Откраднат живот 64: Анатомия на гнева... Става дума за лекар с отнети права

• 29 004
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Всеки може да излезе с номера, че си е загубил трудовата книжка.
А и той постъпва като чистач, кой ще му прави разследвания.

# 76
Хареса ми този епизод.

Още когато Банков кацна у Христо онази вечер, предположих, че ще се сближи с Пепе и общуването му с него ще го измъкне от дупката.
Струва ми се, че натам вървят.

Кофти ми стана за Мазов. Не е цвете за мирисане, Лора обаче също.
Той изневери с Мишева, но тук тя се обясни в любов на Владов.
Мазов наистина много добре се справи пиян, и друг път неговите сцени нафиркан са били сполучливи.

Поведението на брата на починалото момче не ме очудва.
Майката се е хванала като удавник за сламка за виновния лекар и канализира мъката си в омраза към него.
В момента, в който разбере обаче, че не той е виновен, а собственото й дете, което не е изпълнило лекарската заръка и братчето му, което му е съдействало, това ще я довърши.
Защото е по-лесно да обвиняваш друг, чужд човек за нещастието, което те е сполетяло, отколкото стеклите се обстоятелства и собствените си деца.

# 77
Много харесвам Владо Карамазов като актьор, но в последните серии изобщо не ми е достоверен. Дали заради героя, не знам, но очаквах от него много повече!

# 78
  • София
В анкетата гласувах, че Банков и Цонев ще помогнат на Христо. След вчерашния епизод мнението ми се затвърди. Момчето няма да си признае, това е ясно. И Банков ще трябва да убеди Цонев в невинността на Христо. Ако това се случи, сигурна съм, че Цонев ще направи всичко възможно да го оневини, въпреки заплахите на министъра. Нали досега все говори за несправедливостта срещу лекарите, показват го като доста принципен човек. Вярвам, че това ще е начина да затвърди позицията си. И да се сдобри с Банков, да си простят.

# 79
Честит празник на цялата група !

# 80
Все едно 60 годишният Цонев да има 15 годишно внуче /леко като циганетата са / .Не че не е възможно , но малко е пресилено .

Може това да е причината за отношението на Цонев към Банков - Ева да е била прекалено млада, когато му я е "откраднал и отвел в далечна страна".

# 81
  • София
Абсолютно е възможно на 60 години да има 15 годишно внуче. Не е нужно да са от малцинствата.
60 -15=45 Единия може да е станал родител на 23 години, щерката после на 22 и ето внука на 15.
И изобщо не е рядкост.
Сега вече хората започнаха да раждат на по късна възраст.

# 82
Мен ме дразни и това, че все показват как Банков още "скърби" по жена си, гледа си телефона, снощи пак някаква снимка там на дивана, а иначе миналия сезон й изневери и не се сещаше за нея. Сега е много печален. Пак сценаристите са виновни, не могат да изграждат хубаво образи. Гледат само да има секс и проблеми, които да се решават после, да има теми за изясняване...

# 83
  • София
Анонса.
Кръстосани разпити в "Свети Кирил" в "Откраднат живот: Анатомия на гнева"

Цонев започва разследване в премиерния епизод на "Откраднат живот: Анатомия на гнева" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. След разговора си със зам.-министъра той решава да разпита персонала в болницата за Христо и ще заподозре конспирация срещу себе си. Какво ще разбере за Карагьозов и има ли причина да се притеснява?

Междувременно Банков ще разкаже на Христо за срещата си с Филип, а майката на Кая отново ще се озове в болницата. Какво ще предприемат тримата в тези трудни житейски ситуации?

# 84
Само на мен ли ми се струва, че всички герои се държат много комплексарски и неадекватно - правят се на интересни, надуват се  яката. От 15 год съм в чужбина и май съм отвикнала от тоя модел на поведение, но ми е " супер жалко " държанието им. Давам пример веднага пример с Христо - отначало толкова гонеше Райкова и изведнъж смени тактиката и започна да я отбягва. Никой не знае защо, изглежда без причина и Райкова сигурно се чуди кво става. Един възпитан и цивилизован човек поне ще опита да обясни реакциите си, които отстрани изглеждат нелогични. Пък друг е въпросът дали отсреща ще го разберат. Като цяло всички от време  се държат тайнствено и инфантилно, отказват или прекъсват разговор по средата, като го оставят недовършен, не дават конкретен отговор и изобщо пълна лудница е тоя филм. Така ли наистина се държат един с друг хората в България? Реалистичен ли е тоя модел на отношения или просто продуцентите и режисьорите са се правили на интересни. Предполагам, че е второто ама знае ли човек....

# 85
Е как, Христо й обясни на Кая,че му е омръзнало да й бъде изтривалка (нещо подобно),съвсем ясно й го каза.
А мисля ,че тези недомислици в общуването са за съспенс,все има нещо недоизаказано за да се разнищва няколко серии.В реалните  отношения нещата са доста по-ясни Wink

# 86
  • София
Защо пак майката на Кая ще ходи в болницата, тази история ми е скучна. Цонев пък каква конспирация ще заподозре, значи днес всички ще разберат, че Христо е лекар. newsm78

# 87
  • София
Конспирация, че Банков и Христо са се уговорили да го съсипят, дадоха нещо такова в промото.

# 88
Честит празник Simple Smile

Епизодът ми беше муден.
Моньо беше страхотен пиян. Стана ми мъчно за Мазов, макар доста да допринесе към ситуацията, да види жена си в прегръдките на друг и да чуе думите й си е болезнено.
Вергов само да не го карат да вика Grinning, всичко друго е много добре. Чудесно му се получава спойката с малкия, отколкото на Владо.

За промото и анонса:
Явно Цонев ще ги разпитва, виждаме да говори с Марио кога, какво е забелязал за Христо. Очаквам най-после да дадат сцени на Владо, в които да покаже повече от таланта си.
Историята на Кая не ме вълнува хич - безинтересна ми е.

# 89
Офф, не знам и аз защо още въртят проблемите на Кая с майка й.
Ама нали трябва да научи, че Цонев плаща на асистентката.

Общи условия

Активация на акаунт