Морето таз година ще пропуснем, но ЮНИ сладки бебенца ще гушнем

• 15 598
  • 265
  •   1
Отговори
# 180
  • на правилното място, в точното време
  Здравейте, майчета. Аз бях с термин за 2 юли, но се оказах юнска мама  Party
  И да останете за юли, ще ви приемем в юлския отбор на майчетата  newsm68 newsm68
  Видях, че сте ме включили в списъка ви за родили мами, за което благодаря.
  Мишел, радвам се, че нещата се подреждат при теб! Успех, миличка!
  ЧЕСИТИ БЕБЧЕТА НА НОВИТЕ МАМИ! ДА СА ЗДРАВИ И МНОГО УСМИХНАТИ МАЛКИТЕ СЪКРОВИЩА!

# 181
Честито на новите мами с бебенца!

Да са им живи,здрави и много да ги слушкат!

Ние с Ани сме добре вече имаме и колики,но ги атакуваме с "еспумизан".
На всички чакащи бебета успешно и леко раждане!

Лека нощ!  bouquet

# 182
Здравейте! Аз съм съпруга на didi_b - Росен и съм щастлив да ви се похваля, че от 6:30 тази сутрин (24.06 )с нея си имаме една прекрасна малка госпожица на име Румяна. Роди се в 1АГ, тегло 3750, ръст 51 см. Благодаря на д-р Гергов и целия екип с него! Присъствах на раждането от началото до края и не съжалявам. Снимки и видео - по-късно, че не съм спал от не помня вчее кога!

# 183
Честита малка госпожица на Didi_b и на щастливия татко!

# 184
  • на брега на Дунав
Честито, честито, честито !!!![/[/color]b] Честито на всички нови мами. Ама все още момите бият по численост момците.  newsm62  Как е слушкат ли бебенцата ние за сега сме кротки и се надявам така да останем. Моля ви кажете нещо за увеличаване на кърмата. Незнам защо, но от няколко дни не ми се смъква редовно. Вярно е, че правим едно хранене през деня с адаптирано мляко заради разходките и вечер последното също е с такова, но едва ли чак пък толкова от това ми намаля кърмата. Ще ми се поне още месец два да кърмя, че и от кърмата на бебо стомахчето по-добре работи иначе доста се мъчи горкия да пръцка и ака. Голямо напъване пада  Joy Та, ако някой знае някоя хитринка за повече кърма (без боза) моля ви споделете. Знам ли миже пък просто да не съм от млекодайните аз и с дъщяря ми малко време кърмих.  newsm78
 Мале като гледам всички са успели да си снимки на малките си съкровища само аз да му се не види не успявам да го направя. Накрая май ще се регистрирам наново и се надявам така да ми се реши проблема. Лек ден на всички.

# 185
Честито на новите родители!
и на всички още очакващи, стискам палци!

korneliia_h, за повече кърма, наблягай на течностите, не е нужно да е боза. Млякото върши чудесна работа! Hug

RAVIA, радвам се,че и вие сте добре! Предполагам, че Йоана, вече не е лимонче! Wink

# 186
Привет и от мен! На 20.06. в 2:25ч. се роди второто ни бебче - Камен. Мерките му са 3400гр. и 51см. Има хубави бузки и черна косичка. Раждането мина доста тежко, за разлика от първото, но резултата си заслужаваше. Сега се учим да гледаме кака и бебе. Голямо шоу ще бъде!
Успех на всички, очакващи бебчетата си! Дано всичко мине като по вода!
На родилите мами - ЧЕСТИТО! Здрави и послушни бебешоци!

# 187
  • Пловдив
ЧЕСТИТТО НА ВСИЧКИ НОВООБЕБИЛИ СЕ

Няма да изброявам поименно за да не пропусна някого. Пожелавам ви много здрави и послушни бебчета, а на мамчетата бързо възстановяване и ви очакваме в Родени през 2006-та. На чакащите мами пожелавам леко раждане  Wink

Много  Hug от нас с Любчо

# 188
Честито на Sonya и на didi_b ...Да са им живи и здрави сладурчетата и много радост да им донесат...
 Sonya,ще ти е трудно мила,като гледам вашата кака е и по-малка...ние сме такъв цирк вкъщи-добре,че майка ми ми помагат като гледат баткото...Че той милия така се радва на бебчо,че ще го задуши с обичта си...
korneliia_h,за увеличаване на кърмата помагат всякакви течности,както е казала Мишел-мляко/око не го обичаш като мен наблягай на айряна и таратора/,всякакави млечни продукти/и сладоледа се брои/,разходките на въздух,има латогонни чайове и аз лично ти препоръчвам да си вземеш едно хомеопатично лекарство-Ricinus 5или9CH-по 5 гранули поз езика сутрин и вечер...ефекта е незабавен.И не ,че ти се меся,но защо навън даваш Ам-защотох нямаш кърма или защото няма как да кърмиш?Аз,а и повечето мами от форума, кърмим навън...просто трябва да си с удобна дреха и сутиен/да се разкопчават отпрад или лисно да се вдигат нагоре/ и една пелена с която да покриеш бебето и  всичко става даже без да те разберат какво правиш/ако прегледаш майските мами,ще виздиш,че почти всички го правят...

# 189
http://pg.photos.yahoo.com/ph/rosen_b/album?.dir=9ae6&.src=ph
Ето четири ревящи снимчици на Румянка.

# 190
  • София
Здравейте и от нас с бебе Ники!!!

Честито на всички мами  smile3525 Да са им живи и здрави бебенцата !!!
Ние от вчера сме си вкъщи и двамата сме добре. Раждането мина много бързо и безболезнено,възстановявам се бързо и вече съм минус 10 кг newsm44. Качила съм снимка на бебе Ники в албумчето ни.

Целувки на всички   love001

# 191
Честито на всички новообебили се мами!!!

kabranska много благодаря за ценната информация за хомеопатичните лекарства за кърма. Аз също имам проблем с кърменето и почти сме се отбили Sad дохранваме се след всяко ърмене с АМ:( Цеденето помага ли за увеличаване на лактацията? Аз вече не се цедя  и ако трябва пак ще започна.

Целувки от нас двечките.

# 192
Здравейте, мили мами и от мен!
Родих на 22 юни, бебе Божидар, 3350 кг., 48 см.!
Днес ни изписаха на 2 дена и съм страшно шашната от това как да го гледам. Дано се справя, така успешно както с раждането! Ще ви пиша повече подробности като се освестя малко! Shocked
Също по- натам ще се опитам и да ви прочета! Успех на всички, на които им предстои!
Отивам да се подготвям за кърмене и първата ни нощ заедно в къщи!

# 193
 Здравеите !Влизам само да кажа честито на всички мами!Добре дошли на завърналите се !   bouquet

# 194
  • Бургас
Здравейте и от нас мами!
Влизам само да ви кажа, че вече и аз съм мама - имам си дъщеричка Дея. Роди се на 14.06.2006, 3150кг, 51см.
Честито на всички вече станали мами и стискам палци на чакащите  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт