Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 36

• 17 959
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Абе тия снимки на покрива ли са? Сигурно Марио е решил да се самоубие, а Банков и Огнянова са там да го молят да не слага край на живота си, защото животът е прекрасен и д-р Илиева го обича Grinning
Тъкмо е научила какво е Г-точка, а и ще забременее лесно....кво повече му трябва, а?

Ама доктор Илиева май си пада по доценти.....кво прайм? Joy

# 121
Моски, ти пък, те ще го засилят за по-сигурно Joy или ще го хванат от двете му страни като в промото на 5-ти сезон Марио и Тони хванаха Зорница, а Банков ще се обърне към Ковачев и ще го изгледа с любовен поглед и ще бутнат Кошутата от там, за да няма пречка любовта им Joy

# 122
Снощи късно изгледах епизода и се чудя защо "разкрачват" така Огнянова ?
Защо провалят образът ѝ на честен и открит човек ?
Ако искат да я съберат с Банков, не може ли да бъде честна с Марио, както винаги е била и да се разделят ?
Не мога да я понасям как се хвърля в обятията на Виктор, гледа го с влажен поглед, говори му за голямата любов и след това най- безцеремонно се гушка с Марио, сякаш не е ревала преди 5 минути на рамото на другия, че вече не я иска.
Непримирима съм по този въпрос и вече образът на Зорница за мен изгуби своето очарование.
Ами ако онзи беше казал "искам те " ? Какво правим ?
Нима ще остане с Марио, само защото Банков е доблестен пич ?
Защо любимото момче играе отново хубавата роля, а Зорница я направиха на лъжкиня и лицемерка ?
И онези думи на Ина - отивай да готвиш на мъжа си ?!?
Защо представят връзката ѝ с Марио като връзка на средностатистически лелка и чичко от Подуене ?
Можеше поне да запазят достойнството на образите им, а не да ги принизяват до невярна годеница със задни мисли и скучен чичко, който очаква от жена си само да му сготви.
Много ли съм крайна ?

# 123
Вера, прощавай, ама много се впрягаш.
Сюжетите в ОЖ не са някакви дълбокомислени, за да търсим и дълбокомислени отговори на въпроса "защо......?".

# 124
Вере, много си крайна, да Grinning
Зорница, както всички други, е нормален човек, който понякога изпитва объркани чувства, понякога залита, понякога дори пада. Самата тя осъзна веднага каква глупост е направила и смятам, че си личеше на покрива колко виновна се чувства. Ако Банков беше казал нещо друго, тогава щяхме да го мислим какво щеше да стане.
А на въпроса защо - според мен трябва да се спъне, за да осъзнае и оцени връзката, която има.

# 125
Аз съм възмутена от начина, по който премина от единия към другия.
Беше толкова разтърсена в сцената с Банков, а после припкаше около Марио, сякаш нищо не е било.
Как да го разбирам това ?

# 126
Вере , не си крайна , на нас просто в един момент попрестана да ни пука толкова . Всички се дразним от разчекването на Зорница , а после тъпо да ни обясняват ,че било от хормоналното лечение . Споменаха го и Захариев , и Ина и Зорница пред Марио /тогава литнаха Heart Eyes/.
Ако няма няколко епизода с пречистването и осъзнаването на Зорница , наистина ще е нехигиенично да претупат така този въпрос и да остане като  някаква незаздравяла рана , преждевременно  покрита /и чудесен повод в евентуален следващ сезон да я експлоатират/ .
Точно заради това безумно  разтакаване на мен вече това ми е сериал за фон .

# 127
Да, аз просто очаквам логично поведение от героите, свързано с досегашните им действия по накакъв начин, ако може де.
Такива внезапни преминавания от едно състояние в друго, без логично обяснение и доста често, без логично продължение адски ме дразнят.
Все едно гледам филм за шизофреници.
Толкова ли е трудно да следват някаква логика и последователност, да имат линия, към която да се придържат и цел, която да гонят ? Не може да имаш няколко цели, които да си противоречат,но ти да ги гониш едновременно.

# 128
И според мен малко сценаристите преминаха границата в отношенията. Не че е невъзможно да се случи, но много елементарно това да е под влияние само на хормонален дисбаланс. Като отговори на Ина: Искам да знам, го заяви толкова твърдо и осъзнато????
Объркана е ...... със сигурност, но това не променя нещата, да си откровен, честен с близкия си човек.

# 129
  • София
Вере, принципно си права. И мен ме подразниха думите на Ина, която прати Зорница да готви, както и думите на Банков за предтоящата сватба.
Не знам дали и при мен, както  и при Злати, нещо се пречупи в петък, но някак гледам с други очи. Обаче все повече ми прояснява на къде ни водят сценаристите и съм убедена, че не е в съсипване на образите. Двойката Ми З имат нужда да минат през катаклизъм, за да се изпита връзката и любовта им. Ако издържи на това, добре, ако не - всеки си поема по пътя.
Банков е като манна небесна за такъв сюжет. Върна се, и все едно гръм удари Зорница и не, не е само от хормоните. Има още да си изяснява чувствата, защото в момента е объркана. Ако сама беше взела инициативата, какви локуми щяха да ни разтяхат 20 епизода Wink . Сега ще стане мармалад, Марио ще научи за молбите на Зорница към Банков, кой знае каква ще е версията, която ще стигне до него и ще избухне, най-вероятно и да се изнесе, което ще даде време на Зори да си върне категоричността (каквато винаги до сега е имала).
Аз си мисля, че каквото и да е развитието на историята, ще има категоричност, но за съжаление няма да е скоро.

За шизофрениците - аз мисля, че си имаме виновник в темата
Скрит текст:
Сценариите на Дона от лятото за сестрата близначка на Зорница, която е и пълна противоположност, гонеща мъжете, мъжемелачка Simple Smile

Последна редакция: ср, 31 окт 2018, 11:58 от rosita_ta

# 130
И аз съм като Ели, премина се една граница, след която вече каквото и да ми покажат, каквото й да стане, на мен ми се уби удоволствието. Жалко, а имаха възможност да направят нещо наистина хубаво с историята Марио и Зорница. Не казвам, че не е възможно все още да стане, и ест. се надявам да видим наместване на всички чакри на Зорница и един хепи енд за нашите, но за момента ни представят всичко по един глупав за мен начин. Зорница със сигурност има право на грешки, просто на мен не ми се връзва тя да крие от Марио как се чувства, Зорница може да е много неща, но никога не е била неискренна.

# 131
Честно, учудвам се на учудването ви за сюжета. На малко ли простотии сме се нагледали досега, че сте така стреснати от показаното - Калин-Наталия, Мазови, Захариев и Галя са само малко от примерите за глупостите им.
Аз още в началото на сезона казах, че се очертава да се наслаждавам само на играта на актьорите, защото към историята дори средни очаквания нямам.

# 132
Добре де, аз нямам нищо против да бъде честна с Марио, ама дайте ѝ ден-два да се освести. Убедена съм, че за самата нея това е шоково, тя така упорито беше абсолютно категорична, че няма нищо. Дори и когато Банков влезе в асансьора, се обърна с гръб към него и не искаше да си общуват. Изведнъж спира асансьора и на нея ѝ идва свише желанието да говори с него. След това хем знае, че е пълна глупост, хем я ръчка отвътре да разбере. Предполагам, че  ѝ трябва време за да разбере какво, по дяволите, ѝ се случва. И ако след ден-два си каже - аз съм егати патицата, каква каша забърках, повече никога няма да припарвам до Банков, трябва ли да пълни главата на Марио със собствените си връхлетели я страхове. Да се гърчи там и да си преглъща. Ако след ден-два си каже - аз съм дълбоко объркана жена и не знам какво иска, нека тогава да отиде при него и да му признае какво става. Разбира се, дотам няма да стигнем, защото Кая ще му признае преди Зорница Grinning

# 133
Няма да му каже, не и преди сама да е наместила мислите си за всичко. Защото Марио ще има въпроси към нея, а тя няма да има отговори на тях инак, което ще влоши и без това не цветущото положение.
Казвам ви, Поетът и историята около него ще е разковничето към изхода на историята.

# 134
Майче, напълно съм съгласна за поета. Но при положение, че след поета продължава да го носи пустия му пръстен, явно разковничето е в посоката да се освести по отношение на Марио, а не да реши, че не го ще Grinning

Общи условия

Активация на акаунт