Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 36

• 17 759
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Ай Майче, размазах се от кеф.
Но нали 54 епизод си остава на 12-ти декември? Много ми е важно да не сменят датата 😂😂😂

# 721
A Велислав си казва последната реплика през смях, много ми е смешно. И има много хубаво чувство за ритъм, радва ме колко е освободен и как си куфее. Mного хубава сцена.

# 722
Хахаха, Майче, нахилих се като луда докато чета това. Дона ли заместваш днес? И само да попитам Зорница заради Ди ли си написала, че е чернокоса? Joy

# 723
Хаха, Mайче. Имали сме още един сценарист под прикритие.

# 724
Дойде ми вдъхновението Grinning.
Яни, мда, тъй го направих да се вижда Joy

Злати, аз само като имам сигнали от кораба майка, при мен не е постоянна константа  Joy

# 725
Трябва да изгледаш 2 пъти сцената в бара, 2 - тази с свирещия на китара Марио, 2 - тази с Отровата, 2 - при езерото и 6 - пъти танца на МиЗ 😇😇😇
Моски, чакай ме, идвам да чета заедно с теб. Animal Joy Cat

ЕЕЕеееееееееееееееееее, Маайчее, лисицо такава.

# 726
Майче, много е яко, особено ми хареса как пресушаваме бутилките, направо виждам как директно от шишето се пие Joy

Доц, идвай да четем, после ще се покайваме дружно Grinning

Злати, кой знае колко пъти са направили дубли, за да заснемат от всички ъгли и колко дълго са танцували, за да могат да си изрежат подходящите кадри, сигурно накрая и извън сцената са се хилили Grinning

# 727
Доц, идвай да четем, после ще се покайваме дружно Grinning
Ще се покайвам за този грях. Ще гледам и ще рева за наказанието. Animal Smile Cat

# 728
Майче, много е яко, особено ми хареса как пресушаваме бутилките, направо виждам как директно от шишето се пие Joy
Направо си ни представих как седим с отегчена физиономия, втренчени в телевизора и само надигаме бутилката. Или пък как гризем бясно от шоколада. Joy

# 729
С отегчена физиономия в никакъв случай, Яни - с крака, вдигнати на дивана, обгърнати с ръцете, леко треперещи от напрежение и посягаши към бутилката Grinning

# 730
С отегчена физиономия в никакъв случай, Яни - с крака, вдигнати на дивана, обгърнати с ръцете, леко треперещи от напрежение и посягаши към бутилката Grinning

Явно само аз ще съм с отегчената физиономия, щото вече ще ми е писнало от това старата песен да се пее на нов глас, а то в онзи момент това ще се случва. Joy Ta понеже ще съм свикнала, няма да треперя. Grinning

# 731
  • София
Яни, как отегчена физиономия?! Аз ще съм подпухнала от рев и ще проклинам сценаристите. А домочадието ще се е изпокрилио, защото ще ми пречат и няма да им давам дори и да дишат, за да не пропусна някоя реплика

# 732
ЕЕЕеееееееееееееееееее, Маайчее, лисицо такава.
Яни, виж как си знае за кой е Grinning

Моски и Ди, май ви трябва по-строго наказание, например...........  18-ти, 27-ми и 36-ти от 5-ти сезон.

# 733
Липсва само клатенето напред-назад, спирайки само да се отпие от бутилката вино и да се отхапе малко шоколад Joy

# 734
Скици , 2 дни сте без епизод и тука става страшно весело  Hug !

Общи условия

Активация на акаунт