Отговори
# 270
  • Mediterraneo

Льонеберя, ще взема да купя такъв Хексалгин, да имаме вкъщи. Аз самата съм алергична към аналгин и не мога да пия. То затова при мен беше голям проблем докато я сваля тези 40 гр., дето ги вдигнах.
Ооо не знам какво съм написала , но имам предвид Аналгин, не знам какво е Хексалгин, Моля те прочети това, да не ви изтровя с нещо !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Абе и аз се зачудих за Хексалгина, ама помислих, че преди аз не съм прочела правилно. Пък и има ли такова чудо Хексалгин  newsm78

# 271
  • София

Льонеберя, ще взема да купя такъв Хексалгин, да имаме вкъщи. Аз самата съм алергична към аналгин и не мога да пия. То затова при мен беше голям проблем докато я сваля тези 40 гр., дето ги вдигнах.
Ооо не знам какво съм написала , но имам предвид Аналгин, не знам какво е Хексалгин, Моля те прочети това, да не ви изтровя с нещо !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Абе и аз се зачудих за Хексалгина, ама помислих, че преди аз не съм прочела правилно. Пък и има ли такова чудо Хексалгин  newsm78
Не знам, ама представи си ,че има и е някво не за деца  Sad Дано го прочете!!!
А за Розеолата  - и ние я изкарахме, ама ни е мяркаха пъпки и докато имахме Т.Педито каза, че се учи от нас, защото таквиа случаи са рядкост, но ги има. Така, че изключения от правилото има, но правилото е точно това- 3 дни температура и подути лимфни възли - после обрив.

# 272
  • Mediterraneo
Като се спомена за лимфните възли, аз да питам- кои точно възелчета бяха подути? На Силия й напипах двечки отзад на вратлето, точно в основата на черепа. И още са си там. Много ме притеснява това, а докторята казват, че след подобна инфекция много трудно се прибират... Дано и Аня се включи, че нали и те караха тази болест

# 273
Льонеберя, спокойно, Августа писа, че и те са пробвали с аналгин, който за деца се наричал Хексалгин. Но много благодаря, че ме предупреждаваш, аз по принцип съм Тома Неверни и изчитам от-до всяка една листовка, като прилежно си ги пазя докато не изхвърля опаковките.
Теа днес е с разстройство, но без Т, както и аз, дано не я вдига повече Praynig Явно си е вирус и туй то. Много гаден, но дано минава и заминава и да не съм го чула повече Naughty
Като поддържаше два дни висока Т и аз си помислих за тая Шеста болест...

# 274
Като се спомена за лимфните възли, аз да питам- кои точно възелчета бяха подути? На Силия й напипах двечки отзад на вратлето, точно в основата на черепа. И още са си там. Много ме притеснява това, а докторята казват, че след подобна инфекция много трудно се прибират... Дано и Аня се включи, че нали и те караха тази болест
Димана, Дени има няколко топченца отзад от повече от месец. Много се бях ошашкала, защото ги напипах след като падна от спалнята, докато му опипвах главичката за наранявания. В началото бяха 2 топченца, после се появиха още 2, а по време на варицелата се увеличиха. И двамата лекари казаха, че са подути лимфни възли. Според единия това е заради варицелата (макар че те се появиха преди да се разболее), а според другия е нещо съвсем нормално, да не се тревожа. Ако някой знае нещо повече за това, ще съмблагодарна, че доста ме тревожат, въпреки мненията на лекарите.

Ние днес пак бяхме на лекар - Дени много лошо кашля, вече 10 дни. Изписаха ни нов сироп, все още избягваме антибиотика, понеже няма Т. Педката каза, че ако не се повлияе и от този сироп ще предприемаме други мерки, щото наистина много лошо кашля. Какво е пък това чудо - 10 дни и не се повлиява от никакви сиропи newsm78

# 275
  • Sofia
Ех, Мартеа, дано по-бързо се оправите, верно се е дно някой ни е урочасал темичката.
Бисерина, нема да се притесняваш, ще има и други концеррти тва лято, а билетите много ли са изпрани Thinking, а иначе Сава от топлината винаги му избиват пъпчици, даже такива ме заблудиха в началото с варицелата.
Толкова ми е пъпчасало момчето, че направо е страшен...но от днес почнаха да завехват и сега е ужасният сърбеж. Поради тази причина не го изкарвам дори и на балкона, щото да не се замърсят раничките от праха. Вече и аз изкрейзвам и ми е супер гадно, щото и Савата усети, че може да се лигави на воля и сега често играе Гумения човек - като си реши че не е на кеф му омекват крайницие тутакси...Друго ще пиша после, че алармата се събуди

# 276
  • София
bisserina,нашето педи каза,че при реакция на тройната ваксина винаги има подути лимфни възли на вратлето или под ушите.По това се познавало,че е вследствие на ваксината.Такива топчета се появяват и при шарката,както са писали момичетата Peace.

Аня,мерси за инфото за розеолата.Аз много изчетох за обривите,и на розеолата попаднах някъде из архивите на форума Laughing.Но ние нямахме толкова висока температура.Калоян вдигна в четвъртък вечерта 37,през нощта 37,7,а на сутринта вече нямаше.През деня пак нямаше,вечерта в петък вдигна пак 37.И това беше.От тогава не е имал температура,слава богу Praynig

# 277
Привет!
След като старателно прочетох всичко, и аз се позамислих какво става с темичката ни. Rolling Eyes
На всички болни желая бързо оздравяване! Praynig

# 278
БЪРЗО ОЗДРАВЯВАНЕ НА ВСИЧКИ!
ВИАГРА ТРЯБВА ДА СЕ ВИДИМ НЯКОЙ ПЪТ.
Да и аз виждам ,че някой мами пишат в други теми, но не и в нашата
 newsm78

# 279
И Ники има ситни пъпчици от топлото е..

# 280
Споко, момичета, аз писах за Хексалгина, проверен е, но пак повтарям-само в краен случай.
Димана, айде стига, бе, много гадно. Ще трябва да го изтърпиш и това. Кураж  bouquet
Мартеа, радвам се че сте по-добре
Катка, Ава много сладка на плажа Heart Eyes
Сиска, айде да минава тая пущина вече, бе! Измъчи ни сладкия Дени!
Лек и успешен ден пожелавам, и на болните-днес да са по-добре вече!  bouquet  bouquet  bouquet

# 281
  • София
Димана подути бяха точно отзад на вратлето и зад ушите. Педито каза, че има ли пъпка , има и подут възел и те си ги знаят районите.Например, ако има подут възел под мишниците има пъпка по ръцете или нещо такова.
Сега не съм го пипала дали са спаднали, но и на нас ни каза, че трудно спадат и вече беше здрав и бяха подути. Може би около месец ги опипвах и си бяха там, сега не съм.

# 282
Dобрутру!

Их, мацки... вчера дадох на АВа 2 лъжички АМ наобяд и следобед се появи голямо червено петно на корема Sad.Уф

Аниа, мерси за инфото за гърдичките. Записахме си час за детски ендокринолог, но ще трябва да изчакаме до 14 юли, защото докторката пристига чак тогава.

Желая ви здраве! Heart Eyes

# 283
Здравейте момичета,
днес имам рожден ден и ви черпя виртуално   party023 beer beer3 Wine Glass и за малките майски палавници  Misc Baby Bottle Popcorn cook
ние също сме на консултация в четвъртък , а и ваксина ще ни слагат
нашата също много плаче...
Това е за сега

# 284
Dобрутру!

Их, мацки... вчера дадох на АВа 2 лъжички АМ наобяд и следобед се появи голямо червено петно на корема Sad.Уф

добре, де, каква пък е тази късна реакция към млечни....
Моят съвет е да изчакаш солидно време - поне две седмици без млечни и после да предложиш пак. Същевременно през това време е добре да се избягват и (големи количества) хистаминсъдържащи, защото те, без да са алергени, отключват (спомагат, катализират) алергичната реакция. Такива са бананът, доматът... Дано бързо се оправяте. Нашето захранване с млечни пък н есе е състояло заради вируса...

Честито, Буба! Да си жива и здрава, много щастлива!

Общи условия

Активация на акаунт