Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 36

• 17 889
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • варна
Току що изгледах серията. Много ми хареса. Беше раздвижена, включени бяха почти всички главни персонажи, без Тони, за съжаление 😐. Имаше от всичко по малко.
Надявам се вече да се е приключило с тоя Банков, че ми писна да я разтягат тая дъвка. И аз като вас мисля, че най-вероятно ще се разделят З и М, но за кратко и като се появи поета и да им се на местят чакрите веднъж завинаги. 😂
Зорница горката наистина не знае на кой свят се намира, а че е гузна, гузна е, спор няма. Много ми харесват сцените им със Ина, много са сладки двете и искам по-честичко да ги дават.
Марио малко ме подразни на покрива като заговори за Банков. Какво рови постоянно и той, нали темата Банков уж беше в миналото.
Много готина беше любовната сцена на Хинова и Владов. Много ми се ще до края на сезона да видим подобна и с М и З.❤️ Малко по-дълга от 10 секунди, ако може. 😉Би било страхотно. А не само да ги гледаме такива спечени или пък хванати ръка за ръка като най-добри другарчета. 😂

# 91
Да си призная малко ме хвана яд, че на Лора и Владов такава хубава и дълга сцена им направиха, а за нашите няма 🙄.

Сега като погледах пак стигам до заключението, че Зорница се люшка от едно душевно състояние в друго. В коридора бяха много сладки. Тя изглежда толкова щастлива, особено в последните няколко кадъра.
После при разговора на покрива е гузна сякаш, а през почти цялото останало време с Марио се гушкат и е усмихната. Това ме навежда на мисълта, че Зорница няма да поиска да се разделят, за да си подреди мислите. Значи остава Марио да го направи, след като научи от Кая.

Друго промо не видяхте ли? Чудя се дали ще ги дават утре, че аз в четвъртък и петък няма да мога да гледам.

# 92
От сторито на Вергов

# 93
Да си призная малко ме хвана яд, че на Лора и Владов такава хубава и дълга сцена им направиха, а за нашите няма 🙄.

Друго промо не видяхте ли? Чудя се дали ще ги дават утре, че аз в четвъртък и петък няма да мога да гледам.

Щото на Лора и Владов това ще им е Joy Веднъж, ама качествено.

Наистина не дадоха никакви промота този път. Странно.

# 94
В промото ги няма нашите, споко Grinning

# 95
Може и да има куфари за доц. Ди . Не е задължително сцените от един епизод да са снимани в един ден .
Ако на Зори не и понася лечението , може и да си грабне куфара и да поиска отпуск /емоционален/ , да е отишла при Марио да се обади ,че заминава за няколко дни и за това да са били в болнична стая . Все някога трябва да покажат ,че окончателно се е отърсила от предишната връзка , а и Марио не заслужава да живее с усещането ,че  са трима .
Възможно е да тръгне към Тони , а по пътя да я прихване Поетът .

# 96
  • София
Искам само да кажа, че съм леко разочарована.
Нали Психарът-поет трябваше да убие Марио, за да се разчисти пътя за вечната и истинска любов? Не разбирам сега какви са тези работи и защо този отново е в болницата, че и на по-малко от 5 метра от Зорница! Или може това да е призръкът на Марио, който се връща, за да тормози влюбената двойка Joy Smiling Imp

Това, за който празнува Хелоуин Wink

# 97
Искам само да кажа, че съм леко разочарована.
Нали Психарът-поет трябваше да убие Марио, за да се разчисти пътя за вечната и истинска любов? Не разбирам сега какви са тези работи и защо този отново е в болницата, че и на по-малко от 5 метра от Зорница! Или може това да е призръкът на Марио, който се връща, за да тормози влюбената двойка Joy Smiling Imp
Това, за който празнува Хелоуин Wink

Това е братът-близнак на Марио, който е дошъл да отмъщава ГНЕВНО за смъртта на брат си JoyJoy
Ама и той взема, че се влюбва в "Грешната Зорница с големите бомби" (кой е гледал Ало, Ало?)

Явно са невредими и двмата след психопоета, а може и да не е толкова драматично с него?

# 98
Поне знаем, че Бате Слави си е жив и здрав и си снима Joy

# 99
Хахаха и случаааайно Вергов не е тагнал Диана. Случайност? Не мисля! Joy

# 100

Тя е на другия етаж, просто минава случайно Smile

# 101
Много е свежо , когато Донето пусне сценариите Hug Joy
Всъщност  сериалът вече не ме напряга толкова , сценаристите преминаха  една тънка граница , след която  това става просто филм за фон .
В сезон 5 очаквах с приятно нетърпение епизодите и гледах активно . Сега колкото - толкова Hands Plus1
Доне , не спирай да поддържаш духа на бандата  /а и така репетираш Stuck Out Tongue Winking Eye / !
Ето за дневна почерпка с чайче
Не слагайте алкохол в чайчето през деня Joy !
За любителите на тоалетните чинии е това

# 102

Тя е на другия етаж, просто минава случайно Smile
Да, нещо се е заблудила, объркала е етажите. Joy

# 103
Ама с тая плитка и сериозна физиономия на Диана пак се напрягам. Нещо съм се повредила.

# 104
  • София
Мелани, и е в черно Wink
А може да са пуснали психото под домашен арест и да се появи в болницата и да застрела Марио. Нали Трябва да се разкара Ковачев от сериала и за да е най-сигурно, че няма да го върнат е добре все пак да умре, а не просто да ходи в Израел.

Общи условия

Активация на акаунт