ДЕКЕМВРИйските зайчета радват своите майчета

• 12 232
  • 282
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Честита половин годинка на Нефи!
Честит Имен Ден на всички,които празнуват днес!Бъдете живи и здрави и много щасливи!
Изглежда мързела яко ни е налегнал и на никой не му се пише  Mr. Green.
Аз чакам Дани да се събуди да го храня и после ще ходим на разходка.Времето никак не е за излизане - голям задух,но вчера пропуснахме и днес трябва да си наваксаме Laughing.
Мамчета, smile3523 не се скатавайте.
Хайде по-късно пак ще надникна.

Последна редакция: чт, 29 юни 2006, 14:34 от Марти

# 181
    Привет!
 Най-сетне и аз да се включа Simple Smile Вчера нямахме нет и чак преди малко го оправиха. Ама без нет е много кофти да му се невиди smile3506
    Честита половин годинка(на патерица) на Борката! Да е здравичко и весело дете и много да радва мама и тати!
   Честита половин годинка и на Нефи! Да е весело, здравичко и щастливо детенце! Иначе при нас нищо ново, растем и дивеем Simple Smile
   Дани Сисито голяма бърборана ще е май  Simple Smile щтомоще от сега толкоз думички казва Hug
 Гледам много нови снимчици  Simple Smile Ама много са ни сладички дечицата пу-пу Hug а и колко са пораснали..... колко бързо лети времето.
galaxy аз давам почти всичко на Симонка вече: кисело мляко, пасирани плодове, супички, бисквитки.... е съвсем по- мъничко докато свикне с новите храни детенцето ама май всичко и харесва. Само дето съвсем изгубих представа от хранителния и режим, вече не знам на колко хранения е и какви количества изяжда.
 Честити зъбета на Калина newsm47
Елси Стенито пляска ли се вече в басейна? Симонка вчера я цамбурнах в него hahaha и тя доста време се чудеше какво и се случва Laughing така се беше ококорила... newsm62
 И за вече открих плажния сезон и вече съм с тен:sun2: Нали тук в Белово си имаме минерална вода с температура 25 градуса, напълних моето и на Симонка басейнче .Тя се пляска под зоркото око на баба и, а мама се пляска в другото басейнче на спокойствие. Вчера даже си имахме за компания една мама с нейното бебоче и стана голям купон!
   Целувки на всички!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Heart Eyes

# 182
Много благодаря за честитките и честито на Нефи!!!   bouquet
Аз пак нямам какво да кажа, ама докато чакам да се запише 1 диск реших да се отчета  Mr. Green
Правде, твоята зъбатка изби рибата - ние още 1 зъб нямаме...
Марти, и Маги прави същите опити да се закопае в леглото (направо ви завиждам за фантазията, че се опитва да пълзи  Mr. Green)
Хотмама, дойде и твоя ред да поспиш. Чудя се кога ли ще дойде нашето неспане, защото до сега сме нямали проблеми  newsm78
Тези 2 дни разказах играта на Маги от обиколки с колата и количката по гнусната София - стопих детето от жега и утре смятам да не мърдаме от къщи, така че ще пиша повече  Hug

# 183
  • Варна, морето и сините вълни!
Здравейте и от мен,
аз се появявам само за да кажа че с Яна сме цели. Ама готвим революции. Яни е вече медийна звезда! Много я беше истрах,но се справя суперско,като Яна Hug Hug

Въпреки че,май много варнрнки не пишат тук искам да ги помоля за подкрепа на 01.07 на входа на Морската градина от 10.. до 12.00

# 184
Ха, здравейте и от нас!

Честито на зъбатковците, на буйстващите, именници и рожденници! Всичи да са живи и здрави
У нас ситуацията е лабилна, посерко спинка и вчера имахме постижение от 3 взрива. ЧЦяло постижение. Ако на някой му трябва по-разхлабен стомах да взема малко от на Николушка:P
Иначе другарят за 2-3 дена придоби ново, адски забавно умение. Застава в поза партер и се клати напред-назад. Умираме от смях. И така по цял ден. Понеже не признава някой закони на физиката реши да се придвижва назад, а не напред. Не е пълзене,а примъкване свободен стил. Смешка е голяма!
А какво яде- абе някакви гнусотии. Каша при диариа ( да си я дояде), оризова на ХИПП (май по-запичащо от това на света няма) + Фризо ориз и царевица, че Хипската е меко казано отвратителна. А да и  чай от шипка. изключително апетитно, нали Simple Smile
Хотмаме - снимките са великолепни! Simple Smile

# 185
Забравих да добавя, вчера глеахме едно филмче- жестоко! Препоръчвам го на всички, любители на английския хумор, абе не само!  The IT Crowd има го в Арената.

# 186
  • София
Здравейте и от мен.
Вчера малкото човече направо ме изуми #Crazy.Нали милото все още не може да седи стабилно и след няколо минути се катурва на една страна и така си стои докато някои не го повдигне.Обаче вчера изизаме на разходка и това дете като седна в количката и не иска да чуе за лягане.Отидохме до центъра пеш,там разходки насам-натам,магазини.Той седи и разглежда.Реших да го сложа да лежи,да ама не.Като наду гайдата newsm45 и аз се принудих да го сложа отново да седи.Накрая се умори и в трамвая  се облегне на облегалката на количката и само като си влязохме в квартирата и веднага заспа smile3524.Общо му се събират към час,час и половина да е седял.
Кокита,благородно ви завиждам на теб и на Симонка,за това,че сте открили летния сезон Sunglasses.
pachikrak,радвай се,че детенце спи,защото Дани вече втора нощ ми прави магарии и до сред нощ не иска да заспи и заспива с много приспиване и говорене чак към 12 часа.Добре,че мъжо си ляга късно та се занимава с него,че аз още в 21 часа започвам да се  smile3507.
Lang и нашия човек така се клати напред-назад и голям смях пада Joy.
Отивам да го храня.
Чао   bouquet.

# 187
УТРЕ……1 ЮЛИ Протести за детските и майчинството в София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Пазарджик
СОФИЯ - Начало 10.00 часа, фонтана пред Президенството, крайна точка Парламента - 12 часа. Молим присъстващите да носят снимки на децата си или собствени ако са бъдещи майки. Ще се направи постер с тези снимки и други качени в интернет. Постерът ще бъде оставен пред парламента.
ПЛОВДИВ - Начало 10:00 часа на пл."Съединение", шествието ще мине по Главната улица и ще завършим на пл. "Централен" в 12:00 часа.
ВАРНА - 10.00 часа, на Входа на Морската градина.
БУРГАС - 10.00 часа, Пантеона в Морската градина.
ПЛЕВЕН - 10.00 до 12.00 ч. Маршрут - театър "Иван Радоев" по Главната улица до трибуната пред мавзолея - костница "Св Георги Победоносец".
ПАЗАРДЖИК - 10.00 до 12.00 часа. Площад Константин Величков (Тортата)
Да се запознаем и да се поразходим заедно..Молим майките от всички градове и тези който не могат да присъстват на протеста в София за снимки на вашите деца. Изпращайте ги от ТУК >> http://www.visx-develop.info/first_july/ 
Благодарим за подкрепата !
Инициативен комитет на Настоящите и бъдещи български майки.

# 188
Ха добър ден и от нас! Ама жегааа, не се трае Sick
Хотмаме, снимките са наистина много готини и Радето е много стилна...Пу-пу!
Марти,направо ме разбихте - наш Калоян и дума не обелва за сядане, лежи си, въргаля се и като се измори ляга по гръб и вирва краката и така...Понякога подскача като дебела жабка - гъзето нагоре, засилва се напред-назад няколко пъти и се отхвърля напред. Естествено, забива нос!
От няколко дни го измъчвам с едно зеленчуково пюре, ама не го тачи хич. Затова го разбърквам с кърма и с триста зора изяжда една лъжичка, другото го мажем по всичко близко. Направих му фото, на което той изглежда така, все едно яде пържоли - определено доволен и щастлив :

Последна редакция: пт, 30 юни 2006, 20:20 от Ян-bb-Ян

# 189
Мацки, кой ще ходи на протеста утре? (Освен мен  Wink)

# 190
И ний с Жоро, тъкмо вече сме изпращяли от организация:) Мимито също е на линия. Предполагам Правда и съм 99.9999 % сигурна де Simple Smile Успех и в София, че то нашто - бек вокалистки:)

# 191
Здравейте от мен и Шестозъбата Калина!
Дано не вали много утре, че разбира се няма кой да я гледа, и не знам как ще се оправим с ходенето на протеста!
Успех и на всички други градове - Варна, Плевен, Пловдив, Бургас и Пазарджик! и разбира се София!
Ще вмидите, че ще има полза момичета - не може всичките ни усилия да са напразни!

# 192
  • Варна, морето и сините вълни!
Хайде късмет на всички революционери!
Аз отивам да  smile3535 smile3535 newsm57 newsm18 newsm18 newsm18

# 193
Добро Утро, момичета!
Само да се събуди Зъбанка и ние тръгваме!
Ама така като я гледам, хич не е революционно настроена - спи си сладко, сладко!
Приятен ден и дано няма дъжд и грамотевични бури!
След протеста ще приложа и снимков материал!

# 194
Успех на протеста днес момичета и бебета! Дано има страшен успех в София, Варна, Плевен, Пловдив, Бургас и Пазарджик! То без надигане на глас никой няма да погледне майките!
Надявам се да имате добро време като за едно добро начало! И разбира се - да има резултат:)

Нашият доктор е май диаметрално противоположен на вашите изследователски настроени педита. Водя му вчера Рада сополива, покашля, с гурелив секрет от окото - той я погледна, погледна и рече, че нищо й няма, само да и слагам главата на високо като спи, че да не и пада секрет в гърлото да се дави?! Ми тя от три дни се премята по 20 пъти от гръб по корем преди да заспи. В момента е заспала по нос и хърка:)! Питах го няма ли да из изследва кръвта за желязо (давах й известно време АМ от соя като добавка на кърменето и се оказа, че от соевото мляко само 1% от желязото се абсорбира) -- няма защо да я дупчим, изглежда ми здрава?! Е, то добре де, ама все пак...В края на краищата го натиснах да ми изпише капки желязо за всеки случай.

Иначе маймуната расте, станала е 7,800 на 70см т.е. качва по 600г на месец! Не можеш я озапти вече откакто откри премятането преди седмица. Много е радоста и нахилена от това, но все още сме в статукво със зъбите - нула:( Правде, направо завиждаме на Калинка!! Да ти е жива и здрава феичка-зъборана!

Друго интересно не знам и аз, освен че оня ден обърнах къщата наопаки да си търся един билет за театър с мойта любов Руфус Сюъл http://www.imdb.com/name/nm0001722/, изпуснах пиесата понеже нямаше билет и сега го намерих в здравния й картон.

айде хубав ден, маймун се събуди:)

Общи условия

Активация на акаунт