Откраднат живот 64: Анатомия на гнева... Става дума за лекар с отнети права

• 28 711
  • 727
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Кая не знае какво иска. Цонев го закъса и пак реве.

# 46
  • София
Нещо много изсмукано от пръстите това изнудване от страна на министъра - как го измислиха това с прикриването на лекар от страна на директора като го е назначил за санитар. Тъпотия отвсякъде.
Пенев и Шипката - новата двойка на св. Кирил GrinGrinGrin

# 47
  • Пловдив
Мислих,че момчето ще "навие" майка си и ще говори...

# 48
  • София
Не разбирам как истината за смъртта на момчето "ще убие" майката? Много недомислено. Ама нищо ново под слънцето.
Иначе и аз разбрах, че Кая е осъзнала, че няма чувства към Банков. А в кабинета на министъра беше пълна пародия.

# 49
  • София
И сега какво, ако осъдят Христо, професора чист, ако го оправдаят, министъра ще му иска оставката? :о Цонев ще има морална дилема пред себе си, защото ние нали уж знаем, че ще го оправдаят, нали ви чета, че бил оперирал в свети Кирил (не знам аз промота не съм гледал). Ами ако бъркате и тези кадри са били когато е оперирал в онази другата болница? :о Защото имаше такива кадри и накрая сценаристите да ни изненадат всичките с лош край за него, хаха… Нали трябва и гняв да дойде отнякъде (аз досега истински гняв в този сезон не съм видял)
Но не мога да го допусна и истински да повярвам в такъв лош край, защото нивото е като на сапунка, а там обикновено има доста драма ама със сладникав привкус и щастлив край. Simple Smile

# 50
  • Пловдив
Прекрасен Банков напоследък. Хареса ми това, което каза на Зорница вчера. Много ме радва и факта, че иска да помогне на Христо.
Кая беше грозна картинка, Христо правилно я попита "Тая вечер къде ще спиш?"
Мазов беше нокаут, завалията. Лора и Владов са просто отвратителни. 

# 51
Ванилия,, браво! Поздрави от мен!
Правилно беше предположението ти на моят правилен въпрос. Не се бях сетила и само ти ме разбра.

# 52
  • София
Не знам как ще ви прозвучи, ама на мен не са ми отвратителни. Просто съм била в ситуация близка до тази, в която е тя и знам много добре как се чувства. Въобще не го съжалявам Мазов, сам си е виновен.

# 53
Не разбирам как истината за смъртта на момчето "ще убие" майката? Много недомислено. Ама нищо ново под слънцето.
Може би това, че е лъгал 3 години?

# 54
Пак нещо объркаха времето сценаристите. Христо каза, че детето на Банков е починало преди 3 години.

# 55
  • Ню Йорк
Може би това, че е лъгал 3 години?

Важното е драма да има.

# 56
Това с времето направо е Joy
Като празнуваха юбилея на Цонев  се замислих на колко години е бил професорът като му се е родила дъщерята и тя на колко години е родила внучето . То май беше на 12 г. , когато е починало , а са минали вече 3 г. от тогава .
Все едно 60 годишният Цонев да има 15 годишно внуче /леко като циганетата са / .Не че не е възможно , но малко е пресилено .
Ю.В.  определено играе по-добре от Вл.К. Вторият просто  хубавее и сцените му с детето са много по-естествени от тези с Кая , там не му се получава /поне според мен /.

# 57
  • София
Мдам и според мен не им се получава наистина, но според мен причината не е в него, а в Кая (Неда Спасова май беше актрисата) и сценария. Вергов ми хареса много днес и с момчето на Христо и с другото момче на автомивката, абе силен сезон до тук за него. Но и Карамазов си го бива, макар и Вергов повече да изпъква. Но на Христо историята му до тук куца доста. Надявам се до края на сезона да разгърне потенциала си.

# 58
Сигурен съм, че на Карамазов ще му се получи доста по-добре играта когато набере малко повече смелост и види, че и тя започва да го харесва. Засега е достатъчно смачкан от живота и скастрян от нея затова и поведението му е плахо и несигурно.

# 59
Тая вечер Банков не ми хареса, беше много циничен някакъв такъв. Албена и тя с тоя Пенев - грозна картинка. Дразни ме това Карагьозов, Карагьозов постоянно, не ми харесва, че прилича на фамилията на Карамазов. Голяма измишльотина отново с това министерство и съда, от нищо нещо. А и бившата на Карагьозов печелела повече Frowning Smile

Общи условия

Активация на акаунт