Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 36

• 17 761
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Колко г/д ще бъде престоят им, някой знае ли? Simple Smile
Десет дни https://www.webcafe.bg/id_355810837

# 691
Много съм съгласна, Фифф!

На мен пък много ми харесва леко гаменския начин, по който говори Велислав 😊.

# 692
Тъка Марио и Зорница се омъжват този месец на 12 и след това отиват на меден месец.Докато Велислав Павлов се върне от предсавянето на ,,Вездесъщият”

# 693
Може да пратят Марио да търси Тони, защото ще е кум на сватбата. Въпреки че 10 дена няма да му стигнат да го намери.

# 694
Hа 12-ти този месец няма епизод, а и за нея седмица би трябвало вече да са готови  Laughing
Да не сте се притеснили за отсъствието му. Hай-много в два-три епизода да липсва, а може и да си е заснел сцените. Aз от сърце му пожелавам да си почине от сериала , да се насладят на емоцията в CАЩ и стискам палци да продължат напред (но и да не се случи, това си е голям успех и голямо вълнение защото останалото е въпрос, преди всичко, на силно лоби и много пари)

Може да пратят Марио да търси Тони, защото ще е кум на сватбата. Въпреки че 10 дена няма да му стигнат да го намери.
Joy

# 695
Е то те казаха 12 ама датите със сериала и в реалността не съвпадат.
Пример е рождения ден на Владо Пенев (пофесор Цонев).

# 696
Е то те казаха 12 ама датите със сериала и в реалността не съвпадат.
Пример е рождения ден на Владо Пенев (пофесор Цонев).

Да, но нали коментирахме, че ако няма забавяния със снимките, финалът на сезона е на 12-ти декември  Flutter

# 697
Аз никакви притеснения нямам за снимките, те така и така снимат разбъркано, направили са график, изтеглили са сцените на Велислав и готово, ще отсъства един-два епизода както каза Злати, сега междувременно ще дръпнат с другите истории, Диана ще нарисува още някоя картина и всичко е под контрол.

Всъщност, рождения ден на Владо Пенев беше точно около излъчването на епизода.

# 698
Аз никакви притеснения нямам за снимките, те така и така снимат разбъркано, направили са график, изтеглили са сцените на Велислав и готово, ще отсъства един-два епизода както каза Злати, сега междувременно ще дръпнат с другите истории, Диана ще нарисува още някоя картина и всичко е под контрол.

Всъщност, рождения ден на Владо Пенев беше точно около излъчването на епизода.

Рождения ден на Владо Пенев беше предния ден ,но няма значение

# 699
Не се косете, сватбата ще е на 12.12 Wink

Много се радвам за Велислав и екипа на Вездесъщия! Дано имат много страхотни емоции около кампанията 😊.

# 700
Да де, аз затова казах „около”. Simple Smile Предвид това, че нашите не правят нищо, свързано с определени дати (в много сериали си има коледен, валентински и т.н. епизоди, почти уцелването на рождения му ден си е за мен постижение Grinning

# 701
Да видим на Христо делото дали ще е на 13-ти, т.е. другия вторник 😁. 

# 702
Съмнявам се да е проблем това, че Велислав ще отсъства няколко дни. В дадени епизоди ги няма някои герои, а в други се мяркат за една-две сцени. Пожелавам на екипа отиващ в Щатите приятно изживяване.

Надявам се в утрешния анонс за седмица да ни съобщят нещичко за нашите, а все пак се предполага Поетът да се появи вече.

# 703
Надявам се в утрешния анонс за седмица да ни съобщят нещичко за нашите, а все пак се предполага Поетът да се появи вече.
И аз се надявам. Само да внимават как ще го съобщят, чеее 🤬😆

Духовникова явно няма да пътува за САЩ, току що беше в 120 минути по БТВ.

# 704
Нямам търпение вече за крийпи поета Grinning По мои сметки трябва да се появи или в петък или в началото на другата седмица.

Между другото, идвам с изявление Joy Разхождайки се из фейсбук, ми попадна клипчето с прословутия разговор на Зорница с Банков и го изгледах на свежа глава, след като всичко някак си е улегнало и да ви кажа честно, не очаквам някакво особено продължение на темата, свързано с научаване, признания и т.н., защото на мен на втори прочит си ми изглежда като чиста проба сбогуване Grinning
Благодаря за вниманието Joy

Общи условия

Активация на акаунт