Морето таз година ще пропуснем, но ЮНИ сладки бебенца ще гушнем

• 15 574
  • 265
  •   2
Отговори
# 105
  • Вече с постоянно местожителство на село...
 Честито на Краси78 да и е жива и здрава малката госпожица.  bouquet Аз ще продължа да пиша във другата темичка родени 2006 Simple Smile

# 106
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА МАМА Краси78   bouquet ДА ИМ Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ДА ГИ СЛУША И РАДВА   bouquet
Влизам да ви кажа, че утре влизам в болница  #Crazy Моля се всичко да е наред и да мине бързо  Praynig
Лека вечер и целувки на всички мами и бебоци и на мамите 2 в 1  Hug

# 107
  • на брега на Дунав
TABBY с теб сме, както и с всички майчета които им предстои да раждат тези дни. Всичко ще бъде наред.
Kabranska и ние сме така, голяма любов от страна на кака Емануила към Сами. То не се прегръдки, целувки, абе постоянно е отгоре му. Въобще забравям вече да правя забележки, че е малко братчето и не трябва много да се целува  Grinning. даже почнахме и да му гукаме, абе голям майтап сме. Само че Еми е много внимателна и не се налага да предпиремам крупни мерки поне за сега.
Хайде мамчета споделяйте за пишлетата какво сте решили да правите. От отговорите до сега май няма много за насилственото забелване. И мен не ми се ще да го тормозя моето съкровище, но не искам и да объркам нещата   newsm78. Имам малко още време да реша помагайте.

# 108
zdraveite ot men i malkoto mamun4e!
da vi se pohvalia dnes ve4e sme na 40 dni, mina ni poga4ata i hodihme na goliama molitva v curkvata! Ioana se durja mnogo prili4no. biahme sutrinta i na dr za purva vaksina. Tq mnogo plaka, no i mina. Naddala e 1 200 i 5 sm Laughing Laughing Laughing sega ve4e e kato edro novorodeno bebe  Joy
Izvinete me za latinicata ama kredorut ne raboti
pepitka, bravo za temata-NAI SETNE Grinning

Sega da vi kaja-na 16 iuni YANAN e rodila mom4ence sus sekcio-teji 3 kg i e 48 sm, no za sujalenie ne znaia imeto. Dvamata sa dobre i gi 4akame skoro sred nas

# 109
Здравейте мамчета!  bouquet
Ние днес се прибрахме и вече сме добре  Peace
Искам да  ви кажа че Поли си има момченце-роди се на 15.06-страхотен мъжага.Най вероятно тя няма да може да пише скоро,защото няма интернет в къщи!
  Иначе моята бебка е много послушна-папка и спинка Grinning  добро детенце smile3501
колики все още нямаме или поне така мисля(на 10 дена сме вече и не знам кога е нормално да започнат).Пъпчето все още не ни е паднало,но  това според мен е така,защото в болницата не бяха чак толкова старателни и не и слагаха спирт вс път когато сменят пампата.
 Сложила съм ви снимчици в албумчето да ни видите какви сме мишлета  Simple Smile 

# 110
Честити бебчовци на мама Поли и на мама YANAN! Да се им живи и здрави и само радости да им носят в къщи!

# 111
Честито на Краси и Поли!Да са ви живи и здрави рожбите и да ви радват много:)Simple SmileSimple Smile   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 112
честити бебоци на всички нови мамчета!!

# 113
Честито на мама Поли и YANAN! Да са им живи и здрави рожбичките-и много послушни!И мамите бързо да се възстановяват...
И на geri_di ,честит рожден ден!И на нея пожелавам леко и бързо раждане!А и днес не я виждам...да няма подарък за празника???

# 114
  • Бургас
Здравейте и от мен
Аз съм си все така 2в1 вече ми омръзна.Днеска си ходих на редовната консултация и ми казаха, че и тази седмица нямало да се появи бебето, а док дето ще ме изражда каза, че докрая ще родя на кой да вярвам незнам вече, а така съм се настроила в събота да ходя да раждам.

Тези доктори съвсем ме объркаха единият вика имаш разкритие другият, че плацентата не била узряла, а бебчо си расте ли расте.

Нямам нерви вече пък и ми тооооооооооооопло
Стига съм ви занимавала
Чао и лек ден

# 115
  • Варна
Момичета, бързам да кажа, че снощи Sonya роди момченце - 3 400 кг, 51 см.

Да й е честито!   bouquet

Последна редакция: вт, 20 юни 2006, 14:33 от Киса

# 116
Честито бебче на Sonya! Пожелавам й да е много здраво и само радости да им носи!
Elia, не го мисли много кой какво ти казва от докторите - то от 10 доктори 100 мнения може да чуеш. Бебчо като реши да са роди ще го стори без значение дали някай лекар е казал или не, че ще се ражда Simple Smile Simple Smile Simple Smile
И мен много ме мори жегата и така са ми отекли краката, че и два номера по-големи чехли май вече няма да ми стават Sad

# 117
Здравейте и от нас с Ани! baby_neutral
Честито бебенце на мама Соня!Да расте здраво и послушно!
 Почнаха ни и нас вече коликите  SickСега преглеждам темите да се орентирам какво да и купя....
      Хубав следобед и оставете разходките за късния следобед!Много горещо е днес...  bouquet

# 118
Честито на всички майчета и техните сладки бебоци  Hug  bouquet
Пожелавам им бързо възстановяване и много да ги радват и гушкат Hug Mr. Green

Корнелия - тук също не препоръчват да се прави нищо и аз Вики така съм го оставила - на бебо също нищо няма да правя, освен хигиената, която се изисква  Peace

....на мен преди малко ми падна тапата - поне мисля, че е тя Wink и се надявам още днес да родя, ама да видим ooooh!

# 119
Здравейте и от мен,аз още съм в къщи,днес док  само ме прегледа,имам близо три пръста разкритие,а от два часа -съм с болезнени контракции през 7-8 минути та сега не знам какво да правя,ще почакам още малко и ще му се обадя newsm78.Днес прокървих от прегледа,дали това е оказало въздействие.Ако има нещо ще се отчета.Честито на всички обебили се мами,да са им живи и здрави бебоците.

Общи условия

Активация на акаунт