Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 36

• 17 749
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Това, което изяде главата на Зорничка, е че прекалено бързо възприе Марио като даденост и като някой, който винаги ще е част от нея. Понякога хората имат навика да се заплеснат, щото забравят какво имат. И тука изобщо не е въпросът обича ли го Зорница. Обича го и още как. Само че ще си го припомни по трудния начин.

Майче, да, и аз нещо такова си представям.
А мога да си заложа москитската глава, че в мига, в който Марио се отдръпне, Зорница не само че няма да иска Банков, ами ще й идва да му отреже главата, че се е върнал, че тя е сглупила и че може да изгуби Animal Bear Grinning

# 46
Относно психото Марио смятам, че ще изиграе основна роля, независимо от всичко, той не може да я гледа да страда и  да е нещастна. Все пак я обича, а това е най-важното да даваш всичко за любимия.
Зорница просто получи изведнъж всичко, което е искала и е мечтала, от Марио, но явно ще се бори не само със себе си, но и за Марио.

# 47
Хмм харесва ми идеята да гледам гърчеща се Зорница. Миналия сезон все Марио се гърчи, сега е нейн ред, колкото и да е красив той като страда

# 48
Хмм харесва ми идеята да гледам гърчеща се Зорница. Миналия сезон все Марио се гърчи, сега е нейн ред, колкото и да е красив той като страда
Странно, но и на мен ми харесва, а по принцип не би ми се искало. Нещо съм се бутнала явно. Joy

# 49
Даниела, това което имах предвид, че той няма да знае за Психото, докато не стигне ножа до кокала, тя няма да му каже, защото той ще е сърдит заради разговорът с Банков.

А според мен няма да има влачене, просто защото няма да има време - тя ще си страда самичка за глупостта си без да го притеснява и почва историята с Поета.

# 50
Тъпо ще е ако Марио разбере от другаде, но май така ще стане. Ама да се почва, че да се свършва. Така със премълчаване не ми е приятно да ги гледам.
И все пак, днес имаше сладки моменти с нашите.
Майче, когато имаш възможност, ще може ли да направиш гифчета? 🤗

# 51
Да си призная, мен ми стана интересно. Не се притеснявам за изхода, но ми е интересно как ще се развият нещата и наистина предпочитам конфликти,  сълзи, раздели, пак сълзи, тъжни погледи, аха да се хвърлят на врата на другия и т.н. пред това да влизат и да излизат от болницата Joy

# 52
И аз се присъединявам към молбата за гифчета. Особено на Зорница във въздуха Joy
Не бешв хич зле епизода, а и най-после се по раздвижиха нещата. По едно време мислех, че Мазов ще се хвърли от покрива

Моски, така е, абе друго е да има динамика - в каквато и посока да е

# 53
Даниела, това което имах предвид, че той няма да знае за Психото, докато не стигне ножа до кокала, тя няма да му каже, защото той ще е сърдит заради разговорът с Банков.

А според мен няма да има влачене, просто защото няма да има време - тя ще си страда самичка за глупостта си без да го притеснява и почва историята с Поета.
Може би в началото, защото и тя няма да разбере, че нещата са толкова сериозни. Но Марио я усеща и без думи и според мен ще надуши нещата и ще се озове на място, когато трябва.

# 54
Казвате, че Марио усеща трети, ами по-добре отколкото да се чувства трети, нали?!? Joy

Сега тегля епизода, скоро Simple Smile

Искате ли други освен тази, която каза Дона? Дайте предложения. Simple Smile

# 55
За каква ще ме помислите, ако помоля за гифче на кекса? И на Врабеца и Стаменова на купона? Flushed

# 56
Майче, все пак имаме норматив да покриваме - поне единият да не спи една нощ вкъщи Joy

Нека вкарат малко страст, че съвсем заспаха тез двамата.

Бухаххаха, Донатела Joy
Кекса за разлика от предните пъти беше ок, но под носа на Мазов...бляк.

# 57
Моски, това беше гадно, съгласна съм! Дожаля ми за Мазов, молех се да не тръгне да се самоубива. Но като се абстрахираме от това, си беше добре направена сцена.
Ся, моля, не ме слагайте на кладата, за семейството съм!

# 58
Моски, викаш взема да позная нещо Grinning
Ние от художествена гледна точка гледаме, ако включим причинно-следствените връзки - не е Ок.

# 59
  • София
Доволна съм, че нещата се развиват както предвидих. Благодаря на дамите, които изслушаха излеянията ми по въпроса. Поне това ми носи вътрешно удовлетворение Simple Smile

Странно нещо е живота, Каквото посееш, това ще пожънеш.
Миналия сезон гледахме страхливия Марио, който криеше от Тони, и малкия разбра по най-жестокия начин, че бате и Огнянова са повече от колеги. Е, сега Марио когато научи от трети човек за Зорница и Банков, ще усети как се е чувствал брат му заради лъжата.

Общи условия

Активация на акаунт