Любители на котки - Тема 125

• 33 382
  • 837
  •   1
Отговори
# 90
  • España
Опитвам се да кача снимка, от телефона и от лаптопа и не става.
И аз се чудя дали да слагам ваксина, какато писах Лиса е живяла навън досега, няма никави ваксини сложени.
Тя вече е много по- спокойна, следва дъщеря ми навсякъде, като кученце. Мен ме гледа само в ръцете, дали ще сложа ядене.
Мисля да и отрежа малко ноктите, не знам как ще се справя.
И един тъп въпрос на коя хранa- казвате пауч?

Последна редакция: нд, 04 ное 2018, 15:22 от bruja

# 91
Опитвам се да кача снимка, от телефона и от лаптопа и не става.
И аз се чудя дали да слагам ваксина, какато писах Лиса е живяла навън досега, няма никави ваксини сложени.
Тя вече е много по- спокойна, следва дъщеря ми навсякъде, като кученце. Мен ме гледа само в ръцете, дали ще сложа ядене.
Мисля да и отрежа малко ноктите, не знам как ще се справя.
И един тъп въпрос на коя хранa- казвате пауч?
това са тъй наречените паучове. Това е марката Феликс, моите много ги харесват
Намали размера на снимката. Не трябва да е повече от 5 мб

# 92
Паучовете са мокра храна в пакетче, единична доза. Както при гранулите, така и при паучовете има нисък, среден и висок клас.

# 93
# 94
Сладко бебе...
Лиско, свикнахте ли вече с нея?

Децата гонят Ушатото, а то търчи с все сили, горкият.
Подхвърлят му топки и той ги носи обратно в устата си, умирам като го видя, задните крака са му малко криви, трябва да го снимам да ви го покажа, но докторите казаха, че така се е родил и всичко е ок.

# 95
Ивекс, да Blush
Не можем без нея.

# 96
  • София
Моята прекрасна черна пантера Блеки- наслаждава се на свободата си в тези страхотни есенни слънчеви дни (как ще се чувства като се приберем скоро в апартамента в София???)

А вечер се пльосва до печката... и се размазва... от кеф и жега Heart Eyes

# 97
# 98
  • Варна
Mayyal , мерси Hug На почти два месеца и половина е... много е палава, любопитна и лакома Blush По-силно мърка , отколкото мяучи/мяука...
Прочетох доста неща от първата страница.. БРАВО за труда! Flowers Hibiscus
 Имам един въпрос : Тъй като чистя пода, в целия апартамент, с белина , това опасно ли е много за Луси? С какво почиствате и дезинфекцирате у вас?
Може, малко да е глупав въпросът ми, но до сега съм имала само хамстери, заек и риби...  Кучета имаме на село, дворни...
Ето така спим Grin

# 99
  • София
Наваксах с четенето, но да платя и данък:

Скрит текст:

# 100
Пепито,доколкото знам не е хубаво с белина.

# 101
  • на брега на морето
Опасно е, да. Питала съм нашия ветеринар. Вече  мия подовете само с вода.

# 102
  • Козлодуй
Аз също слагам много малко белина във водата на пода но на котката постилам вестник или хартия в зоната и за хранене и няма проблеми после като се нахрани хвърлям хартията и паничката в която и сипвам мокра храна Simple Smile

# 103
Искам да ви попитам от няколко дни за катерушката,каква трябва да е ?
И дали ще свикне на такава ?

# 104
От котка до котка е Simple Smile Нашата има колибка, така с хралупа, отгоре наблюдателница, част за точене на нокти и топче, което се люлее - само ѝ бършем праха Grinning Но все като решим, че вече ще я махаме и тя все едно разбира и влиза вътре и ние си казваме "а, ще я ползва, ще ѝ дадем шанс" Grinning

Общи условия

Активация на акаунт