Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 36

• 17 775
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Тъкмо идвах да я постна, Моски, изпревари ме. Grinning  Оле, уникална е! Heart Eyes За къде се е нагласила така? Гледам, че под същата снимка в инстаграм обаче, е написала с хаш таг "ретро парти" и е тагнала гримьорката, която ги гримира в сериала. Дали пък няма да е някоя сцена? Grinning

Последна редакция: сб, 03 ное 2018, 23:13 от yanitsa.s

# 676
  • София
Е, не, Жестока Диана.
Като излязла от трийсетте на миналия век е. Визия, излъчване, всичко. Много е красива.

# 677
Само да не е като по американските сериали. Винаги имат по един ретро епизод, което винаги ме е дразнело. Как някой си удря главата и сънува и се прехвърлят назад в миналото. Дано имат само парти.

# 678
  • София
Е, аз мисля, че е някакво парти, не е част от сериала.

# 679
Пропуснах да кажа, че е много хубава Animal Heart Eyes Cat Animal Smiley Cat

# 680
Преди два дни Зорница Cофия също пусна снимка с хаштаг gatsbyparty. Hо вторият хаштаг под същата снимка (norestforthewicked) ме обърква. Защото като идиом се използва, не само за работа без почивка, но и когато трябва да продължиш с други активности, въпреки умората. В тази връзка, може да е и двете, сцена от филма и парти, нямащо нищо общо със снимките. Залагам на второто  Grinning
Диана е много красива Simple Smile

# 681
Зорница София пусна снимката на Хелоуин, може и на Диана това да й е била хелоуинската премяна.

# 682
Уууу, много красива, отива й.
Не мисля, че е от сета най-малкото, защото щяха и други да са се пуснали с някое фото с толкова готина премяна. А и да направят на толкова народ грим, прическа за дамите най-вече - много пънене и време за екипа Grinning
Но ако греша и има подобно парти - приветствам с две ръце Grinning

# 683
Единственото, което ме смущава е участието в това на гримьорката на ОЖ, но пък може да я гримира и извън снимането на сериала Simple Smile

# 684
Зорница София пусна снимката на Хелоуин, може и на Диана това да й е била хелоуинската премяна.
Mоже да са били на едно и също парти  Simple Smile

Уууу, много красива, отива й.
Не мисля, че е от сета най-малкото, защото щяха и други да са се пуснали с някое фото с толкова готина премяна.
Да, нямаше да пропуснат. Kакто със снимките от рождения ден на Цонев.

Единственото, което ме смущава е участието в това на гримьорката на ОЖ, но пък може да я гримира и извън снимането на сериала Simple Smile
Hе е много странно, ако през деня са имали снимки, преди да си тръгне да се възползва от професионален грим и прическа  Laughing

Последна редакция: нд, 04 ное 2018, 09:31 от Zlаti

# 685
  • София
Велислав Павлов май лети за Щатите.

# 686
Велислав Павлов май лети за Щатите.
Йейй, отиват в Холивуд Simple Smile
Според статиите отпреди месец, трябваше по това време горе-долу  да представят филма в Щатите.

# 687
Колко г/д ще бъде престоят им, някой знае ли? Simple Smile
Това е страхотен успех! Безпрецедентно доказателство за таланта на Велислав, а и лъч надежда за българското кино. Simple Smile

# 688
....Това е страхотен успех! Безпрецедентно доказателство за таланта на Велислав, а и лъч надежда за българското кино. Simple Smile
smile3501  Пожелавам му успех ! Дано  да забележат ,че ни има  на картата  newsm10
Като се върне пак трябва да го играе нещастен любовник на Зорница - това е бисер от другата тема , не помня на кого беше  newsm62

За да не пиша едно след друго - снимката на Диде е фантастична Heart Eyes
Направо плаче да я поканят в някоя продукция  от епохата около 30- години , тогава актрисите са го раздавали фатални жени , с цигаретата и онези  разкошни и женствени тоалети Yum

# 689
Ели, какъв е смисъла да помниш глупости Grinning

Истината е, че Велислав е твърде голяма хапка за българската аудитория.
Той има малко по-друго излъчване, малко по-ексцентричен е, начинът, по който говори, начинът по-който мисли и изглежда... С други думи - различен е. Не се вписва в рамките на типичния артист. А ние българите (с изключения разбира се) обичаме да поставяме в граници, да теглим и мерим от-до. Затова и българинът не може да оцени таланта на този прекрасен човек. Но съм убедена, че той ще бъде забелязан от хората със свободно мислене и без предрасъдъци.
Същото ми е г/д мнението за Диана. Понякога си мисля ''Добре че е красива'' иначе отдавна да са я отписали.

Общи условия

Активация на акаунт