Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 36

• 17 780
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
в подпокривното после първа брачна нощ по стара лекарска традиция  Joy

Айде стига де, да им дадат едно легло на тия хора 😋

# 661

Ти па легло. Те още във въздуха ще се почнат. Легло само за порядъчните.

# 662

Ти па легло. Те още във въздуха ще се почнат. Легло само за порядъчните.
Ок, съгласна - разбрахме се. Да се вземат младите и кекс да има, че бебета трябва да се правят 😜

# 663
Аз ще съм доволна да свърши на 12-ти, защото на 14-ти (петък) съм на Лисичета. Йухуууу, най-накрая.

А къде е Тони, ще попитаме в сряда
А НЕОДАЧНИЦИ гледала ли си го? Някакви отзиви?!?

# 664
Толкова ми се досади smile3516от тази тъпа игра - "тука има Банков , тука нема , тука има  и т.н." ,че вече ми се иска  да се съсредоточат върху  светилата си , защото до сега  даже не са присветнали  newsm08, язък им за рекламата  .
Хайде да оставят най-после второстепенните  герои и нещастни любовници да са щастливи , да ни ги показват  как си говорят щуротии   newsm68  и се смеят и накрая  да дойде 12-ти  newsm17
Танцът на двамата сладури  така  ме накефи ,че ще преглътна  всякакви гадории , каквито са им измислили .

Последна редакция: сб, 03 ное 2018, 20:05 от Ели-ТАЛ

# 665
Аз ще съм доволна да свърши на 12-ти, защото на 14-ти (петък) съм на Лисичета. Йухуууу, най-накрая.

Аз съм го гледала. Хубава идея и послания, но малко хаотично представление.

# 666

Аз съм го гледала. Хубава идея и послания, но малко хаотично представление.
Благодаря.

# 667
  • София

Значи ако имаше антракт можеше и да я понеса по-леко. Но като цяло не е лоша, въпреки, че ако ти се гледа нещо със Владо Карамазов, аз препоръчвам Танцът Делхи. За мен далеч по-добра постановка.
А на 3-ти Декември в Театър 199, може да се насладиш на Велислав и на Владо, в Рибарят и неговата душа.

Аз мислих да взема билети за Клас, ама нещо съм му сърдита на главния герой Simple Smile

# 668
Хайде да оставят най-после второстепенните  герои и нещастни любовници да са щастливи , да ни ги показват  как си говорят щуротии   newsm68  и се смеят и накрая  да дойде 12-ти  newsm17
54 епизод, последни 5 минути.
Пред Свети Кирил пристига хипер, супер, ултра, мега гъзарския мотор, на забавен каданс се сваля каска, една мъжка глава се клати, косата се развява, мъжът поема дълбоко въздух, навива ръкавите, изпод които се показват перфектно оформени бицари и казва:
Завърнах се!!! Никой да не жените без кум!!! Тази нощ желая поне три шаферки!!!
Усмихва се и финални надписи Joy

Их, Росита, Клас е супер постановка.
На трети мисля да съм на линия - на първите редове Heart Eyes

# 669
  • София
Дона, този сценарий го мислихме и за Банков миналия сезон. Нали уж беше снимал активно последните шест епизода. Колко го чакахме, а то.... едно нищо. Само предложение за сватба от Ковачев.

Да, знам за Клас. Мисля още, а и нали съм приятел на театъра 30% отстъпка от цената на билетите имам Simple Smile

# 670

Значи ако имаше антракт можеше и да я понеса по-леко. Но като цяло не е лоша, въпреки, че ако ти се гледа нещо със Владо Карамазов, аз препоръчвам Танцът Делхи. За мен далеч по-добра постановка.
А на 3-ти Декември в Театър 199, може да се насладиш на Велислав и на Владо, в Рибарят и неговата душа.

Аз мислих да взема билети за Клас, ама нещо съм му сърдита на главния герой Simple Smile
Аз съм от Бургас и не мога да се възползвам за съжаление като вас, иначе следя кой какво играе и какво интересно излиза.
Но на 18.11. ще гостуват с НЕОДАЧНИЦИ и съм си купила билети, все пак не гостуват толкова често трупа на Народния театър.

# 671
  • София
Оо, Дани, въобще не се притеснявай. Представлението си заслужава. има хора, които много го харесват

# 672
Дона, този сценарий го мислихме и за Банков миналия сезон. Нали уж беше снимал активно последните шест епизода. Колко го чакахме, а то.... едно нищо. Само предложение за сватба от Ковачев.
Ох, мъка беше. Така се минахме с това никакво предложение Joy

Сега, просто се наслади на фантазията ми Joy Едно е Банков, друго е малкия Ковачев Heart Eyes

Дани, гледай го. Актьорите си заслужават. Ние тук сме малко разглезени Joy
А и наистина такива големи представления рядко обикалят страната.

# 673
Каква снимка е постнала Диана от обреден дом?

# 674
Каква снимка е постнала Диана от обреден дом?
В миналия сезон, не наостряй уши, Доц Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт