ДЕКЕМВРИйските зайчета радват своите майчета

• 12 236
  • 282
  •   1
Отговори
# 165

baloniЧестита Половин година на Борко и Маги! baloni

И понеже Къдрокоса отмарят на морето (добре са, праща ви много поздрави!), тя ми поръча да ви почерпя от нейно име.
Така че ето да си хапнем една тематична за сезона торта -
И за хлапетата -

Браво на Сиска за мерките! Дани, тя дори е наддала повече от Стени за този месец, неговия прираст беше 450гр. Така че много си е добре детенце, то си знае как да яде, не се притеснявай!

# 166
здравеите майчета
не че имам много какво да кажа де ама да се разпиша, че от няколко дена само ви чета и ме мързи да пиша. Мирелката си е добре, но тези жеги направо е влудяват милата хич не търпи на топло. Така се е изринала около вратлето и гръбчето ама ще мине. Иначе си хапва всичко много добре и така. Миналия ден се обърна за първи път и от тогава само това прави. Като е оставя в леглото й го обикаля по 5 пъти и вътре прилича на ........ незнам и аз на кво ма от всякъде играчки дрънкалки. Възклавничката й (ако може да се нарече такава де) си е изкарва от калъфката абе луда работа.
Мими радвам се че Катето харесва твойте манджи и си хапва сладко сладко дано все така продължи
Дани браво на Сисунка за мерките й добре си хапва детенце то си му личи щом така си качва  Hug
Честита половин годинка на Борко на Ели да порасне здрав о голям мъж и да слушка и радва мама и тати
ммммм тортата изглежда страхотно, Елси кажи от къде я поръча  Wink
Ели сигурна съм че си изкарвате страхотно, чакаме ви със снимки и разкази  Hug
ох отивам да гладя , че ми се е събрало толко многоооо
приятен ден на всички  Hug

# 167
  • в града на младостта
                                  `чЕСТИТА  ПОЛОВИН  ГОДИНКА  НА  МАЛКИЯ  БОРКО  НА  МАМА   КАДРОКОСА, ДА  Е ЖИВ  И  ЗДРАВ  ЗА РАДОСТ  НА  МАМА  И  ТАТИ!     bouquet

# 168
  • София
Здравейте  Hug.
Честита половин годинка на Маги и на Борко!
Честити зъбчета на Мони бонбони.
Ян-bb-Ян,мерси за инфото за супите   bouquet.След един месец ще му дам и супичка.
За пълзенето,ами и нашия бебо е като повечето бобоци.Прави някакви опити,но много смешни.Забучва глава в леглото,надига дупе,после се отбутва назад и така докато стигне до таблата на леглото и после се обръща по гръб и започва да мрънка някои да отиде да го премести за да може отново да пълзи.
Мими,най-накрая Катето се предаде и започна да хапва  Laughing.Скоро и плодови пюренца ще започне да папка.
Дани,браво за мерките и теглилките на Сиси.
Хайде чао засега,ако по-късно има нещо интересно пак ще се включим,защото днес е много задушно навън и никак не ми се излиза  bouquet.

# 169
Здравейте и от нас,
Първо:
Честита половин година на Борко - да е жив и здрав и много послушен!  baloni
Честита половин годинка и на Маги - жива, здрава и много, много усмихната!  newsm67
Второ
Много благодаря на всички за похвалите на Сиси за мерките  newsm51 Днес взех изследванията - много са добри - Щурченцето е с хемоглобин 120  Simple Smile А още не съм давала нито месо, нито жълтък. Левкоцитите са в норма, урината е само с малко кристалчета, но също била ок.
Сиси все още не може да пълзи, опитите й са доста смешни - забива глава, вдига крака и ръце и ръкомаха, все едно плува. Е, напоследък има напредък - опитва да бута с крачетата и се върти като пергел около коленцата си. За сметка на това бръщолеви много - вчера откри звуците Б, В и М и вече активно ги използва, дори като плаче. Именно в такива ситуации казва мама. Иначе до сега в речево отношение имаме следните постижения - леля, айде, няма и браво. Браво каза само веднъж, може би защото й я повтарям много от отдавна тая дума, когато си е изяла млякото  Mr. Green . Разбира се всичко изказано най-вероятно е просто случайно, но все пак съм много горда с нея  Flutter
Поздрави на вчички и лек ден   bouquet

# 170
Дани, да не съм те чула повече да кажеш, че Сиска е злояда Naughty! Виж какъв хубав хемоглобин има, по-силен е от на Стени! Много си е добре детенцето! То си знае колко да яде, а ти гледай да не хабиш вече нерви Peace!

# 171
Здравейте и от мен и Калина!
Днес се върнахме от Плевен, а там отново се сдобихме със зъбчета поникнаха в един ден горен 1-ви и 2-ри десен и малко от 1-ви ляв - беше интересен ден! Shocked не само за Калина!!! Иначе сме добре!
Засега толкова, че багажа още не е подреден!
По-късно ще се включа отново може биbouquet

# 172
Браво на Калинка - зъбличката  newsm62 Чудесна усмивка оформя вече детенцето. Честито - да са бели и здрави зъбчетата!!!   bouquet
Елси - ще се старая вече да не се оплаквам. Права си - детето най-добре си знае от колко храна се нуждае. А тия нерви дето ги изпотроших - халал да са. Важното е да сме живи и здрави.   bouquet

# 173
Привет!
Живи сме  Mr. Green моря си детенце в жегата заради револционни каузи, но ще устискаме още 2 дни Crazy
Честито на всички пораснали мъници!
Добре завърнала се на Правда и целувки на зъбанка!!!
Дани, страхотни резултати, радвам се да прочета!
Умирам за сън и бягам, защото утре пак дълъг ден...
Поздрави от Инето и Фани!

# 174
  • Варна, морето и сините вълни!
Здравейте и от нас!
Тук е голяма жега. Не се живее!

Честити зъбчета на Калина!

Честито на големите юнаци!

# 175
Честит Ден Ден на Борко и Маги! Големи шпинги сте ей! Айде да растете и да дивеете, че мамите да се радват!
Ние сме си дивички хаха, Рада тъкмо се научи да се преобръща и е страшен екшън. Тази сутрин чувам мучене и като я гледам - забила нос, по корем,краката заклещени в решетките.

Уви, от ваканциите ни резулатът беше яки сополи от тези дето не можеш извади, от там неспане заради запушен нос, от оня ден гледам страшни гурели на едното око и сълзи - сигурно е вирусче:( Ми то в София не се диша на 35С, а тука е едва към 20С и страшен вятър - ако можете да си представите, че вчера беше с обувки, пуловер и шапка?!?!

Много ми беше кеф да стрещна Правда, Мъни, Мери и Ланг (има я на снимките с малкия дрисливко <оправи ли се?????>)! Дано се видим пак август.

Утре ще се мерим и ние да видим...Тя каквато е дунда аз съм смешна да си мисля, че е слабичка ама хаха...Когато яде пюре сигурно гмуцва по 150-200 грама?!?! Високи сме 69-70см, но тези зъби не излизат, а само ни мъчат!!! #2gunfire Давам й хомеопатични прахчета и е адски майтап как зяпва с устата и мляска прахчето Joy

Някой за спането питаше - спим от 20ч до 7-8 сутрин, после 10, 1-2, 5-6, за по час т.е. 3-4 часа през деня и 10-12 нощем (благодаря ти Господи, че ми се пийна соса първите 5-6 месеца!!!)

Айде стига съм досаждала, целуфани на мацките и мачоците!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ivo_ivanoff/album?.dir=4351&.s … ivanoff/my_photos

# 176
Привет,мамчета  Hug
Ние се позагубихме малко,но нали бяхме за една седмица в Плевен и откакто сме се върнали не мога да вляза в час.
В Плевен беше супер  Peace Цветито е страхотна  Hug А Марти е един бонбон  Laughing Поцялден обикаляхме центъра,Кайлъка,Панорамата,ходихме за риба,пихме бира и т.н Всичко беше прекрасно и на тръгване доста се разстроих от раздялата ни  Cry Искренно се надявам пак да се срещнем  Praynig
Иначе при нас общо взето е едно и също.Малката е дивачка а напоследък е и доста крива.Само когато е на разходка мирува и спи,иначе правим всичко друго,но не и да слушаме.
Само да питам,какво похапват бебчовците ви? Давате ли нещо различно от зеленчуково и плодово пюре?
Ставам че ме викат  Mr. Green После пак се включвам,а скоро ще кача и снимки
ЦУНКИ   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

# 177
Честит Имен Ден на двамата именници Павел на Жени и Павел на new_mam!  bouquet
Да са живи и здрави малките сладури!а пораснат големи и послушни!  bouquet

# 178
  • В центъра на Вселената...
Здрасти и от нас!!!
Напоследък голям мързел ме гони и хич не ми се пише, ама днес нали правим половин годинка, че реших да ви почерпя ,макар и виртуално  Mr. Green

А за бебоците по една голяяяяма целувка Crazy
Ние днес дадохме кръв и урина и чакаме резултатите.Дано са добри Praynig
Нефи вече се обръща и едвам го опазвам . Joy
Тежим 8300 и сме 71 см.
  bouquet

# 179
  • В центъра на Вселената...
Забравих да честитя на имениците, включително и на майка ми  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт