Откраднат живот 64: Анатомия на гнева... Става дума за лекар с отнети права

• 28 999
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
# 61
  • Кърджали
Само ще помоля сценаристите да си водят записки. Това времето за нищо го нямат. Как изведнъж дъщерята на Банков се оказа загинала преди 3 години.
Банков ми хареса днес.
Изнудването от страна на министъра (или къвто беше там) ми дойде странно.
В началото си мислих че в един момент когато стане ясно че Карагьозов е невинен, чувството за съвест на професора ще проговори и ще му подаде ръка (да се чете - ще го назначи официално като лекар), но сега в тази ситуация и мъртвото момче да възкръсне и да каже "Карагьозов е невинен", професора пак ще бъде притискане (обвиняван) че прикрива и помага на виновен...

За да задържат Албена в сериала май ще я дадат на Пенев. Пфу, ужас... Него имам чувството, че никога няма да го харесам.
Колкото и да мисля, че Мазов сам си е виновен, стана ми мъчно за него. И вече не знам как ще ги сдобрят с Лора.

# 62
Серията не беше като снощната.Само действията на Банков ми харесаха.
И двамата с Карамазов играят добре,само когато се разпищи Вергов ми идва малко истерично Simple Smile
Според мен,момчето се отказа и майка му не би го преживяла,в смисъл ако той проговори и няма да осъдят евентуалният "убиец" на брат му.
На Цонев изобщо не мога да му разбера схемите, изобщо ми е скучен.
На мен пък ми харесват Пенев и Войнова(тя нали е вече свободна),те са си лика-прилика откачалки.

# 63
  • тук, на мястото си
Ситуацията Цонев - министъра си е точно както е в действителност. Като те нарочат ще намерят за какво да те махнат, може и глупост да е.

# 64
Не споделих нищо за сцената между Банков и Огнянова, нито за чувствата им и по-конкретно тези на Огнянова, които се оказаха 1:1 с това, което смятах, че чувства, а само се наслаждавах на това, което видях. Беше крайно време за такава сцена. Но сега не мога да не споделя, че от всички, които се опитаха да изиграят, че са пияни до момента (Жекова, Евгения, Стаменова, Кая, Пенев ..) Мазов просто беше брилянтен. Това е една от най-трудните задачи за един актьор - да изиграе пиян. Нямаше щампи, нямаше преиграване, нямаше нищо излишно. Браво на Монев. Справи се дори по-добре от Вергов, който иначе харесвам много.

# 65
Не споделих нищо за сцената между Банков и Огнянова, нито за чувствата им и по-конкретно тези на Огнянова, които се оказаха 1:1 с това, което смятах, че чувства, а само се наслаждавах на това, което видях. Беше крайно време за такава сцена. Но сега не мога да не споделя, че от всички, които се опитаха да изиграят, че са пияни до момента (Жекова, Евгения, Стаменова, Кая, Пенев ..) Мазов просто беше брилянтен. Това е една от най-трудните задачи за един актьор - да изиграе пиян. Нямаше щампи, нямаше преиграване, нямаше нищо излишно. Браво на Монев. Справи се дори по-добре от Вергов, който иначе харесвам много.
Същото си помислих и аз за Мазов.  Много добре му се получи.

# 66
Вече става интригата,а може би ще дойде и гневът.Да видим ,накъде ще наклони везната -на страната на истината или на стр.на кариеризма???

Последна редакция: чт, 01 ное 2018, 11:44 от dafiduck

# 67
Не знам как ще ви прозвучи, ама на мен не са ми отвратителни. Просто съм била в ситуация близка до тази, в която е тя и знам много добре как се чувства. Въобще не го съжалявам Мазов, сам си е виновен.

Абсолютно! И аз смятам него за виновен за всичко, което се случи. Ни ми хареса, че два сезона се бориха за бебе и след това Лора го заряза бързо, бързо, но знае ли човек, според тайминга на сценаристите може да се окаже, че една година си е седяла вкъщи. 😉  Има хора, които не издържат дълго "затворени" вкъщи, а има и хора кариеристи... Жалкото е, че наистина с 1-2 разговора можеха да се изяснят и да не се стига до тук.
Омръзна ми да чета как тая героиня била "лека" и оная била.. Въобще да ги обявим всичките за к..ви и да кротнем, 'щото мъжете в сериала са светци и могат да си лягат с който искат когато си поискат и всичко е о. к.
Харесвам Монев и героят му Мазов, но и той тотално "омаза" нещата. Първо с Мишева - една абсолютно ненужна изневяра и след това когато унизи Кръстева и Хинова пред пациентите..
Та, Лора я оправдавам. Като и липсва нещо вкъщи го потърси навън. Получи разбиране от Владов и се случиха нещата.

Албена и Пенев дано ги съберат - напълно се заслужават един друг.

Последна редакция: чт, 01 ное 2018, 07:02 от Millan

# 68
И на мен най- силно впечатление тоя епизод ми направи как Моню Монев изигра пиян, и беше неизбежно сравнението с образа  на пияната Кая.
Иначе Лора и нейната демонстрация на любов направо ме погнусява, съжалявам, но не мога да видя нищо романтично или красиво в начина, по който се държи пред бащата на детето си, с когото се е разделила само преди броени дни.
Малкия Пепе ми е голям сладур и компанията му се отразява добре на Банков / Вергов наистина по- добре да не крещи /.
Стана ми кофти за Врабчев, София и тя ту е с него, ту не е. Наистина ме дразни, че всички жени в тоя сериал едва ли не не знаят какво искат и шизофренично се лашкат в една или друга посока

Последна редакция: чт, 01 ное 2018, 07:07 от fchelata

# 69
  • София
За мен всичките мъже актьори до момента си изиграха перфектно ролята на пияни.
Нима сте забравили Пенев в дискотеката Joy

# 70
Понеже трябва да има поне малко гняв в този сезон заради мотото му и ще се наложи да има и крещене затова ще е добре актьорите да вземат да се понаучат малко по-реалистично да го правят. На Вергов определено засега не му се получава.

# 71
Добре е, че Владов и Пенев получиха малко повече екранно време. За мен Пенев е по- реалистичен образ и колкото и да е идиот, харесва ми да го дават повече от това как държи екартьорите.

# 72
  • На брега на морето
За мен Пенев и Владов са пълнеж. Имаше време, в което почти нямаше сцени с тях, направо ги бях забравила. Не ме дразнят, не им симпатизирам. Безразлични са ми.
Както и Тасев. Все по-малко го виждаме на екрана.

# 73
  • Пловдив
Добре,де...Тони къде замина newsm78 губи ми се нещо...Нали се завърна,оная Шипка ли каква,му призна и той беше ок  Thinking

# 74
  • Разпиляна във въображението
На мен ми е странно хлапето, което се оказа достатъчно голямо, за да работи в автомивка. Явно съм го сметнала за по-малък, когато се случи онова с брат му.

Цонев го дават принципен. Според мен ще пусне поста, но ще приеме, че е сбъркал за Христо. Той няма нищо против него.

Казаха, че Христо е постъпил на работа с дипломата си за средно образование. Жени е приела, че той не е работил никъде. Ох, цялата тази история около санитаря/доктор ми е толкова изсмукана от пръстите, съшита с бели конци и т.н., че само ме дразни.

Общи условия

Активация на акаунт