Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 36

• 17 768
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
предпочитам конфликти,  сълзи, раздели, пак сълзи, тъжни погледи, аха да се хвърлят на врата на другия и т.н. пред това да влизат и да излизат от болницата Joy
Честно да ви кажа, вече се изприщвам като ги видя прегърнати и току преминат като бързия влак. В страшно глуповат сюжет ги вкараха. Особено Велислав, него и самостоятелно го виждаме само отвреме навреме в спешното или в някоя операция.

# 61
Майче, освен във въздуха, може ли и някое гифче на З и М от купона 😊

# 62
Странно нещо е живота, Каквото посееш, това ще пожънеш.
Миналия сезон гледахме страхливия Марио, който криеше от Тони, и малкия разбра по най-жестокия начин, че бате и Огнянова са повече от колеги. Е, сега Марио когато научи от трети човек за Зорница и Банков, ще усети как се е чувствал брат му заради лъжата.
Роси, кармата е кучка и затова как никой не си отива от тук девствен, защото животът го пре****ва, също ми идват наум Grinning

# 63
  • София
предпочитам конфликти,  сълзи, раздели, пак сълзи, тъжни погледи, аха да се хвърлят на врата на другия и т.н. пред това да влизат и да излизат от болницата Joy
Честно да ви кажа, вече се изприщвам като ги видя прегърнати и току преминат като бързия влак. В страшно глуповат сюжет ги вкараха. Особено Велислав, него и самостоятелно го виждаме само отвреме навреме в спешното или в някоя операция.

Ей това за Велислав ме убива. Цялата история на Марио се върти около Зорница. Такова похабяване на талант.
А и със Захариев и с Банков сцените са им жестоки.
Но истината е, че този сезон сякаш не могат да се възползват от актьорите, които имат, а ги забиват в плоски истории, без да вкарат дълбочина или поне да ги развият както трябва.

# 64
Доволна съм, че нещата се развиват както предвидих. Благодаря на дамите, които изслушаха излеянията ми по въпроса. Поне това ми носи вътрешно удовлетворение Simple Smile

Странно нещо е живота, Каквото посееш, това ще пожънеш.
Миналия сезон гледахме страхливия Марио, който криеше от Тони, и малкия разбра по най-жестокия начин, че бате и Огнянова са повече от колеги. Е, сега Марио когато научи от трети човек за Зорница и Банков, ще усети как се е чувствал брат му заради лъжата.

Роси, изобщо не е същото.
Зорница нямаше нищо с Тони, беше си само с Нарио, просто Тони разбираше погрешно нещата, докато сега става въпрос за бившия , с когото Зорница има сериозна история.
Тъпо, много тъпо прецакват образа на Зорница!

# 65
А какво каза тя на Марио, когато той каза нещо от сорта, че Банков няма да дойде? Не можах да чуя...

# 66
  • София
Вере, аз все повече си мисля, че Зорница няма нищо към Банков. Даже главата си залагам. това е като тази любов към старите дънки, които са се скъсали, но ти не си изхвърлил и все искаш да се връщаш към тях, защото някога са ти били най-удобната дреха. Само че нито ти си същия, нито дънките, които преди са били фешън, но сега са вехти, захабени и съдрани.
Аз съм сигурна, че Зорница ще дойде на себе си. Лошото е, че ще си научи урока  по трудния начин.

Хора, моля и за думите на Банков в съблекалнята, половината не ги разбрах. Може и да съм глуха вече.

# 67
Ето първата част, жалко че така не може да чуем писъка й Grinning:

# 68
Покрива:

# 69
И обещаните за Дона:

# 70
Виж ги бееее, виж ги какви са сладки Heart Eyes И как само си я гледа Пиленцето Simple Smile
Врабчев и Стаменова са от онези двойки, които поотделно са фейл, но като се съберат, са егати готините Simple Smile

Майче, сърдечно благодаря!

# 71
Като гледам Зорница на последното гифче и ми изглежда сякаш съжалява за направената глупост и стиска Марио, сякаш я е страх да не го изпусне.
Ама като не чух разговора... 😁 Ще гледам по-късно.

# 72
Някой ще напише ли какво си казват Марио и Зорница?

# 73
Прегледах и аз набързо епизода отново и съм в добро настроение 😄. Макар че ми се искаше сцената в асансьора +последвалата в реанимацията да са само фантазии в главата на Вик 😂😂, развоят на събитията ми хареса . Зорница осъзна ,че направи грешка и както каза по-нагоре някой ( мисля ,че беше Дрийми ,но да не се връщам ) така стискаше Марио докато танцуваха ,че имах чувството ,че ако той я пусне тя ще падне веднагически .
Чест правя на Банков ,че по свой си начин я пусна от себе си - видно е ,че я обича ,но осъзнава ,че вече има друг човек ,който може да и даде много повече .
Почти съм убедена ,че Райкова ще изпорти видяното на Марио и той какъвто е благороден ще се отдръпне от ранената кошута, оставяйки и поле за размисъл . Тя си го обича ,то е ясно , но ще трябва да се пребори обратно за него ,за да могат заедно да преодолеят препятствието ендометриоза и да сбъднат желанието си за дете.
Направо си представям как психото влиза с гръм и трясък и вреди на някого от двамата , след това другия намира половинката си след дълго търсене и следва 10-минутно целуване и обяснение в любов ,което взривява фс и бг мама. Нашите сърца изпокапват💖💗❤😍 , а тези на леличките не спират да бълват змии и гущери към любовта на МиЗ.

# 74
  • София
Фифф, беше нещо от сорта на:
М: Банков няма да дойде. Чудя се дали някога ще успе да се превъзмогне, оправи, приключи,или нещо подобно) с тази история.
З: Какво имаш предвид
М: За смъртта на съпругата му, дъщерята..... но нас не ни засяга, (касае или за нас няма значение)
З: Да, нас не ни засяга ..., но го смотолеви, някак гузно

Не е точно, но това е общо взето идеята на разговора.

Общи условия

Активация на акаунт