунт