Откраднат живот 64: Анатомия на гнева... Става дума за лекар с отнети права

• 29 109
  • 727
  •   1
Отговори
# 330
Имам спомен, че в предварителните промота за сезона беше споменато, че Христо ще постъпи в болницата за да отмъщава. Оттам се създадоха тези очаквания за мъст.

Така ни беше представено и всички очаквахме Христо да отмъщава.
Обаче той е такъв Душко Добродушков, че не знам защо така го описаха.

За Зорница не мисля, че има някакво съмнение относно чувствата й към Банков, тя си го каза в прав текст.
Ако ставаше така с хормоналната терапия, да почнем всички да кръшкаме и после да се оправдаваме с хормоните 😂

# 331
За мен Марио не постъпи нелогично, а напротив, твърде логично за образа си. Показват го като принципен, сериозен човек, с чувство за справедливост. Разпита на Цонев вкара в него съмнения, че нещо около Христо не е наред. Като всеки нормален човек (не отричайте, че ако бяхте на негово място, нямаше да потърсите инфо), се заинтересува какво става. Вижда сериозни обвинения и решава да уведоми ръководството. Ако вие разберете, че ваш колега работи под прикритие и е съден за убийство, предполагам няма да си затраете. Той официално сподели само с Жени, Зорница не я броя, защото с нея споделянето беше от друг характер. Той не знае за Христо това, което ние знаем и е нормално като види, че е осъден на 2 инстанции, да сметне, че наистина е виновен. Сигурна съм, че след като истината излезе наяве и бъде оправдан, Марио ще си промени отношението.

# 332
  • София
Странно е, че по презумция приемаме, че Зорница казва в прав текст, че има чувства към Банков, но смятаме за лъжа думите и към Марио. Според мен тепърва ще виждаме цялата картина по тази линия и е малко рано да правим заключения.

Относно "гадта" Марио, ще кажа, че навсякъде по света се очаква от служителите да постъпят по този начин. Видял си проблем, научил си нещо - отиваш при НР-а. Цонев го разпита и провокира с въпросите си за Христо. Това е причината да потърси информация, а не за да се бърка в живота му или да му навреди. Мисля, че не веднъж сме виждали, как Марио е реагирал първоначално остро, но после е имал доблестта да признае, че е грешал.
Изключително ме е яд, че напълно забиха в небитието историята с Фотев и Ина и Боби. Ужасно недалновиден ход от страна на екипа.

# 333
  • София
Естествено, че всеки би потърсил инфо, това е нормална реакция.
Но не всеки би ровил по чужди шкафове. Това първо.
Второ, Цонев го разпита, значи Цонев е наясно, обаче друго е да идеш при Евгения и да издадеш присъда : Цитирам по памет" свидетелството му за съдимост след няколко дни няма да е актуално".
Ще видим и как Огнянова ще реагира на тази му постъпка.

# 334
Анализите и коментарите са бeзсмсилени, защото самите сценаристи все още измислят отношенията между актьорите, променят ги пътьом и самите те не знаят утре кво ще им хрумне. А вие тук разсъждавате кой кого обича и за кой ще се ожени - waste of time

# 335
Един въпрос - Марио навредил ли е на някого като я проучил ситуацията?
Ако да - давайте камъните насам и аз да мятам!!
Ако не - нека приключим дискусията, защото смисъл от нея няма. Но ако ви е повече да си изливате недоволството от ежедневието като плюете някого(в случая измислен герои), то моля пишете си ги на лично тези оплаквания.
И като заключение ще допълня, че говорите как Марио съдел Христо, ами вие каквото правите - Съдите ...

# 336
Вижте сега, никой не е обвинил Марио, че рови в интернет или е че е говорил с Евгения.
Интерпретирате нещата по грешен начин.

Начинът, по който го направи обаче на мен не ми е ок.
Не виждам защо трябва да се обяснявам или оправдавам едва ли не, защо не ми е харесала постъпката му.
Казах, че не видях добросъвестна загриженост , а по-скоро преднамереност и злорадство.
Така съм го усетила, така го казвам.
Не карам никой да се съгласява с мен, в правото си съм да напиша мнението си тук.
На ЛС може да задавате на тон на друго място какво да се пише. ✌

# 337
И според мен постъпката ма Марио въобше не беше от едната загриженост за болницата. Първо тайно ровичка в стаята на сестрите, после и с Евгения се заинати, а за капак коментарът за свидетелството за съдимост. Беше осъдил Христо само по публикация в интернет, без да е наясно с всички обстоятелства.

# 338
  • Там,където се събуждам щастлива.
Като говорим за зъби, те и на Вергов не са му най-прекрасни, даже се чудя дали в този сезон не е с фасети, защото има голяма разлика.

Всъщност ще е дори нереално всички от това поколение, а и  по-възрастните да са с идеално изправени зъби. На мен би ми било фалшиво изведнъж да се покажат с ала американски  усмивки, когато 90% от хората не са такива. Друго е да си на 20 и да си израстнал в други условия, където се държи на това. Обаче, и то не е гаранция, защото Кая и Диана също не са с идеални зъби.

# 339
  • Разпиляна във въображението
Вие ги знаете тези обстоятелства. Марио не ги знае. И Евгения нямаше да ги знае няколко дни по-рано. Остават броени дни до окончателна присъда, ако хлапето не проговори. В разговор с Банков не се ли спомена нещо за връщане на Цонев? Това, че сценаристите са си забравили линията на сезона и направиха Христо почти безгръбначен е друг въпрос. Христо не е убивал на боевете, а печелеше пари. Не мисля, че когато видя Цонев е решил да бъде полезен, а видя възможност да е близо до Цонев.

# 340
Ванилия, дъвчате едно и също, едно и също, едно и също......
Не ми се чета едно и също Grinning
Всъщност май на никой не му се чете едно и също.

# 341
Разбира се, че никой не иска от тях да се появяват с ослепително бяла конска усмивка ала Джизъса, то даже е гротескно това 😂
Всичко трябва да се прави с мярка.

Фифф, не чети тогава. Simple Smile

# 342
Призовавам всяка една от многознайките тук, която си позволява да обижда външния вид или зъбите на актьорите, да снима и да качи своите тук. Обещавам като бъдещ зъболекар да направя обективен преглед и оценка Grinning Simple Smile

Последна редакция: сб, 03 ное 2018, 11:54 от Фифф

# 343
Казах, че не видях добросъвестна загриженост , а по-скоро преднамереност и злорадство.
Така съм го усетила, така го казвам.
Не карам никой да се съгласява с мен, в правото си съм да напиша мнението си тук.
Peace
Така го видях и аз. Още повече образът на М. Ковачев се изчерпва с любовника на Зорница и то доста нещастен любовник.

# 344
Въпреки, че навремето аз първи писах в тази тема за зъбите на актьора на мен лично това не ми пречи. Обаче на самия него се вижда, че това му пречи. Избягва да си отваря устата за да не му се виждат зъбите и целия му говор се променя от това. За един актьор очевидно това е проблем щом се вижда, че му пречи по някакъв начин. При нас имаме един актьор-комик със зъби от вида “тука има, тука нема”, но това е част от имиджа му, не се срамува от това, а напротив - винаги е с широка усмивка. Когато се позамогнат много от тях си променят визията с това, което не харесват в себе си.

Общи условия

Активация на акаунт