Откраднат живот 64: Анатомия на гнева... Става дума за лекар с отнети права

• 29 084
  • 727
  •   1
Отговори
# 390
  Интервю чрез Вайбър с Карамазов https://vladimirkaramazov.com/interview-2-audience-ask-vlado-answer/

Кой се оплакваше, че няма кръв в сериала 😉

Последна редакция: нд, 04 ное 2018, 00:21 от araselia

# 391
  • Там,където се събуждам щастлива.
Карамазов изглежда много земен човек! Хубаво интервю!

# 392
И на мен интервюто  с Карамазов ми хареса Hands Plus1

# 393
Aко не сте чели първото интервю, ето и него  https://vladimirkaramazov.com/give-me-your-questions-you-i-answer-bg/

# 394
Казвам ви че Карамазов е готин, ама не вярвате. Гей та гей. И такъв да е какво от това - нямам работа под чаршафите му. Кефи ме и тва е

# 395
Тук никога не е била на дневен ред сексуалната ориентация на В.Карамазов !
Прочетох интервютата,макар че доста негови съм чела.Пада си по обясненията човека и става малко дългичко,но си е сладурчо.А като актьор и визия няма грешка Simple Smile

# 396
Казвам ви че Карамазов е готин, ама не вярвате. Гей та гей. И такъв да е какво от това - нямам работа под чаршафите му. Кефи ме и тва е
Прощавай, ама къде видя, че коментираме "Карамазов не е готин!"? Ти от друга страна, коментираше какъв цитирам: "надут пуяк" е Вергов и как може да е по-харесван от Владо.

Амбър, да, и аз съм забелязала, че е много словоохотлив - рай за журналистите, сладур Grinning

# 397

А едното изключва ли другото?
Не разбирам какъв ти е проблема честно казано...

# 398
Ами надут пуяк е Вергов, това ми е мнението. И не разбирам как има толкова много фенки - дори не е хубав

# 399
Владо и друг път ми е направил впечатление, че има бърза мисъл, добре структурирани изречения и е приятно да се чете и слуша.
Това, което не спира да ме изненадва, е липсата на всякакво възпитание у хората и жаждата им да напишат на някого колко е грозен, тъп и т.н. Но ми харесва как Владо не подминава тези коментари,а им отговаря доста интелигентно.

Skrekkelig, каква е целта на „разговора”, който се опитваш да завържеш? Ако не харесваш Вергов и държиш да го знаем, просто го кажи и пробвай без обидни епитети. Колкото до тези, които не ги разбираш - няма и нужда, харесващите даден актьор едва ли имат нужда от нечие разбиране и одобрение.

# 400
Аз съм про - гей, повечето любими актьори са гей. Дори имам 2 акаунта по темата. Просто Карамазов не е мой тип и го намирам скучноват. Вергов излиза, че е зевзек. Харесвам майтапчиите, дори и със свръх мнение за себе си да са. Надут пуяк не мисля, че е. Не би отговарял на провокациите ми, нищо че последно ме блокира, простих му. 🤪

# 401
  • Там,където се събуждам щастлива.
Тъжното в случая на Карамазов е, че явно не смее да бъде открит по отношение на връзките си (ако има такива), заради настройките в обществото.

# 402
Тъжното в случая на Карамазов е, че явно не смее да бъде открит по отношение на връзките си (ако има такива), заради настройките в обществото.

Ами това си е негов избор. Да, факт, е че сме предубедени.
Но и много други популярни личности крият връзките си, защото показността не малко пъти играе лоша роля.
Негова си работа какъв е, на мен ми харесва като актьор и като човек ми се струва приятен.

# 403
  • София
А от къде се реши, че Карамазов е гей? Аз не го вярвам изобщо. А Вергов за някои може да е грозен, за мен е най-хубав от сериала. Алекс също ми харесваше много. Такива мъже харесвам просто, Карамазов също е много хубав обаче, но на мен ми е прекалено сладникав и момчешки някак Simple Smile

# 404
Хахаа Хъмбъл, я кажи защо те блокира? 😁

Общи условия

Активация на акаунт