Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои обичайни практики за грижа за новородени бебета?
Какви са някои препоръки за грижа за кожата на новородени бебета?
Какви са някои препоръки за грижа за новородени бебета с колики?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои обичайни практики за грижа за новородени бебета?
Обичайните практики за грижа за новородени бебета включват къпане на бебето с вода и мек сапун или шампоан, като се избягва прекомерната употреба на козметични продукти. Майките споделят, че мият бебетата си веднъж на ден в различно време, без да следват стриктен график. Използването на сол във водата за къпане не се препоръчва. За грижа за кожата могат да се използват продукти като Мустела, SebaMed, Penaten и други, съобразени с нуждите на бебето.
-
Какви са някои препоръки за грижа за кожата на новородени бебета?
Препоръките за грижа за кожата на новородени бебета включват избор на подходяща козметика, като Mustela, SebaMed, Penaten и други, които са подходящи за нежната бебешка кожа. Важно е да изберете козметика, която отговаря на нуждите на конкретното бебе. Освен това майките споделят, че мазането с бебешко олио Penaten може да помогне за предотвратяване на стрии по време на бременност.
-
Какви са някои препоръки за грижа за новородени бебета с колики?
За да се грижите за новородени бебета с колики, майките препоръчват използването на превантивен чай HIPP Colic и осигуряване на шишенце капки Infacol, които те смятат за много ефективни. Освен това някои майки споделят, че са използвали чай HIPP с копър за колики и са забелязали подобрение в състоянието на бебетата си.
-
Какви са някои препоръки за грижа за новородени бебета с жълтеница?
-
Какви са някои препоръки за грижа за новородени бебета с разкритие и контракции?
. Някой от вас има ли проблем с обновяването на данните в профила си. Хващаме лудата вече, защото нищо не мога да си променя
. Искам да си сменя етикетчетата, а да му се не види все не става.
Незнам какъв е проблема ама все ми излиза следния надпис:
, цяла нощ не съм спала от контракции. ПРез 5 минути с продължителност около 50-55 секунди.ВИкам си това е, ставам да се приготвям. СЪбудих мъжа и той ми вика отпусни се малко да поспиш, че дълъг ден ни чака. Аз като че ли само това исках да чуя.Въртях се, суках се от болка и по едно време сам заспала. СЪбуждам се и......няма грам болка. МЪжа недоспал да бди над мен и аз.....ох, ама че гадно се почувствах. Работата му е толкова напрегната и аз а капак
! Тия контракции голям номер ми спретнаха и аз незнайно защо бях убедена че това ще е деня.
Сега нямам време да сядам на компютъра по цял ден се гледаме. На мамите който са родили ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА, а на другите успех и дано скоро гушнат бебоците.