Морето таз година ще пропуснем, но ЮНИ сладки бебенца ще гушнем

• 15 579
  • 265
  •   1
Отговори
# 120
  • на брега на Дунав
Честито на всички нови мамчета. Като гледам днес  как е тръгнала работата при Ива78 май ще си имаме и още бебчовци. Успех Ива78!!!

# 121
  • на брега на Дунав
Пак здрасти от мен. Имам въпросче пак  Joy. Някой от вас има ли проблем с обновяването на данните в профила си. Хващаме лудата вече, защото нищо не мога да си променя  smile3515. Искам да си сменя етикетчетата, а да му се не види все не става.  newsm78 Незнам какъв е проблема ама все ми излиза следния надпис:
Грешка!
Валидността на сесията ви изтече докато пишехте съобщението. Моля, използвайте BACK и опитайте отново.
Сигурна съм, че всичко правя както трябва , но независимо от всичко пак не става. моля ви помагайте! Моля!!!!!!!!

# 122
ДидКа лЮбопИтКа, Ива78 стискам палци всичко да мине бързо и леко ако сте се запътили вече да раждате и скоро да се похвалите с бебчовци Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile!
korneliia_h, аз не мога да ти помогна за профила, че много-много ме няма по компютрите, но защо не прочетеш в темите където е обяснено как да си направиш настройките.

# 123
Здарвейтеи от мен,

Честити бебоци на мамите Поли,  YANAN и Sonya!!! Да са им живи и здрави, а ма мамите бързо възстановяване.
Момичета и аз съм още с бебе в корема, ама да ви кажа че днес след прегледа доки ми каза че има близо 3 пръста разкритие. Направи и някакво леко отлепване на околоплодния мехур, което беше болезнено, но както тя каза било ефикасно, защото процесите на разждане се ускорявали. Аз исках да попитам с такова разкритие според вас скоро ли би трябвали да родя?Извинявайте за невежеството, но понеже доки нищо не каза по въпроса, а вас мога да питам за всичко.
Това е за сега, стискайте ми палци.

Целувки newsm51

# 124
Привет на всички!
ДА ви се оплача  Cry,  цяла нощ не съм спала от контракции. ПРез 5 минути с продължителност около 50-55 секунди.ВИкам си това е, ставам да се приготвям. СЪбудих мъжа и той ми вика отпусни се малко да поспиш, че дълъг ден ни чака. Аз като че ли само това исках да чуя.Въртях се, суках се от болка и по едно време сам заспала. СЪбуждам се и......няма грам болка. МЪжа недоспал да бди над мен и аз.....ох, ама че гадно се почувствах. Работата му е толкова напрегната и аз а капак  Sad! Тия контракции голям номер ми спретнаха и аз незнайно защо бях убедена че това ще е деня.
Дано на неродилите не им се случва това, което на мен, че след това усещането е още по-неприатно.
Лек ден!

# 125
ddaannii, предполагам знаеш че за да родиш разкритето трябва да е 10 см. Аз докато лежах в паталогията през 7 месец в стаята имаше едно момиче с 3 см, но тя беше в 36 седмица и й включваха системи за задържане та така си изкара 6 дни докато да роди.

# 126
  • на брега на Дунав
26 Накара ме да се посмея с този постинг макар, че на теб едва ли ти е до смях  Joy. Щом са бдяли над теб значи всичко е наред. Не се притеснявай скоро ще е момента искаш не искаш скоро ще сте ти и бебо, няма вече 2 в 1.  Peace

# 127
didi_b много ти благодаря за отговора. Да знам че пълното разкритие е 10 см. То сигурно при различните жени е различно това колко бързо ще се стигне до пълно разкритие, но исках да знам горе долу в рамките на колко дни да го очаквам. Ти много ме обнадежди с тази информация за момичето, на което са му пускали система за задържане и въпреки това след 6 дни е родило. НАДЯВАМ СЕ И ПРИ МЕН ДА Е СКОРО.

# 128
Честито бебенце на Соня! Дано да е много здраво и послушно!
И на Ива и Дидка успех желая...пък дано скоро се похвалите...
26-не се чуствай виновна мила-аз така колко пъти ходих...но явно не са били същинските контракции...Просто почевай-явно още малко почивка ти се полага...
ddaannii,същинското раждане започва при 6-7см разкритие...дотогава е по-добре да си си вкъщи-щото в болницата само ще се изнервиш повече...и болките да са редовни,ама наистина редовни и болезнени/извинявам се за тафтологията,ама си е така.../Но имай и бойна готовност,защото може и бързо да стане такова разкритието
Лека нощ от мен и Иво! И от бате Сами-вече си е тук,затова не пиша през деня... Confused

# 129
Kabranska, къде намираш тази енергия да успокояваш всички...много ти се радвам. Лошото е, че когато го чакаш толкова трескаво, маи не можеш да прецениш правилно....по едно време си въобразих даже че сънувам - луда работа!Лека вечер на всички мами:) с бебчета и още необебели!

# 130
zdraveite mami az sam majat na lenkata i sam mnogo radosten da vi saob6tia 4e ve4e si imame mom4ence kava se DANIEL rodi sr normalno na 19 06 v 21i 17h 3 300 kg 48 sm uspeh na vsi4ki i ot men

# 131
Честито бебче на lenkata! Да ви е живо и здраво и много послушно!

# 132
  • в стаята
Здравейте!
Влизам набързо само да ви кажа, че на 9 родих дъщеря си Ивайа(3100, 50см). Grinning Сега нямам време да сядам на компютъра по цял ден се гледаме. На мамите който са родили ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА,  а на другите успех и дано скоро гушнат бебоците.  bouquet

# 133
  • Бургас
Момичета направо съм бясна
Предсвтавете нси моляви един комшия решил да си прави ремонт на банята и вече 3 ден си спира водата в блока когато му скимне неможеш нито да се измиеш нито душче в тая жега, а на всичкото отгоре чакам и всеки момент да почна да раждам абе малоумници колкото си искаш.След малко смятам да ида и да му спретна един скандал,че се изнервих.
Извинявайте, че ви занимавам с глупости ама мн се ядосах.

# 134
Привет от още една очакваща своето бебче майка.Остават ни 6 дни,но всяка вечер си лягам с мисълта дали ще изкараме нощта Simple Smile
Нямам търпение да гушна своето бебче и последните дни ми се виждат като месеци.
Честито на всички новоизлюпени мами и дано и аз скоро се присъединя към вас  Party

Общи условия

Активация на акаунт