Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 36

• 17 896
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Доне, ако дават по 4 епизода на седмица, и не пропускат, 54-ти епизод се пада на 12.12. Което е странно, защото е в сряда.
Абе направили са си сметката
Нали Simple Smile
Не е случайност, казвам ви 😊

# 646
Доне, ако дават по 4 епизода на седмица, и не пропускат, 54-ти епизод се пада на 12.12. Което е странно, защото е в сряда.
Абе направили са си сметката
Ще видим. Не споря ей така за спорта де, би било хубаво. Сещам се за 5ти сезон, когато изместиха последния епизод с една седмица (заради БТВ). Ще се разбере Simple Smile

# 647
Доне, съсредоточи се на числото 12 😁 ще сме на сватба тогава Wink

# 648
А Тони? Не ми върви тоя сериал без Тони  Cry Липсва му жизнерадостността Sad

# 649
  • София
Аз ще съм доволна да свърши на 12-ти, защото на 14-ти (петък) съм на Лисичета. Йухуууу, най-накрая.

А къде е Тони, ще попитаме в сряда

# 650
А Тони? Не ми върви тоя сериал без Тони  Cry Липсва му жизнерадостността Sad
Е какво Тони? Как си представяш сватба на кака и батко без него? Абсурд 🤔
Но ще го видим още преди това, сигурна съм. В сериите с поета може би.

# 651
Аз ще съм доволна да свърши на 12-ти, защото на 14-ти (петък) съм на Лисичета. Йухуууу, най-накрая.

А къде е Тони, ще попитаме в сряда
Чак тогава?????? Роси, аз ще изперкам, че и вас ще ви подлудя! Joy
Аааа, ти имаш предвид тази сряда, не сряда 12.12? Ти, ако имаш смелост, питай. Joy

Дрийми....не знам. Забатачена история.

# 652
Ако тръшнат Марио на легло, трябва да видим Тони!

Ако се забавят със снимките, нищо чудно да пропуснат 1-2 петъка.

# 653

Не ме горете на клада, ама дано тръшнат Марио на легло Joy
Тони ще се появи и ще каже "Брат ми, кво ти става, бе?" Joy

# 654

Не ме горете на клада, ама дано тръшнат Марио на легло Joy
Тони ще се появи и ще каже "Брат ми, кво ти става, бе?" Joy
Аз не възразявам да го тръшнат. Да видим загрижена Зорница как пърха около него 😍.

А за 12-ти си мисля, че сценаристите си направиха закачка с нас още в началото и със сигурност ще има сватба на финала. Те непредвидените забавяния няма как да ги включат в сметките. А без тях пасва точно.
На мен това ми стига, ще си сипя едно по този повод.
И вас черпя 😃🍸

# 655
  • София
Доне, ами чак за тогава имаше билети и то с връзки се уредих за тях. За Лисичета питаш, нали 😜😜😜
А колкото до тръшнатия на легло Марио, не се надявам вече. Като гледам снимки и лайфове си е жив и здрав.

Дрийми и аз сега се прибирам и мисля да си сипя едно розе, в чест на Диана, нали и тя пие розе.

# 656
Значи, Лисичета пак не излиза в сайта на Hародния театър  Thinking За декември няма нито едно представление.
Дрийми, аз също мисля, че датата не беше съвпадение. Cамо дано не са променили генерално сценария, че и това може да се причисли към непредвидените обстоятелства  Laughing

# 657
Диана постна снимка от сета в обредния дом, като пусне някоя дето е с повечко грим и прическа, ей ви сватба. Освен ако сценаристите не са решили МиЗ да действат спонтанно и да се оженят в работното си облекло Joy

# 658
Е то така ще е по-яко - по униформа.
Измислих го - онази намусена жена от гражданското ще попадне като пациент в Свети Кирил и за благодарност ще ожени нашите - на покрива (ако е топло), в подпокривното после първа брачна нощ по стара лекарска традиция  Joy

# 659
Значи, Лисичета пак не излиза в сайта на Hародния театър  Thinking За декември няма нито едно представление.
Дрийми, аз също мисля, че датата не беше съвпадение. Cамо дано не са променили генерално сценария, че и това може да се причисли към непредвидените обстоятелства  Laughing
Нямааа, споко. Нали ни припомниха съвсем скоро, че има дата. Всичко върви по план Wink

Общи условия

Активация на акаунт