ДЕКЕМВРИйските зайчета радват своите майчета

• 12 238
  • 282
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна, морето и сините вълни!
Честита половин годинка на всички!
Да се живички и здравички!Да радват и ядосват мама и тате!

Яниии, не давам Катя на Жоро! Много лесно изневерява!Видя една софиянка и айде хоп при нея! Ний провинцията не сме толкоз смотани! Mr. Green Mr. Green

Нямам много вереме,ша ма прощавате,ма съ готвя за протест!

# 136
   newsm67ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА НА СИСКАТА! newsm67
Да е жива, здрава, весела, засмяна!!!!
Елси тия пози са забранени за нас т.е бебуна не ги тачи  и хич по корем не седи, а за спане така да не говорим. Та за това мнооооооого се изкефих на Стенито как се е цамбурнал в легълцето hahaha
yanich   Снимките са ВЪРХЪТ newsm10 Много ми харесаха Жорето и Фането са само за реклама Hug, а пък там дето Фанито пляска крачета в морето........сладунче малко ПУ-ПУ! Hug
  Lang аиде стига с тая дрисотевица, оправяйте се вече Praynig
  smile3501 на Мирелка за мерките и теглилките

# 137
  • Добрич
Хай, аз много набързо, че пиша тука едни списъци с разни джаджи за почивката в Сл.бряг.... #Crazy То направо ми трябва тефтер за тая работа.  Mr. Green  Crazy Все пак решихме да отидем, пък ако не става за Борис, ще гостуваме при баба и дядо в Несебър.  Joy
Много съм изпуснала наполседък, ама ...се заредиха тук разни.
Ей, как ми се идваше на Депеш, ама пусто....Борката не седи при други. Браво на Пачи, Правдето и Ланг!   Peace
Честита половин годинка на Сисунката! Да ви е жива и здрава и голяма красавица да стане, все да я заглеждат момците.  Mr. Green  Hug  bouquet
Елс, позата на Стени е много сладка - ка кда не му схрускаш дупето.  Wink hahaha  Heart Eyes
Майче, браво на щерка ти - тя герой и при боцкането и при мерките.  Peace Hug
Яни, и аз харесах снимките, ама дето вика Мими, много лесно се дава Жорката.  Mr. Green Фаната е бонбон - захаросан! Пупупу  Laughing Joy
Болните и одрискани да се оправят бързо, че то къде така....  Stop
Дани, точно така - трябва по-често да си казваме - СТИГА, че то тези нерви не растат по дърветата.  Laughing
Ох, спирам, че Борито се събужда и ще ядем каша-маша - бананова на Милупа.   chef
Ако имам възможност, ще пиша как я караме там на курорта.  Mr. Green Утре сутринта потегляме.  Peace
Весели дни на вас и малките много да ви слушат!   bouquet

# 138
Боже Елс, аз наистина, ама наистина забравих, че Ден-дена на Сисито е днес  Embarassed Embarassed Embarassed
Незнам защо съм останала с впечатление,че е утре. И даже като си й го честитила си помислих, че ти си сбъркала. После погледнах календара и се шашнах. Мале, и аз съм една майка  Embarassed Embarassed Embarassed
Много ти благодаря  newsm51
Ще почерпя по едно виртуално за мамите
   Wine Glass  food010 cook
а за бебоците  Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle и пюренце, ама няма картинка  Wink
Кокита благодаря и на вас с Монито!   bouquet
Благодарности и на Мимито и Катя!   bouquet
Както и на Ели и Борис!   bouquet
А аз ще гледам да се отсрамя пред детето, че тя стана една ...  baloni

# 139
Ели, само да не забравя - приятно изкарване на курорта!!!   bouquet

# 140
  • Добрич
Дани, мерсаж!   bouquet Hug
Аз от сега ще кажа на всички, които ще празнуват тези дни - Да са живи и здрави и много весели деца да растат!
 Laughing

# 141
Здравейте мили майчета,
Организираме протест за увеличение на МАЙЧИНСТВОТО и ДЕТСКИТЕ НАДБАВКИ
Присъединете се към нас в опита ни да променим живота на децата
Повече информация за градовете,протеста и исканията тук:
http://www.visx-develop.info/first_july/protest.html
http://www.visx-develop.info/first_july/
Ако не можете да присъствате лично, а искате да ни подкрепите, може да качите ваша снимка/ако сте бременна/ или снимка на детето си на линка горе.

Ако искате да изкажете мнение :
Нова тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=108840.0
Предпоследна тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=106880.0

Анкета : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=108859.0

Ако искате да поразходите децата си по жълтите павета в София
Надали ще имате друга такава възможност
Заповядайте на 01.07.2006г. в 10:00 на Фонтана на Президентството
Да се запознаем и да се поразходим заедно

# 142
здравейте на всички
влизам само да кажа приятно изкарване на Ели много да слушка борката и да си изкарате страхотно
айде чакаме снимки  Hug като се върнете

# 143
  • Добрич
Майче, мерси и на теб за пожеланията!  Hug
Снимки ще правим, пък после ще има да гледатееееее.  Joy  Laughing
BgViki, мерси за това, което правите и за линкавете, който пусна. Понеже съм от Добрич и няма да мога да участвам в протестите, пратих снимка на Борис и се подписах в"Отвореното писмо" още за 1,06,2006. Сега реших пак, но ми даде, че вече съм го разписала. Така и трябва, де!
Ако имаме възможност, може да се присъединим към протеста във Варна в 10,00 пред Морската.  Peace
Пожелавам успех на инициативата!   bouquet  bouquet  bouquet

# 144
Къдрокоса, слънчево време, топло море, послушен Борко, послушен мъж, усмихната Ели!   bouquet

# 145
Ха добра нощ от нас!
ДАНО ВСИЧКИ ДЖУДЖЕНЦА ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ! ЧЕСТИТО НА ПОРАСТНАЛИТЕ!
Не, не съм забравила това сладко удоволствие да си седя тук и да чета и скромно да се разписвам! Наложи се малко да си поработя в къщи (а то за чест и слава било, ама хайде...), пък и бяхме малко тъжни, а се таралянкам и по разни терапии...
А всъщност и изобщо сме си много добре - Калоян не е бил скоро на доФтор, не е давал и кръв и урина (ама нали при навършени 6), спи от 21 до 6-7 и следобяд задължително 2-3 часа, върти се, пълзи по странен кос начин и пее и крещи. Срички, гласни и съгласни още няма  Wink Днес за втори път опитах да му дам малко домашно приготвено пюре от картоф, но екзалтация не се появи, само малко повръщано  Sick Иначе плодово гърми, та му плющат ушетата! Но жегата го мори много, вече пие и вода - доскоро не беше фен...
На 1-ви ще посетя тоз фонтан, обещаха ми да ни закарат, че после и да ни приберат! Simple Smile С удоволствие ще се запозная...
Знаете ли, прочетох всичко, което сте натворили и имах много неща да ви пиша, ама...
А, да, Елс, говоря за мен и познатите ми - права си за София, отвратително е, добре, че си имаме планините наоколо, че иначе 'де спасение? Тъжно е обаче, че ще става още по-сиво и мръсно... А иначе намерихте ли си чадърче? Ако не, то тогава продължаваме офанзивата - канени сме на няколко детски рождени дни и ще се посещават магазини, та...
Къдрокоса,ако си още он-лайн: най-страхотно първо море с детенце, най-мили и весели първи плажни спомени!
И сега малко спам: знаете ли, че има нов сериал - Джоуи - естествено, в главната роля е Джоуи от Приятели? Обаче не е по-добър от Приятели (лично мнение), нееееее...
Хайде, целувки от Оле Затвори очички!!!

# 146
Здравейте момичета,
първо честитка за всички порастнали лапенца, да за здрави и яки
Ей браво бе хора, нищо не сте писали, очаквах фермани
Приятна почивка Къдрокосче
Правде, и аз те гледах по к1, евала   bouquet
За нас: вчера изпратихме Галакси към Добрич, много мъчно ни беше и на двете защото си изкарахме страхотно, метлосвахме много, ходихме по Панорами и Кайлъци и скоро очаквайте снимки  Flutter
Ние вече сме с два зъба, само с нервничене ни се размина, днес за пореден път паднахме от спалнята, та даже и продължи да спи, но си се изплаших. Събудих таткото уж да го наблюдава, докато съм в банята, а той взел че заспал. Абе леко се размина този път. Захранването върви, вече със сигурност мога да кажа, че едното ни хранене с кърмарона е заместено с пюре. Днес дадох за първи път каша, но ми стана на бучки и затова само няколко лъжички, утре ще я направя със хладка вода, не с гореща.
 Да не забравя да поздравя новата мама Поли и бебка Хриси   bouquet
На 27-ми юни си отивам в Севлиево за няколко дни и пак ще позачезна от към постинги  Flutter
Друго,друго не се сщам в момента,
Целувки на всички ви   bouquet
Яни, неам нет. затва не влизам в клюто. сега пиша от познати

# 147
  • в града на младостта
                          Добро утро, момичета!   Party                                                                                  Искам да ви  кажа, че вече си имаме  първо  зъбче  и  другото  и то аха да пробие!  Малкия дивак  е научил  едни номера, като се обърне покорем и  започва  едно лудо клатене  и  цирикане,  абе бебешка му  работа. Иначе друго ново няма при нас,  освен това, че тези дни е  голяма  жега и  вечер сме до  много късно на двора.                                                                         чЕСТИТО  НА  ВСИчКИ   ВЕчЕ  ПРАЗНУВАЛИ ТЕЗИ ДНИ!  МНОГО ЗДРАВЕИ  РАДОСТ!       bouquet                                                                                                                             зА  сега  това  е.  Хубава  и  спокойна  неделя на  всички! Joy Hug

# 148
  • Варна, морето и сините вълни!
Здравейте и от нас.
Ние нямаме с какво да се похвалим. Хапваме домашни пюрета, но не сме заместили хранене. Хапва пюре и кърма.
Днес ще пробвам пак с бананова оризова каша да видим дали ще имам успех.
За спането - спим променливо, но най добре на климатик или под дебела сянка навън  Laughing
Въртим се като шугави,ако имаме цел се преместваме. В проходилка е влизаля няколко пъти,но по скоро за да е седнала стабилно и да има занимавка пред себе си докато аз свърша нещо набързо.
Изследвания не сме правили,не знам кога ще стане. Мне мъ мързи, а и не ми пука особено от резултатите.Дечко е добре и нямам намерение да променям режима на храненен или да давам витамини ....
Друго не се сещам!

Честито на порасналите дечковци! Да са живи и здрави и да ни радват!

# 149
Мимито, добре, че си пуснала линк за гласуването, сега ми е много лесно... coolcoolИ един въпрос - на едно хранене как редуваш - първо кърма и после друго ли или обратното?
Да е жив и здрав Ицака на мама Вали!!!

Общи условия

Активация на акаунт