Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 36

• 17 757
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
Понеже не гледах, я ми кажете как намирате положението? Много сте тихи, явно не е толкова зле. Joy

# 31
Мацки кажете как беше епизода. Да си го причинявам ли или да го пропусна тактично поне засега. Нещо не ми се разстройва пак точно преди лягане.

# 32
Зле беше епизода - не показаха Тони Joy

Споко, нормално беше, нищо неочаквано. Гледайте смело.
Ааааа, имаше КЕКС!

# 33
Дрийми, аз не мога да кажа дали Зорница има чувства или няма, но със сигурност се чувства адски гузна спрямо Марио, все едно е преспала с Банков. Ще се раздуха историята сто процента, неслучайно Кая чу разговора, ще стигне до Марио, ще стане мармалад, според мен той ще се отдръпне, Зорница ще изперка, после ще се намеси психопата и така.

# 34
Благодаря за темата Heart
Хораа, пощурях. Не съм гледала епизода, кажете има ли раздялааа? Зорница обича ли Виктор? От щастие или от мъка ще се лее вино?

# 35
Моски, и аз така мисля, че ще стане.
Абе в края на сезона ще има фанфари и хепи енд Simple Smile

# 36
Аз нито изпадам в депресия, нито нищо, да не кажа, че съм удивително дзен Grinning но виждам как ни показват  Зорница да има още чувства към Банков и за жалост това не е приключило още, ще има продължение. И не можем да обвиним хормоналния дисбаланс. Grinning
Не съдя Зорница, но е очевидно, че е объркана. И да, изглежда, че вече я гони гузната съвест.
Респект към Банков, че веднъж поне не се държа като егоист с нея.

# 37
Хареса ми епизода, не могат с нищо да ме уплашат, имам такъв тренинг от Теорията, че...........Joy

# 38
Зле беше епизода - не показаха Тони Joy

Споко, нормално беше, нищо неочаквано. Гледайте смело.
Ааааа, имаше КЕКС!
Доне, ако не е бил с нашите не ми го хвали тоя КЕКС. Joy

# 39
Марио, за да каже, че чувства, че има и 3-ти човек между тях, Зорница явно изпраща смесени сигнали. Със сигурност ще има драма, но този път, май Зорница ще е тази, която трябва да действа.
Относно сцената с куфара, явно си имат различна номерация.
Това е от днес:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10217845792315793&se … ype=3&theater

# 40
Чувствата в случая са ми без значение, от значение за мен е, че тя се чувства тъпа патка и е гузна и просто виждам как тя ше пада на колене в отчаяни вопли Марио да си я вземе обратно Joy

# 41
Доне, ако не е бил с нашите не ми го хвали тоя КЕКС. Joy
На мен ми хареса сцената.

# 42
Чувствата в случая са ми без значение, от значение за мен е, че тя се чувства тъпа патка и е гузна и просто виждам как тя ше пада на колене в отчаяни вопли Марио да си я вземе обратно Joy

Няма лошо, нямаааааа, ще има умиление, гифчета, изписана за 12 часа тема Joy

# 43
  • София
Ще кажа само, че ще дойдете на моето Wink. Марио ще се отдръпне, а Зорница не знае на какъв свят се намира

# 44
Дона, вярно е, беше красива, така само силуетите им, готино Simple Smile

Моски, мхм, това да имаш гузна съвест е адски гадно. Почвам да си мисля, че вероятно Марио ще разбере за разговора,  ще се отдалечи от нея, Психото ще дойде и ще я притеснява, тя няма да му сподели, защото й е сърдит и ще стане мазало след това.

Общи условия

Активация на акаунт