Любители на котки - Тема 125

• 33 378
  • 837
  •   1
Отговори
# 120

тези дали са хубави... едва ли
  Confused

Последна редакция: вт, 06 ное 2018, 13:44 от mimito-dobri4koto

# 121
  • София
Хубави са.

Мишелин на Стефанов, ако вземеш и от магазин поръчката ти се качва процента. Аз имам 7 за онлайн и 7 за взимане, примерно.

# 122
Хубава е пастата, поне на вкус де (според добитъка). Съни я обожава.

Мише, в ЗооПлюс сега имат и 10% отстъпка на 'техните' храни Simple Smile
Аз много се чудя на Ферингата 6,5+6,5 ама като ги знам моите ще вземат да не я харесат, пфу! И от Бозита-та съм сложила три вида в количката ама е голяма опаковката, а те моите една 200гр консерва я хапваха два дни преди Joy
Ще го мисля де, чакам да видя дали скоро няма да пуснат някоя друга интересна промоция Simple Smile

Последна редакция: вт, 06 ное 2018, 13:30 от _Зизy_

# 123
  • España
Благодаря за отговорите.
Всеки ден ли давате консерва, мокра храна?
Снимката я рязах и намалявах и пак не мога да я кача.
Лиса е кротка за момента, през по- голямата част от времето спи, мие се, яде и не проявава голямо желание да си играе. Вече се качва смело на дивана и леглата, мисля че се адаптира напълно.
За храната предпочита консерви, само като чуе как се отваря капачката се изстрелва към купичката.

# 124
Аз след този злополучен Хилс дето даже не го помирисва, не смея вече так да взимам храна в големи количества. А преди си поръчвах без страх по 7.5 кг Аплауз с нов вкус. Щях да се гръмна, ако не я ядеше Grinning Така че... прецени си риска Grinning Ако имате храна в момента, може да изчакаш малко Simple Smile

Консерви и паучове големи разфасовки не обичам да купувам, защото ги яде едва едва... Вчера за първи път изяде цял пакет пауч, 100 грама. И то от 21:00 вечерта до днес към 10:00 часа. Яде колкото мишчица. По малко и по-често. А така ми се иска да плюска по два пъти на ден Grinning Ще ми е от голямо улеснение. Дали мога да го науча? Grinning

possessed, искаш да кажеш, че получваш общо 14% отстъпка ли? Щото аз виждам опция да се вземе от магазина - 7%. Имам и карта със 7% отстъпка, но не знам дали важат и двете намаления...

Ох, ако знаете колко време затрих заради няколко лева по-ниска сметка, вместо да го оползотворя по-полезно.... Rage

# 125
  • София
Като направиш поръчка по интернет, ти изпращат купон с отстъпка за следваща поръчка. Първоначално беше 5 или 6 процента, аз съм вече на 7. Като добавиш и още 7% за взимане от място, на мен ми стават 14.

# 126
Сега разбрах. Значи аз като нямам такъв код, си ползвам само 7%. Мерси. Все пак ще поръчам от Стефанов, защото цените са по-добри от Зооплюс. Жалко само, че ще трябва да прежаля някои неща, които си бях харесала във втория, ще останат за следващия път Simple Smile

# 127
  • София
Остави си за втора поръчка ако ти е близо магазина, за да си ползваш допълнителната отстъпка.
Ако искаш ще ти пиша следващия път, като поръчвам от зооплюс

# 128
тази по-добра ли е от другата на dm, която я показах в предния ми пост...
п. п.

# 129
Остави си за втора поръчка ако ти е близо магазина, за да си ползваш допълнителната отстъпка.
Ако искаш ще ти пиша следващия път, като поръчвам от зооплюс

Hug Благодаря Simple Smile Пиши, пък ако дотогава не съм се изкушила да пусна поръчката, мога да се включа и аз Simple Smile
Поръчах гранулите и паучовете от един друг магазин, по-удобен ми е от магазините на Стефанов като местоположение, а цените са почти еднакви. Имат и 10% отстъпка при взимане на поръчката от магазина, а ми е на много удобно място

Мими, имам спомен, че продуктите на Беафар са хвалени в темата и сигурно е добра пастата. Аз взимах малцови хапки на същата фирма, но се чудя дали не се запуши от тях Пухчо и му ги спирам. Тази, която пуснах малко по-назад на Smilia или подобно няма фосфор и магнезий и ми е вижда добре като състав.

# 130
  • на брега на морето
тези дали са хубави... едва ли
  Confused

Хубави са, ние даваме от тях повече от година. 3.5 см всяка сутрин след хранене.

# 131
Мишелинче и Котьо, благодаря Blush
Аз сега от тази давам на Беафар, ама сега привършва се чудех дали от същата пак или да взема тази на dm, та значи и двете са добри
че не са ни малко космалаците... макар че ежедневно се решем, даже се нагажда, иска да я сресвам Grinning

Последна редакция: вт, 06 ное 2018, 17:15 от mimito-dobri4koto

# 132
Беафар е по-добра, определено Simple Smile За това и цената й е такава.

# 133
Беафар определено, много хубави продукти имат, с тяхното адаптирано мляко гледах бебетата миналата година.
Ушатото не иска да яде малцова паста, помирисва и изчезва и по устата я мазах, и по лапите - не ще! Ще го тъпча с котешка трева и това е!

# 134
Благодаря Green Heart

Общи условия

Активация на акаунт