Морето таз година ще пропуснем, но ЮНИ сладки бебенца ще гушнем

• 15 583
  • 265
  •   2
Отговори
# 135
Честито бебенце на мама isi! Да е живо и здраво и много да радва мама и тате!
Elia, много неприятна работа това с този комшия. И аз щях да съм бясна както мразя дя няма вода, но не му се ядосвай много много, че всичко се предава и на бебчо.

# 136
Здравейте момичета,
Нуждая се от спешно от вашата помощ - току що видях че нещо слузесто и някакси жилирано изтече, мисля че е прословутата запушалка. Това всъщност какво предвещава?!В смисъл според мен е рано да предприемам каквито и да е мерки за звънене на доктора и потегляне към болницата .....или бъркам? Иначе нямам никакви болки, нито контракции, нищо освен безболезнии чат-пат. Доктора ми ме вика утре да влизам и да предизвиква раждане, мислите че ще устискам до утре сутрин?

Благодаря ви предварително за информацията!  Hug

# 137
Mashenka, на курса за бременни ни казаха че ако падне слузестата запушалка раждането може да настъпи и до седмица след това и че няма смисъл да бързаме за болинцата освен ако нямаме и ритмични контракции или изтичане на води.

# 138
didi_b благодаря за информацията  Hug
Мен и без това ме вика док утре с чантичката и се започва, радвам се че не трябва да се изтрелвам днес заради това в болницата, че колкото по-малко време там толкова по-добре!
Моля се утре всичко да мине по най-бързия начин и по-безболезен, но най-вече дано бебчето е живо и здраво. Веднага щом мога да се похваля ще го направя!
За сега толкова от мен!
Успех на всички запътили се да раждат! newsm10
И честито на всички които вече са се сдобили с рожбички!  bouquet

# 139
Дидката родииии!
Снощи в 1 часа и 14 минути се е родил Михаел .Тежи 3290 и 51 см . Раждането е минало леко, ще ги изпишат сигурно утре.

НА БЯЛ СВЯТ НА МАЛКИЯ МЪЖ! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ!

# 140
Снощи в 20:44 се роди Иванна 2950 гр. 50 см.

на снимката е на 18 часа, понеже снощи си забравих апарата...

Повече подробности от самата майка, когато си ги прибера в къщи Grinning
(предполагам в петък най-късно)

Последна редакция: чт, 29 юни 2006, 15:17 от TABBY

# 141
Е,честито ва новообебилите се мами!
после пак ще вляза,че Иво  не ми дава да пиша-рита ми клавиатурата..

# 142
  • Варна
Цитат
Снощи в 20:45 се роди Ивана 2950 кг. 50 см.

Боже, какво сладко бебче и как си сложило ръчичките под бузката! Пу-пу-пу!

Да ви е жива и здрава и много-много да ви радва!!!   bouquet

# 143
Честити сладури на TABBY и Дидка, да са им живи и здрави!!!

Кабранска благодаря за инфото, честно казано много се надявах точно ти да ми пишеш. Едно, че само ти продължаваш да пишеш при нас въпреки, че си имате темичка в родени 2006, а и друго че винаги си много оптимистична и изчерпателна. Имам чувството, че само аз останах бременна  Cry Снощи май ми падна тапата, не че беше слузесто, но имаше кръв. В петък ще ми бъде 8 - ят ден в който преносвам и ако до тогава не родя влизам в болница. Не се заблуждавайте от лентичката ми, сложила съм  я с термин 30.06, защото бебка през цялото време върви по-мъничка с 2 седмици, но иначе термина ми е 15.06.
И така... днес направо ми се ревеше, в тая жега с маршрутка до болницата/ мъжо не можа да дойде/, подута и обезверена...
ама сега съм много по-добре, а и като видях красавицата на TABBY / пу-пу да я наакат кокошките/ ми стана едно такова хубаво...

ох стига съм писала,
пожелавам успех на всички все още необебили се мами!!!

# 144
Здравейте и от мен,аз все още съм тук.Честито на всички мами,да са им живи и здрави дечица и много да ги слушкат.Таби много ти е сладка принцесата,пу-пу да не й уроки.

# 145
  • Бургас
Много сладко бебче бе Таби да те слушка и да расте здравичко
Данииии и аз съм още бременна и искам вече да си гушна бебка,че ми е топло пък и на нея и е тясно вече.
За две седмици сме порасналли мноооооооого и ни е тесничко сега.
Момичета Тинтири Минтири не е писала какво ли стана с нейното бебче аз постоянно си мисля за тях дано всичко е наред стискам им палци

# 146
Момичета, горе главата , не сте единствените необебили....много сме! Малко остна и ние ще се преместим в другата темичка. Мен сигурно ще ме оставят за Юли, но аз упорито се придържам към Юнските мами.ДОк твърди, че ще пренося. И мен ме тресе , ама......ще излязат и нашите бебоци, няма къде да идат. Сестра ми се майтапи с мен и ми вика - : "Абе дръж го там докато поотрасне, че да кат излезе само да може да си носи чантата с памперсите"....всеки си прави майтап с мен:)! Вече и телефона ми писна да вдигам, че все един и същи въпрос чувам. Лек ден на всички мами и я се усмихнете Joy!

# 147
Ехо,пак съм аз,ама като имама да казвам нещо много хубаво....
Elisir,си има момченце-днес е родила/предизвикано/и бебо е доста голям-3.750кг/52см.Най-вероятно ще се казва Цветелин!Утре ако ни пуснат с Ивчо,ще я видим....и ще ви кажем повече подробности.Да и е жив и здрав сина! И на Иси,дъщеричката!!!

# 148
Честито на всички обебили си мами, да са им живи и здрави бебоците.

ddaannii не се притеснявай мила, и аз съм с термин 15.06 и до момента никакви признаци. Утре влизам в болница и там ще рашават какво да правят.
Успешно раждане на всички 2 в 1 мами.

# 149
 newsm51 newsm51 newsm51Честито момченце на мама Ели и татко Иво!!! Да им е живо и здраво! Много да ги слушка!   newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт