Любители на котки - Тема 125

• 33 457
  • 837
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Не съм сигурна, че можеш да я спреш. Като те няма ще се качва. Иначе запомнят какво не може, но си изпълняват ако искат. Поне повечето.

# 691
  • София
О, доста болнички има. Бързо оздравяване!
Ние официално вече сме с коте. Трябваше да е женско. След много търсене на малко, включително обикаляне на квартала за някое улично, намерихме по обява женско, което било прибрано седмица по-рано. Отидохме с детето. По снимка от началото на темата прецених, че е мъжко, но дъщеря ми вече го беше нагушкала и дума не можеше да става да си тръгне без коте.
Оказа се доста бясно и лакомо като Ушатото Simple Smile
Водихме го на ветеринар. Беше научено да пишка в банята, но си мокреше лапите и оставяше стъпки, така че взехме открита тоалетна със соева постелка. Изобщо не мирише.
Липсва му малко козинка по носа. Било гъбички и сега го мажем.
Опасенията ми, че ще е дивак, се оправдаха. Дебне ръце, хапе и рита, което не знам как да коригирам. Ще съм благодарна за съвети. Сега е смешно, но като порасне, ще е болезнено - от опит.
Иначе е миличко и мъркащо пухче. Било си изгорило мустаците от едната страна на печка, казаха. Дано му пораснат скоро, че е малко неугледен в лицето Heart Decoration
Ето го Майки (от Микеланджело):
Скрит текст:

# 692
  • София
А вета погледна ли под опашката? Има и жълти момиченца.
Ама много сладко Мики. Нищо му няма на лицето.

# 693
  • София
А вета погледна ли под опашката? Има и жълти момиченца.
Ама много сладко Мики. Нищо му няма на лицето.

Е, да, потвърди и той Smile . А и вече е трудно да се сгреши Simple Smile Мисля, че расте с часове дребито.
Първите две вечери си спа в кошницата, но снощи се примъкна при мен с мъркане.

Ето го в лице:
Скрит текст:
Това е от първата вечер. Свиваше си едното оче, но с промивки с лайка се оправи.

# 694
  • София
И ние така, на третия ден капитулирахме и сега ни спи в краката. Странното е, че и на мен, и на ММ, рязко ни се подобри качеството на съня откак Барни спи с нас. Нощем изобщо не мърда. Сутрин аз ставам в 6-6.10 до тоалетна, само ме изпраща с поглед и продължава да пази ММ.

# 695
  • España
Голям сладур е Мики, прилича на нашата Лиса по цветовете.
И аз си мисля, че ще качва на масата като ни няма, поне пред нас да не го прави, на мен не ми пречи, но мъжът ми се дразни. Той си е любител на кучета и много не мунсе искаше да взимаме котка

# 696
  • София
А, като я свикнете, пред вас няма да се качва.
Вземете си и куче, де.

# 697
Нашето диване не се качва (пред нас) на масата, евентуално с лапа се протяга за по нещо, но някой път заварваме неща, които са били в центъра на масата съборени, та си знаем каква е истината Grinning Не го и изживяваме много де, тя ни спи в леглото, целуваме я цялата, че не ни е голяма драма качването, ама все пак, правим се на строги и като я видим да се опитва, правим забележка. Simple Smile

# 698
О, доста болнички има. Бързо оздравяване!
Ние официално вече сме с коте. Трябваше да е женско. След много търсене на малко, включително обикаляне на квартала за някое улично, намерихме по обява женско, което било прибрано седмица по-рано. Отидохме с детето. По снимка от началото на темата прецених, че е мъжко, но дъщеря ми вече го беше нагушкала и дума не можеше да става да си тръгне без коте.
Оказа се доста бясно и лакомо като Ушатото Simple Smile
Водихме го на ветеринар. Беше научено да пишка в банята, но си мокреше лапите и оставяше стъпки, така че взехме открита тоалетна със соева постелка. Изобщо не мирише.
Липсва му малко козинка по носа. Било гъбички и сега го мажем.
Опасенията ми, че ще е дивак, се оправдаха. Дебне ръце, хапе и рита, което не знам как да коригирам. Ще съм благодарна за съвети. Сега е смешно, но като порасне, ще е болезнено - от опит.
Иначе е миличко и мъркащо пухче. Било си изгорило мустаците от едната страна на печка, казаха. Дано му пораснат скоро, че е малко неугледен в лицето Heart Decoration
Ето го Майки (от Микеланджело):
Скрит текст:

моят принц, когато се намерихме нямаше никакви мустаци и беше с един огромен тъмночервен лишей на носа, мръсен, от сажди беше сив, та чак после, като се изми, се видя, че всъщност е черно-бял😆

# 699
  • на брега на морето
И ние така, на третия ден капитулирахме и сега ни спи в краката. Странното е, че и на мен, и на ММ, рязко ни се подобри качеството на съня откак Барни спи с нас. 
След време ще започне да се примъква нагоре и в ранни зори да мърка в нечии уши за закуска, да гъделичка с мустаците, тихичко да мяука. Моята дъщеря е поспалива и трябваше да става в 4.30 да носи храна, сутрин направо й се затваряха очите за сън. После котката започна да търкаля топче със звънче през нощта, сега рие продължително и шумно в тоалетната.

# 700
  • София
Първите две нощи имаше събуждания в 4:30, но вече две седмици плътно си се успива с нас. Не търси храна и вода нощем. Ще видим като порастне как ще е.

# 701
  • Велико Търново
Страхотен Майки 😍😍 Нищо му няма на мустачето😉😊 Още една спасена топчица! Добре дошли 😊

# 702
  • Бургас
Момичета, може ли малко помощ - мярнах в темата нова храна cosma, но не успявам да изчета всичко написано и не разбрах има ли от къде да поръчам в България тази храна? Освен Зооплюс де, там я има, но тази минимална поръчка от 59 лева не ме устройва, защото не предлагат Essential Jaguar, а Оливър не яде други гранули. Много ми се иска да опита паучовете и консервите на cosma, но той е ужасно капризен и не ми се дават 60 лева без да съм сигурна ще ги яде ли.
От четенето по диагонал разбрах, че има болни котачета - пожелавам бързо оздравяване, а на новите попълнения в семействата - много години гушкане и мъркане.

# 703
Здравейте момичета.

# 704
  • на брега на морето
Първите две нощи имаше събуждания в 4:30, но вече две седмици плътно си се успива с нас. Не търси храна и вода нощем.
Представи си какво е преживял, сега не може да се насити на хубавото.

Ади, здравей  Hug

Общи условия

Активация на акаунт