Любители на котки - Тема 125

• 33 376
  • 837
  •   1
Отговори
# 105
Ох, и аз искам да им купя голяма катерушка. Във ВидаХЛ има хубави за 100-тина лева ама сме на квартира и не ми се иска да дупчим стените, а и не знам дали ще се ползва Confused

# 106
Показвам разбойника: като бебе и сега...

# 107
Прекрасен разбойник!!!

# 108
  • София
Ох, Епона, направо се размазах!

# 109
много готино е това сравняване на снимка - преди, и сега HeartAnimal Paw Prints

# 110
  • София
Прекрасен е, Епона!  Heart Eyes

Нашата Дейзи е голяма използвачка. В момента, в който сутринта вратата хлопна след кака ѝ, отново дойде при мен за гушкане и мъркане.  Grinning Забрави, че 2 дни ме хапеше при всяко погалване от моя страна.  Laughing

Да кажа за белината. Проблемът не е в момента на чистенето, а в това, че с нещо привлича котките и ходят да я ближат. Ако вашата котка не е от този вид "наркомани", не виждам причина да не може да се затвори котката в някоя стая, да се изчистят другите помещения и като изсъхне напълно и спре да мирише, да се пусне. Все пак предпочитам да мия с чиста вода или по-безобиден препарат.

Много се изкефих на една котка-манекенка във Фейсбук.  hahaha

# 111

преди
и
сега

# 112
  • София
Eха,  mimito-dobri4koto Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Pepity, от р-р на белина до р-р на белина разликата е огромна. Peace Мен лично ме дразни и най-малка концентрация на белина. (Разлага се на кислород, хлорен двуокис и други, което не си спомням в сега ) На отделянето на кислорода се дължи и дезенфекцирането, нещо като венш-а. Но пък хлора мен ме дразни. Peace, за това не чистя с белина, няма опит и скотки, повечето пъти мия с антибактериален препарат, изпросен от реанимациите.Peace Луда съм, знам.

Да продължа с ваксините:
Много, много внимавайте!!!
Да се слага кучешка ваксина на коте е недопустимо/ много меко казано/
Искайте да видите ампулата с ваксината и най-добре я дръжте в ръцете, докато не я сложат.
5 валентни ваксини за дребни животни в момента има малко. Колко??? Не се знае. Уж по принцип не се внася.
Ваксина е 3 валентна с/у панлевкопения (това го няма при кучета), калцивизоза, ринотрахеит
 По-натам ще напиша по-смислено нещата, че в момента съм бясна. Имам проблем с неизправно ремонтирана техника.

# 113
  • София
Току-що дъщеря ми ми прати поредната снимка на "йога мастера" Киро  Laughing

Само се чекне и спи в невероятни пози.  Laughing Трябваше да сложа звездичка за цензуриране, но не ми се занимава.  Blush

Мимито, какво малко мишленце!  Heart Eyes

# 114
  • на брега на морето
Цветенце, цветенце Simple Smile

# 115
  • София
Дааа и "ние'' бяхме такива:

а сега... като снимката хич не е нова, както писах по технически проблеми.  Wink

едит: За ваксината п/в бяс вече писах.
За "задължителните"
https://www.msd-animal-health.co.nz/products/nobivac__tricat/010 … uct-overview.aspx
на когото не му се чете:  с/у панлевкопения, каливироза и ринотрахеит предстои да се "изясняваме".
Защо? Защото на хора не се правят
Скрит текст:
/ както и бяс/
, да видим ....
Ще помоля който има информацция да я сподели.
А който има въпроси, да пита!!! Praynig Ще бъдат поставени и дискутирани. Peace

Последна редакция: вт, 06 ное 2018, 02:04 от MayyaI

# 116
Чудя се каква малцова паста да поръчам на Пухчо... Преди му взимах от тези хапки, но сега не смея да му давам, защото съдържа магнезий и фосфор: https://www.zooplus.bg/shop/kotki/snaksove_za_kotki/hrupkavi_sna … _lakomstva/352115

Какво ще кажете за тази: https://www.zooplus.bg/shop/kotki/snaksove_za_kotki/smilla/smilla_pastet/435655?Струва ми се добре като състав.

Искам да му взема и от тези паучове, за да не кара само на гранули, но странно за мен, цената е по-висока, отколкото ги купувам в момента - 2.10 лв. а в сайта излизат по 2.15 лева. Ако се сещате за някой сайт, където са по-евтини, пишете Simple Smile https://www.zooplus.bg/shop/hrana_preporuchana_ot_veterinari/die … et/urinary/515599

Чудя се и колко време да го държа на тази храна. Ветеринарите препоръчват към шест месеца, но не съм убедена, че това е най-доброто... Какво ще ме посъветвате? То и да я спра, не знам към какво да мина след това, ше ме е страх да му давам отново Аплауз :-/

# 117
Мише, във всичко има фосфор и магнезий. Важно е да е нисък %.
РК  имаха 20% намаление до скоро в ЗооПлюс, но не и за медицинските серии. Ама то и не е хубаво да се прекалява с тази серия. Питай вета и ако разреши мини на обикновения РК Уринари.
Бозита е мокра храна без зърнени и с ниско съдържание на фосфор и магнезий. Феринга гранули с птиче месо за кастрирани - също Simple Smile

# 118
Гледах днес катерушките,но на нищо не се спрях.
Взехме няколко от любимите й консерви , ето тези :
Една въдица с мишка и от любимите топчета,ще я правим футболист Joy

# 119
Зизу, благодаря за препоръките! Мисля първо да му взема Royal Canin Urinary S/O от медицинската серия за около 2 месеца. А след това не знам с какво ще продължа. Засега ще му взема Феринга за кастрирани котки 400 гр, за да видя дали ще я яде и 6 пауча на Бозита, отново само за пробата. Но ще му ги дам по-натам.

Тъкмо тръгнах да пиша за една промоция на Петмол и се оказа, че е минала. Пуснали са един час, в който всичко намалено с 15%... Бях се настроила да поръчам от обикновения РК... Нищо, следващия път, те поне често правят промоции.

Иначе пауча на РК го намерих в Стефанов, със 7% отстъпка излиза към 1.60 лв

Общи условия

Активация на акаунт