Откраднат живот 64: Анатомия на гнева... Става дума за лекар с отнети права

• 29 044
  • 727
  •   1
Отговори
# 540
Злати , това беше брутална сцена ! А после с песента  ...все едно гледаш ритуал  на племе-човекоядци Scream

# 541
В Хъшове ми хареса много Валери Йорданов, в Дон Жуан има съвсем различна роля, но пак беше страхотен -отдават му се и драматичните и комедийните роли.

# 542
  • София
Велислав Павлов и сега е слаб Simple Smile Всъщност има много хубаво тяло.

Е, никой не е казал, че е дебел.
Просто там ми се стори много кльощав.

Така де, това казвам , че и сега си е кльощав.

# 543
  • Ню Йорк
Влизам да видя какво става, а то три страници коментари на явно объркали темата хора  newsm78

# 544
Ванилия,не си ли гледала това сладко сериалче "Връзки".Там се изявява доста,играе го мачо -мафиот Simple Smile

Направо ми липсва сериала,омръзнаха ми тези брадъри .
Значи, Връзки ми е най-любимият сериал ever.

# 545
  • София
Влизам да видя какво става, а то три страници коментари на явно объркали темата хора  newsm78
Заради тъпите брадъри взехме да броим секси актьорите 😍

# 546
  • UK
Ванилия,не си ли гледала това сладко сериалче "Връзки".Там се изявява доста,играе го мачо -мафиот Simple Smile

“Връзки” беше супер сериал.
Жалко, че не го продължиха.
За да съм по темата, нека кажа, че ми липсва Виолета.С Фотев можеха да заформят чудни схеми.

# 547
  • in Wonderland

И на мен 😍

А Валери Йорданов как пее, много го харесвам, страхотен талант е.

# 548

"Шок от пагубно събитие ще връхлети една от любимите героини в сериала." Някой ще умира ли какво ще става.

Ами майката на Кая сигурно умира.

# 549
Влизам да видя какво става, а то три страници коментари на явно объркали темата хора  newsm78
Заради тъпите брадъри взехме да броим секси актьорите 😍

На мен не ми пречи  днешното "разтоварване" от проблемите на сериала Stuck Out Tongue Winking Eye

Пречат ми тъпите брадъри , но някои си ги гледат , народ всякакъв Confused

# 550
Попадна ми нещо за диамантите 😄

# 551
1 на 5 милиона е Айнщайн. 😆

# 552
Промото.. пълна скука
https://nova.bg/accents/view/2018/11/06/231147/ще-оцелее-ли-майк … натомия-на-гнева/

Напрегната атмосфера цари в болница “Св. Кирил”. В новия епизод на най-успешния български медицински сериал “Откраднат живот: Анатомия на гнева” тази вечер по NOVA лекарите се борят да спасят живота на майката на Кая, но дали ще успеят?

Междувременно Цонев и Христо се срещат очи в очи и провеждат дълго отлагания разговор между тях. Какво ли ще си кажат?

Не пропускайте епизод 33 на "Откраднат живот: Анатомия на гнева" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

# 553
  • София
Откраднат живот (06.11) sneak peak
https://www.facebook.com/otkradnat.jivot/videos/733548440358439/

# 554
Виждаме от промото, че майката на Кая ще умре, иначе защо ще гледат тялото на друг починал.
Прочем забелязахте ли, че докато правеха сърдечен масаж на майката на Кая на монитора се виждаше, че има сърдечна дейност Grinning

Общи условия

Активация на акаунт