Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 36

• 17 760
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Според мен Банков пусна Зорница не само заради Марио и че не иска да се бърка, просто сега болката му е много по-голяма. Загубил е не само Рая, но и жена си, няма на кого да опре и осъзнава, че и да иска няма да може да й даде, което иска. В 4-сезон имаше работа и отговорности,  а сега се носи по инерцията. Може би случаят сега с Христо ще го изправи на крака.

# 76
Явно трите дни  в очакване на някаква развръзка са повлияли на всички  доста отрезвяващо Hands Plus1
На мен още не ми е все тая дали Зорница и Марио ще са заедно .Не ми харесва това разтакаване , непрекъснати съмнения , а сега толкова тъпо измислено  беше това с "хормоналния дисбаланс".
Първо го притисна /Б./ , гони го до съблекалнята , гледа го влажно , а после страда и реве пред Ина , че е направила голяма глупост . Наистина ли е такова разбъркване на чувствата и мозъка при такова лечение ?
Даже не съм забелязала ,че Кая подслушва разговора .Тя да не би за това да се накърка на покрива /а каза ,че нямало да пие/ .
Сега ще трябва няколко епизода Зорница да страда , да се чувства гузна , да преживее нещо разтърсващо /вероятно с Поета/ , за да си оправи приоритетите .

# 77
Дили,да го играе благородно тъп, леле, това не съм го използвала от началото на 5-ти сезон Joy

Фиф, Марио каза, че Банков нямало да се появи, тя го попита: "Какво значение има?", а той й отговори: "Никакво, просто се чудя дали някога ще го преживеем", тя го попита Кое?", той и отговори за Ева, Цонев и цялата история. След това той каза:"Правилно, това изобщо не ни засяга." и тя каза "Да" тихичко.

# 78
И все пак се надявам освен влажните погледи ,драмата (които вече на моменти наподобяват индийски сериал , само без музиката) да гледаме и някакви заплетени медицински случаи ,които се разрешават на консилиум от повече лекари .

# 79
Фифф, беше нещо от сорта на:
М: Банков няма да дойде. Чудя се дали някога ще успе да се превъзмогне, оправи, приключи,или нещо подобно) с тази история.
З: Какво имаш предвид
М: За смъртта на съпругата му, дъщерята..... но нас не ни засяга, (касае или за нас няма значение)
З: Да, нас не ни засяга ..., но го смотолеви, някак гузно

Не е точно, но това е общо взето идеята на разговора.

Мерсии, а кога е казал Марио, че му се струва, че има трети човек?

# 80
Фифф, беше нещо от сорта на:
М: Банков няма да дойде. Чудя се дали някога ще успе да се превъзмогне, оправи, приключи,или нещо подобно) с тази история.
З: Какво имаш предвид
М: За смъртта на съпругата му, дъщерята..... но нас не ни засяга, (касае или за нас няма значение)
З: Да, нас не ни засяга ..., но го смотолеви, някак гузно

Не е точно, но това е общо взето идеята на разговора.

Мерсии, а кога е казал Марио, че му се струва, че има трети човек?

Фифф, по време на операцията със Захариев и новата специализантка.

# 81
  • София
Аз съм сигурна, че историята Банков-Зорница не е приключила. Ще има още изяснявания, в това не се съмнявам.
Сега чакам да разбера как Марио ще научи за Банков и Зорница. Дали ще стане някакъв конфликт и Кая в яда си ще се изпусне. Може и на Кирилова да сподели и някой да чуе, да тръгнат слухове и така новината да стигне до Марио.

Мога ли да кажа тук, че новата ме кефи страшно много. Браво на момичето, което играе. Според мен влезе с летящ старт в сериала.

Последна редакция: вт, 30 окт 2018, 23:21 от rosita_ta

# 82
Можеш, и мен ме кефи. Актрисата се справя доста добре, дори ми допада героинята - имаше нужда от нещо свежарско да разсмива. Със сигурност щв се промени. Дано се задържи.

А аз да си кажа тук, Албена пак ме подразни как реагира на Пенев. Не съм му фен и на него, но тя беше адски груба. На него му стана кофти.

# 83
Ако Марио за нещо и направи забележка в операционната, може и Кая да го захапе за разговора между Зорница и Банков.

На мен ми беше адски дървена, особено в кабинета на Захариев.

# 84
Аз съм сигурна, че историята Банков-Зорница не е приключила. Ще има още изяснявания, в това не се съмнявам.

Аз пък не мисля, че има какво още да изясняват и смятам, че Зорница си получи отговора от Банков, макар и не с категорично "да, приключи". И без него нещата, които й каза той бяха достатъчни.

100 % сигурна съм, че Кая по някакъв начин ще каже на Марио. Такъв коз сценаристите няма как да не използват. Това, че Кая беше там не е случайно.

Тази новата освен да ме разсмива друго не прави. Grinning А, че е малко дървена и аз съм съгласна, но нека да изчакаме, може и да се оправи.

# 85
Аз на първо четене оставам с впечатление, че Зорница оценява факта, че е търсила разговор с Банков, като грешка от своя страна. Въпреки това я гризе и е искала да знае, ама не е много наясно защо. В последствие с Ина и с Марио изглежда гузна, все едно (някой го каза) му е изневерила. Като гледах поведението на Зорница от там нататък ми направи впечатление, че буквално се е вкопчила в Марио. Прегръща го и с двете ръце, сякаш се извинява негласно и иска да му покаже колко го обича. Хормоните все някаква роля трябва да изиграят, иначе не виждам защо ги споменават толкова - 4 пъти днес, ако не греша.
Ще изгледам пак моментите с нашите, но разговора с Банков, че даже и с Ина мисля да не си ги причинявам 😁.
Ако ще се разделят се надявам да е по инициатива на Марио. Да се обърнат малко ролите и да има “Марио, моля те, говори с мен 😭!” ❤.

# 86
Дрийми, и аз мисля като теб. Гузна си беше, най-вече пред Марио. При Ина осъзна, че е грешка това, което е направила. Даже ми се стори, че искаше да каже още нещо, но Ина я спря и не й разреши да говори повече и я натири бързо да готви на мъжа си. Grinning Много искам тя да каже на Марио, а не Кая. Марио ще е разочарован много повече така, ако научи от друг човек. Мисля, че Зорница трябваше още днес да му каже, тъкмо и тя да си успокои гузната съвест. Сценаристите обаче със сигурност са решили друго и истината ще застигне Марио не от когото трябва. После ще има драми, драмиии. Grinning

# 87
Мда, куфар обаче няма да има. Сега погледнах, Мартина Вачкова е качила снимките от купона на покрива на 29ти септември, а куфара е сниман на 18ти.  
Може да е бил алтернатива на сцената с викащата Зорница 🤔.

# 88
И аз си мислех, че това с куфара няма да го видим. Горката Ди, толкова време все за него мислеше, пък те няма да го дадат Grinning

# 89
Мда, куфар обаче няма да има. Сега погледнах, Мартина Вачкова е качила снимките от купона на покрива на 29ти септември, а куфара е сниман на 18ти. 

Дреме ми за куфара, голям праз. Grinning Тъкмо Доц. Ди може да е спокойна, напразно се притесняваше толкова много. Grinning

Да отбележа Зорница и Марио в коридора бяха готини. Heart Зорница как изпищя. Grinning Марио рядко се проявява така, но като го направи ме изненадва и добре се получава. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт