Морето таз година ще пропуснем, но ЮНИ сладки бебенца ще гушнем

• 15 568
  • 265
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро и от мен,тук съм,необебила се Grinning,във Варна е много топло и ми става лошо от горещото Sick,например от един час съм със сърцебиене,направо ужас #Crazy,да идва утре и да видим какво ще правим с док.Това със забелването на пишлето го правим още от петия ден,въпреки това  беше слепната малко долу и  когато Марти беше на пет годинки минахме през хирурга,горкото ми дете,ама правеше възпаление,нямаше как.На всички обебили се мами честито,а останалите ще чакаме Mr. Green.Нещо Дидка ми се губи напоследък,сигурно ще ни изненада приятно.Чао и лек ден от мен

# 91
  • Бургас
Здравейте сладурки
И аз съм още 2в1 а така ми се ще да си гушна бебчо.
От петък с нащо тати не сме се спрели да обикалиаме,че да зема да раждам ама ниама никакви признаци харесва му на бебчо в корема и това е утре съм на док дано каже че ще е скоро.

Целувки и лек ден

# 92
  • София
Здравейте и от мен,
на последък не ми остава време да сядям на компа затова ще поздравя новите мамите  Hug, а на тези които чакат още, ще им кажа да не се притесняват - чакането си заслужава  Peace

# 93
  • Ямбол
Здравейте и от мен!
И аз все още съм 2 в 1.Вечер не мога да спа, само глупости в главата. #Crazy
Това чакане е доста изнервящо.
Успех на запътилите се майчета да ражадат.
Тази седмица се надявам да има повече новини за обебили се.

# 94
Здравейте и от мен 2в1. Никакви признаци за раждане, а така го увещавахме с таткото да се появи вчера, ама явно бебчо друга дата си е избрал smile3534. В сряда се на консултация да видим докторката какво ще каже. А иначе сме добре като изключим жегите, нямам нито една контракция нищо, ама какво да се прави щеседим и ще чакаме.
Успех на всички, които са се запътили да раждат днес.

# 95
Здравейте мили майчета  wavey
Аз още съм си 2 в 1 само дето тези дни нямахме нет и не можах да ви пиша  smile3515 Ходя всеки ден на запис на тоновете, а ако до вторник нищо не стане от самосебе си влизам в боница  smile3518 не е много приятна тази част, но какво да се прави като знам, че скоро ще си гушкам малкото бебоче и ми става  newsm44
Peppita пожелавам си твоето раждане  newsm10 Много ви е хубав мъжа да ви е жив и здрав  smile3525
ЧЕСТИТИ БЕБОЦИ НА МАМИТЕ Tatalina И Nushinka ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА ВИ СЛУШАТ И РАДВАТ newsm51
Успех на още неродилите мами  smile3521
Лек ден за сега от мен и   love001 за всички

# 96
  • София, Младост 3
еее хайде и тук да поздравя и като гледам никой не е информирал още, та ще съм първа!

stork-girl newsm30 stork-girl

ЧЕСТИТА МАЛКА ГОСПОЖИЦА НА МАМА КРАСИ78! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ДА РАДВА МАМА И ТАТИ! БЕБКА СЕ Е РОДИЛА СНОЩИ В 12.55Ч И ТЕЖИ 2650гр и е дълга 49см!   newsm51

и да се обадят да кажат как се казваааа

Последна редакция: пн, 19 юни 2006, 15:14 от evichka77

# 97
Ей,ама Краси да не си е направила вчера подарък за рожденния ден?Да и е жива и здрава!

# 98
Честита дъщеричка на Краси78! Да им е жива и здрава и само радости да носи на всички в къщи!

# 99
  • Ямбол
Честито дъщеричка на Краси 78!Да е жива и здрава и да радва мама и тати!

# 100
Честита дъщеричка на мама Краси 78,да и е жива и здрава и много да я радва.Искам и аз и  stork-girl,както ми казаха последните пъти,ама ще видим утре,доки ме вика на преглед и ако имам разкритие май ще раждам.Стискайте ми палци. newsm51

# 101
Здарвейте и от мен,

на всички обебили се мами Честити им малки съкровища.

и аз все още съм 2 в 1, но ако до петък не се появи самичко ще ме вкарат в болница за предизвикано раждане, а хич не ми се иска.
Вчера имах срахотно болезнени контракции през целия ден и си мислех че ще е тогава, само чаках да станат по-силни и регулярни, но..... уви.
Та това е стискайте ми палци всичко да е наред.

# 102
  • Пловдив
ЧЕСТИТИ БЕБОЦИ НА МАМИТЕ И МНОГО ДА ВИ СЛУШКАТ МАЛКИТЕ ДУШИЦИ. newsm51
Нямам много време но неможех да се въздържа и влясох да ви почерпя виртуално newsm38 beer. Стеф днес става на 1 месец. Не се чудете за бирата #Crazy много е полезна за тези които са 2 в 1помага за кисилините а за 1+1 за повечко кърма

# 103
mrancho, да ти е живо и здраво бебчето и мерси за почерпката! Simple Smile Simple Smile Simple Smile
ddaannii, стискам палци на твоето бебче да му се доражда до петък за да не ти предизвикват.
Ива78, айде ще стискаме палци утре и да се похвалиш до вечерта с бебче!!!!

# 104
Честито бебче на мама Краси 78!
 Много да ги радва и да ги слушка!

Айде мами чакаме хубави новини !!!

Ние   с  Ана сме добре сега тя спинка сладко и сънува розави сънища!

Общи условия

Активация на акаунт