Откраднат живот 64: Анатомия на гнева... Става дума за лекар с отнети права

• 29 022
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
Сезон 4 е бил с достатъчно висок рейтинг/ разбирай печалба/,  за да се направи сезон 5.
Сезон 5 съответно е също с висок рейтинг и следва сезон 6.
Ако сезон 6 покаже достатъчно добри приходи следва и 7-ми.
Елементарно.
Няма нищо общо нито със сюжет, нито с актьори.
Ама няма кой да мисли.

Тук никой не оспорва ,че печалбата им е достатъчно добра  , за да направят следващ сезон , коментирахме кой е с най-висок рейтинг за сега и това е факт , не е необходимо да го измисляш Joy

# 586
Сезон 4 е бил с достатъчно висок рейтинг/ разбирай печалба/,  за да се направи сезон 5.
Елементарно.
Няма нищо общо нито със сюжет, нито с актьори.

Ама няма кой да мисли.
И трите сезона са в най-високия диапазон на рейтингите, т.е. и трите са направили значима печалба за да ги продължават. Това съвсем не означава, че печалбата е задължително да е все възходяща или строго пропорционална на рейтинга. Просто един сезон вероятно е направил малко повече, а друг малко по-малко печалба. И да, има връзка с актьори и сюжет. Нека за сезон 7 да извадят всички сегашни актьори и да ги сменят със съвсем неизвестни, да сменят и сценаристите с по-посредствени (тук малко ще се затруднят) и да видим пак рейтинга.

# 587
Те тез рейтинги си ги слагат кой както му е кеф.
Който и да питаш неговия филм/предаване е най-най-гледан.

Факт е, че Откраднат живот е гледан, ама има разлика да го следиш и да ти върви като фон докато си миеш чиниите, нали.

Вкъщи освен Нова друго не се гледа, само по време на индийските сериали пускам Бтв комеди, ама това не значи, че им гледам всяко едно предаване или филм.

# 588
  • София
Сезона не е свършил, за да се правят заключения.

Това за рейта.
Аз спирам.

Последна редакция: вт, 06 ное 2018, 19:08 от Не се сърди, човече

# 589
Ванилия, и преди съм казвала, че това е компанията измерваща рейтинга в Щатите и Канада, там никой не им оспорва данните.
Да, показва само, че телевизорът ти е включен на канала. Заинтересованост и качество на продукта няма как да покажат, особено за второто, което си е субективна величина Grinning

# 590
Това, че рейтингът на филм има общо с актьорите участващи в него е факт.

Последна редакция: вт, 06 ное 2018, 19:07 от Не се сърди, човече

# 591
  • София
Сезон 4 е бил с достатъчно висок рейтинг/ разбирай печалба/,  за да се направи сезон 5.
Елементарно.
Няма нищо общо с актьори.

Ама няма кой да мисли.

Абсолютно си е така, ама имам чувството, че това с натякването за рейтинга на 5 сезон пак отива към съревнование кой актьор от кого е по-добър 😀 Моята истина е, че всичките им сезони са добри и имат и силни, и слаби моменти. За сериал с вече 6 сезона и толкова много епизоди на сезон е напълно нормално, няма как нон-стоп да са на макс. Не съм се отказала да гледам до момента, ще го гледам докато го снимат. И естествено докато Вергов и Карамазов участват, понеже са ми слабост! 😀

# 592
  • Разпиляна във въображението
Сигурно създателите са неприятно изненадани, че рейтингът им не е чак толкова повече от предишния сезон. Такива звезди, големият Банков се завърна и накрая нищожна работа. Много жалко, че изгърмяха Карамазов. Не мога да си представя, че Милошев не е разчитал на по-голяма гледаемост с тройката актьори. Пенев не беше ли казал, че е приел, защото видял, че сериалът е успешен?

Много харесах пети заради

/не успях да намеря гифче тя как го гледаше/ Simple Smile

След като Калин получи своя щастлив край, а той ми е най-първия и най-голям любимец, искам да видя такъв и за Марио. После да става каквото ще, може да го гледам и с половин око.

# 593
На мен пети сезон ми хареса още с началото - всички лекари обединени от общата кауза да спасят човешки живот. Разказ за смелостта, честта, достойнството. Монологът на Евгения, която казваше „защото когато дойде смъртта, лекарите са единствените, които се застъпват за живота”.
После дойде трагедията на Калин. Цялата болница застана зад него и отново се обедини да му помогне, да го подкрепи. И моментът, в който Марио го подкрепи и застана зад него въпреки дрязгите им - и по време на операцията, и след това като го подтикна да почне да оперира отново.
След това дойде болестта на Тони и отново всички забравиха дрязги и проблеми и действаха като един.
И проблемите на Мазови и пак хората от болницата бяха зад тях.

Сега всеки е срещу всеки. Гледаме вече 32 епизода как Банков и Цонев не могат да намерят общ език, как повечето мачкат Кая, как Романова ръси злоба, как Мазов и Владов са един срещу друг, как Марио и Банков не могат да минат отвъд дребните разпри. И цялото това нещо оставя много горчив привкус.

# 594

Сега всеки е срещу всеки. Гледаме вече 32 епизода как Банков и Цонев не могат да намерят общ език, как повечето мачкат Кая, как Романова ръси злоба, как Мазов и Владов са един срещу друг, как Марио и Банков не могат да минат отвъд дребните разпри.
  Ами това е по- близко до реалността ,аз пък не обичам захаросани истории ,прекалено ми е измислено , затова и ми харесва  сезон 6 , но предполагам,че всеки си гледа от неговата камбанария и житейски опит✌
  И аз съм в групата на "феновете"на Илиева, много освежава драмата ☺

# 595
Колкото и светила да си купиш за сезоните, като е калпав сценария върви гони рейтинг😁 Милошев си получава възмездието за алчността си.

# 596
  • Кърджали
За рейтинги и харесвания няма да казвам нищо. Но е факт че в този сезон, засега, сценария яко куца. Дано пооправят положението.
Стана ми.тъжно все пак за Кая..

# 597
Ох,много тежко започна тази вечер.Който е губил родител знае Sad

# 598
Сцената с Албена, когато нейната майка почина беше по-въздействаща, особено с музиката.

# 599
Ох,много тежко започна тази вечер.Който е губил родител знае Sad
И за който не е губил също е тежко Sad

Общи условия

Активация на акаунт