Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 36

• 17 761
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Моски, на мен и на първи прочит си ми изглеждаше точно на сбогуване. Музиката, думите, забавените кадри. Ако не ровят отново в тази история, ако Банков не се присети нещо, си беше много хубаво сбогуване и край на историята според мен. Animal Whale

# 706
Съгласна съм, Моски! За мен това си беше край, друг е въпросът, че някои го сметнаха за начало. Абе...нека си вярват де. Grinning На мен втори прочит не ми трябваше, за да разбера и да ми стане ясно, че историята там приключи.

# 707
Моски, като с висше ли ти дойде тази мисъл? Grinning Иначе съм съгласна с написаното.

Ди, очаквам по другата седмица някоя обща сцена на Зорница и Банков, те нали на даден времеви интервали ги правят Grinning

Последна редакция: нд, 04 ное 2018, 19:40 от maichetoo0o

# 708
Ди, очаквам по другата седмица някоя обща сцена на Зорница и Банков, те нали на дадени времеви интервали ги правят Grinning
За всеки трябва да има по нещо все пак, не може само на нас да ни е готино. Joy

# 709
Майче, да Joy
Аз по принцип си го възприемах така, ама после забравих след всичко прочетено за долната изневяра на Зорница, която обича Банков и лъже Марио. Че даже и Врабчев ги жали Joy
И просто сега като го изгледах беше много ясно. Прегръдката му, думите й да каже, че е приключило, думите му, че вече са други хора, това, че тя се дръпна, а той я придърпа отново да я прегърне точно сякаш знае, че е за последно.

# 710
  • София
Москита, къде си прочела за “долната изневяра на Зорница” и т.н.?

# 711
Роси, не помня, някъде из фейсбук съм прегрешавала Flushed Joy
Объркват ми се чакрите, като мръдна встрани оттука. Сигурно из официалната страница беше, жалеха Марио как Зорница го лъже и копнее за доцентина Grinning

# 712
  • София
Роси, не помня, някъде из фейсбук съм прегрешавала Flushed Joy
Объркват ми се чакрите, като мръдна встрани оттука. Сигурно из официалната страница беше, жалеха Марио как Зорница го лъже и копнее за доцентина Grinning

За това питам. Ходи да се покаеш за прегрешението и на съгрешавай повече 😂😂😂

# 713
Добре, ама.какво трябва да направя за покаяние? Flushed

# 714
  • София
Трябва да изгледаш 2 пъти сцената в бара, 2 - тази с свирещия на китара Марио, 2 - тази с Отровата, 2 - при езерото и 6 - пъти танца на МиЗ 😇😇😇

# 715
Ихааас, ама пак ще ходя да чета тогава Joy

# 716
Cамо да вметна, че аз последното съм го изгледала вече 66 пъти  Flutter и надмина по гледане всички останали любими моменти.

# 717
Злати, и аз така, просто не мога да спра да ги гледам и да се хиля, а това,че на актьорите очевидно им е било доста смешно, докато са заснемали сцената, го прави още по-хубаво и смешно Heart Eyes

# 718
  • София
В тази сцена гледаме Диана и Велислав. Личи си колко се забавляват, а на Диде и е толкова смелно, ме чак не може да танцува.

# 719
Дойде ми една забавна мисъл, как в 53 епизод всички са в обредния дом чакащи булката - Марио нервен, защото невестата му закъснява, но Тони му казва, че така трябва Grinning. Банков изведнъж скача и тръгва на някъде, всички притеснено гледат и шептят след него. Зорница в бялата си рокля, Ина се суети около нея с вече 18 месечния си корем Grinning оправяйки червилото й за 8 път, а тя за 20 път и казва да седне, че ще се роди преждевременно кръщелницата й. Влиза Виктор при тях, моли Ина да излезе и да им даде минутка насаме, останали само двамата той казва: "Зорница, преди да се омъжиш искам да ти кажа нещо." Приключва епизода и разбира се нищо в промото за сватбата или разговора, всички тук са туш, тези във фейса са отворили шампанското Joy.
Почва 54-ти епизод, всички на тръни и вече на бутилка вино(да се преживее епизода Grinning), доцента казва на Зорница, че е много красива и й желае само щастие, но иска да я помоли за нещо последно приближавайки се до нея(в този момент песимистите надигате бутилката и отхапвате половината от шоколада, който държите в другата ръка) - да я отведе до олтара и да я предаде на Марио, тъй като няма кой да го направи, а бременната Ина не е опция - ще й изтекат водите, Зорница на тез токчета и с дългите фусти ще се подхлъзне и пребие. В този момент Ина е застанала на мястото си като кума най-после , Марио я пита къде е булката му, тя казва:"Говори с доцента.", избива му студена пот на челото от чутото. Няма време да се шашне много, защото се отварят вратите и вижда чернокосо, красиво, бяло видение, което по случайност ще стане след минути негова съпруга, която му се усмихва и му прошепва: "Обичам те!". ..................

Общи условия

Активация на акаунт