ДЕКЕМВРИйските зайчета радват своите майчета

• 12 234
  • 282
  •   1
Отговори
# 75
  Привет и от нас! Simple Smile
Току що се връщаме от конс. Качили сме 800гр и сега тежим точно 8кг. и сме по високи с 2 см- сега сме 70см Simple Smile. Биха ни хепатитната, поплачкахме малко и сега спим. При нас градусите отвън са 35  sweating .И така, сега си седя в къщи на хладничко и си пия следобедното кафенце.
 На Симончето кризите поотминаха, ама зъб- НЯМА.
    СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА ЕЛС ,която съвсем компетентно ми разясни въпроса за майчинството Peace Hug
  Приятен ден от нас!

# 76
Привет и от една разтекла се, разтопила се от жега мама ... newsm09 И в тая жега така ме мързи, hahaha че ако ме болеше толкова, досега да съм умряла!
Оооох, милички, при нас просто не се диша! Някакъв ад е! Днес не съм гледала колко градуса е навън, но вътре в момента е 27 #Cussing out!
Днес и ние трябваше да ходим на косултация, но сутринта аз никак не се справих с вземането урина, а сега просто не е за показване навън. Така че мерки и теглилки - утре! И моля ви дайте някакви жокери за вземането на урина! От колекторите се отказах (изобщо не потърсих), защото тук из форумите преобладаващото мнение е, че нямат отлепяне. Днес сутринта пробвах с памуче, но от него не успях да изцедя почти нищо Thinking. И колко като количество трябва да бъде, някой знае ли?
Стени в събота вечер беше на гости. Бяхме у техните на мъжа ми (там са свекърите и семеството на брат му). Стени се държа превъзходно! Заспа си в количката (бяхме навън) и не създаваше проблеми.
Кокита, моля, моля! Не ми представлява трудност подобна помощ, така поддържам и форма докато не работя, така че ако някоя също има някакви питанки по правни въпроси - Моля, заповядайте! Жалко, че не е излязъл зъб! Явно и вие ще сте като нас "късметлии" #Crazy, на които зъбите ще пробиват с месеци!
И ето обещаните снимки на Стени-купонджията:
, малко преди да проспи рожденния ден на приятелчето си hahaha!

# 77
  • Пловдив
Здравейте!Благодарско на всички за пожеланията , наистина си прекарахме страхотно.Ето малко снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=44248
  Мамамая, браво за изпита ,все така да ги взимаш!
  Янич,не се скатавай, докладвай с колко взе твоя?
  Женимама, ти си герой, аз не бих се справила!Павката е много сладък на снимката от подписа ти ,много чаровно се усмихва.Дано температурата  да е от зъбки ,дано да не е друг проблема и да минава бързо !
  Елс,Стени е страшен с шапчицата, ти също изглеждаш добре.Не се притеснявай за снимките, нали все пак има други!Абе ,този Стени голям сънчо станал по купони и по гости само спи - рожденния ден проспал ,на баба си на гости като беше ,пак спал Grinning
  Кокита smile3501, на Симонка за мерките!
  На Катето също  smile3501 за наддаването и затова ,че има напредък с хапването.
  Дияна,честито за заема ,пожелавам ви много хубав нов дом !
 Марти, и Стилиян започва все по-рано да се събужда от глад , преди ядеше в 7,после  в 6 , а напоследък около 5-5.30.Не си писала скоро колко кг. е Дани, я кажи ,че ми е интересно колко е пораснал?
 Аз го мажа също с Нивея,бяха ни раздали едни тестерчета в болницата ,но свърши като се върнем от село ще му купувам и сигурно пак ще взема Нивея.
Много ми липсва малчо.Нямам търпение да си го видя и да го нацелувам.
  Хотмама,радвам се ,че сте пътували добре!Дано да се оправи бързо екземката на Рада.
 При нас също е голяма жега ,днес беше 37 градуса , а вътре 28 .
  Спокойна нощ на всички!

# 78
Здравейте и от нас,
това писмо го пиша вече за четвърти път, все ми блокира нещо и ... Ама нали съм си упорито магаре  Mr. Green , като съм решила, че ще има постинг - ще има и това е  Crossing Arms
И така ние днес се прибрахме от Шумен, където времето беше адски горещо и вече сме в прохладна Варна.
По отношение на проходилките - нямам намерение за сега да слагам Сисито в таквоз возило. То и ние нямаме де  Mr. Green Бънджи също нямаме, защото както и при Дема в нашата квартира касите на вратите не са достатъчно надеждни, не ми се рискува  Naughty  То и квартирата е еднааааааа, ама за толкоз пари - такава квартира. И като отворих на тая тема - Диянче - браво за решението за собствен дом  Peace . И аз си мечтая, но няма да е скоро май. Незнам още докога ще се време тримата в тая стая. Дано скоро намерим решение на проблема  Praynig
Мими - браво на Катето! И моята похапва някои неща, ама избирателно  Mr. Green За мерки и теглилки ще докладвам на 27.06., когато сме на консултация.
Кокита - браво на Симончето-Бонбончето. Ми то голяма мома, пък ти в началото казваше, че е злоядо детето. Я, таквизи етикети на това сладурче - повече не  Naughty
Елси - Стени голям купонджия - рожденни дни, гостита при баба  Flutter Ама отива му купонджийската шапка на юначето!!!
Женимама - браво за изпита  bouquet
Добре дошли на Хотмама и Рада в България newsm51
Тане - чудесни снимки от морето, аз си го гледам само на снимка, във Варна сме, а не мога да стигна до него
Сега малко пресни снимки на Сиска

# 79
Приветски!
Страхотни снимки!
Дани, а Сисунико Мацодупе е станала страхотна мацка Simple Smile пу-пу
Докладвам - изпитът е взет с 5 Simple Smile Остава да се сборим с професора и на поправката, което малко ме съмнясва, че както натръшка 120 души ще е доста изнервен Sad
Днес се видяхме с Инето и намачкахме Фанито, надяваме се утре пак Simple Smile
Жоро от изтощение ли, от що, или че беше с 2 мацки заспа в 8 преди банята и сега не знам кога ще се събуди.
Утре ще попиша повечко Simple Smile
Някой да има мобилния на Мъни? Трябва да е във Варна вече май,а ?

# 80
 Rolling Eyes доста ме притеснихте с инфото за кремвирши и прясно мляко в кухните, явно съм забравила.
Ще чакам да видя други майки от Варна какво ще кажат иначе кухнята е на 100 м от нас.
Тези , от вас които вече кърмят какво мляко дават?  Аз започнах с милумил заради съдържанието на желязо , но май е и доста калорично.
За сока от череши днес не дадох , но няма никакви последствия до сега  Praynig, ако и утре няма ще му направя пак  пак Peace
Дани на сиси , много сте сладки пупу пу.  Приемаме оферти за разходки  Hug
За спрея за комари явно няма друг спешно питащ като мен newsm78 трябва ми много спешно , защото вилата е близо до река и море и гадните твари в момента се радват на доста бебчета  Mr. Green

# 81
Варненки, утре правим опит да обединим усилия относно протеста... Среща в 18:30 в Пицарела на Проектантска в двора се намира, голямо е, незадимено има паркинг отпред и лятна градина.
Деси, ей тва е офертата  Mr. Green

# 82
Момичета, здравейте и от мен с мъъъъъничко закъснение - около 6 месеца. Бебенце Хриси е родено на 23. декември в Москва. Нормално след предишно секцио. Работя като научен сътрудник в ОИЯИ (Обединен Институт за Ядрени Изследвания), Дубна.
Хайде, и да не съм съвсем голословна - ето ни на плажа на река Волга:

# 83
Добро утро! Айде да попиша малко на свежа глава ...
Кокита, снощи като пъшках в жегата си мислех за теб smile3503. И по-точно дали да ти дойда на гости! Така да си подишам и поживуркам у вас на 20 градуса ... Това в сферата на шегата, да не помислиш, че съм стегнала багажа Laughing! Макар че бих се радвала някой ден наистина да се видим smile3521!
Средствата против комари и на мен са ми спешни, защото сме на стотина метра от реката и сега като се стопли очаквам да тръгнат рояците. И спасение няма, не ги спират никакви мрежи на прозорците или мушкато, или босилек. След като се рових из форумите разбрах, че ел. устройствата на Райд (каквито имаме вкъщи) не се препоръчвали за бебета, защото все пак работят с някакви химии. Както и всякаквите там спрейове и мазила Райд, Аутан и т.н. И като видях по-горе рекламата на Чико от ДаНет, естествено веднага се запалих и си поръчах - спрей и ел. устройство. Като пристигнат и започнем да ги ползваме мога да дам и отзиви.
Тане, Дани, много хубави снимки!
Поли, и вашата също! и между другото -  welcome! Я разкажи нещо повече за бебока!
Още веднъж -  smile3501 и  newsm20 на Инето, за това което прави за общото благо! Както и на Мимито и Яни, които движат нещата във Варна!
Женимама, и от мен едно голямо  Hands Clap! Възхищавам се на жени, които успяват да се справят с всичко! Но честно казано в такива случаи се ядосвам на държавата, която ги принуждава да го правят, вместо да се наслаждават на майчинството и да дадат на децата си най-доброто отглеждане, възпитание и т.н. И в тоя ред на мисли - пак -  newsm20 Ине!
Диянче, като се нанесете чакаме официално да почерпиш за новия дом Wink!
Айде сега да освобождавам терена за другите!

# 84
добро утро и от мен
ние днес подранихме с мойта мирелка с хапването и съответно не си изяде цялото ядеене, но неин си проблем. Мислех си да й издърпам режима напред че да заместя още едно хранене след две три седмици, но ще видим дали и мирелката ще ми съдейства по въпроса  Laughing
за комарите не съм се сещала но виждах в този електронния магазин фемили-бг че има некви мазила и там незнам си още ково за бебета против комари
Ине и всички останали които се опитвате да постигнете нещо с това майчинство и пходите на протестите  smile3501  newsm20 и искрено се надявам за успех  newsm17 За съжаление аз не мога да се включвам защото ми е доста далечко парламента, а имам халстрофобия и не мога да пътувам с градския транспорт, но мислено съм винаги с вас
е хайде отивам да се приготвяме за разходка, че днес пак ще е ад навън  sweating

# 85
Сега открих, че в На пазар имало темичка за мазила против кърлежи и комари - ТУК

# 86
Я разкажи нещо повече за бебока!

Ами не знам какво... Питайте!

Но като се споменава темата за кърлежите, да кажа - точно преди няколко дни си говорехме с мъжа ми, че тук не сме срещали такива гадинки. Голям късмет! Затова пък КОМАРИИИИ дал Господ. Като самолети са!!!

Също гледам, че си говорите за млечната кухня. Може да ви е интересно как е при нас. Нашата е съвсем буквално МЛЕЧНА. Т.е. дават мляко, кефир и творог (това е извара, но използвам руското наименование, защото е нещо много по-готино, по-скоро прилича на сирене-крема). Всеки ден по 1200гр. общо. Безплатно е. Педиатърката дава рецепта. В нашето семейство предимно баткото го пие. Аз прясното мляко не мога, защото малката получава реакция - нещо преминава през кърмата.

# 87
  • София
Здравейте Hug.
 welcome Poli..Бебка Хриси голяма красавица пу,пу.
Стани и Сиси и те не остават по назад.С две думи красиви са ни децата и това си е.
Тане,благородно ти завиждам за моренцето.Голям кеф,а Grinning? Утре сме на мерки и теглилки и тогава ще докладвам за кг. на Дани.
А ние тук си нямаме комари и други такива гадинки.И е много гот,че като се сетя в София каква борба беше с хлебарките чак зле ми става  ooooh!.
За детскат кухня,честно да си призная незнам дали има,но и да има няма да се възползвам от нея,защото немската кухня е под всякаква критика.
Вчера дадох на Дани пасирана праскова и той много я хареса.Днес ще му дам круша,но за нея нямам съмнения дали ще я хареса,защото когато имаше проблеми с акането му давах сок от круши.
И нас ни мори жегата. sweatingВчера малко захладня,но беше за кратко.Вкъщи е 27 градуса и бебо така се поти,а е само по боди с къс ръкав.През няколко часа му ги сменявам,а те все едно току що изпрани,толкова мокри.
Хайде от мен засега толкова  Wink.

# 88
            Здравейте мамчета!
 Ей, ма стрхотни снимки бе Simple Smile 3 пъти ги преглеждам вече и не мога да им се нарадвам Hug
Елси хич няма да ме уплашиш със стягането ти на багажа за тук Grinning напротив, много, ама много ще ми е приятно ако ми гостуваш Hug Simple Smile Така че, ЗАПОВЯДАЙ! Simple Smile( това се отнася за всички) А, снимките на теб и Сънливко са СУПЕРСКИ Hug Hug Hug Много сте готини!
Янич БРАВО за изпита !!! Все така да си ги взимаш!
Тане ти откри морския сезон,а Simple Smile Супер снимчици, и как ми запалиха и на мен желанието за моренцето Rolling Eyes
Малееееееее, Дани това Сиси много пораснало бе Hug Heart Eyes и какъв е сладун само  love001
 За комарите ние не мислим,щото тука почти няма Simple Smile
 И ние си имаме мини басейнче newsm44 Бебка се разтопи от радост като го видя  hahaha Едвам я изкарах от него одеве.
 Скоро ще пратя снимки.
 ПРИВЕТ НА мама Поли и Хриси!!! Hug Да се вкючвате редовно,ей! Heart Eyes Големи сладурки сте и двете!!!

Целувки на всички!!!!!!!!!!!!!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 89
Здравейте и от мен и Веси
Първо честито на всички пораснали с още месец бебчета, че аз не пиша редовно и това е за седмица напред и назад:))
Да се похваля искам, мойта мома расте с невероятни темпове вече е 7300 и 62,5 см. Изумява се всеки път лекарката, колко е пораснала. Май няма нищо финно в нея, но пък аз се радвам страшно от пухкавината и. Както вече споменах яде всичко което и сложа в устата и то в ромишлени количества. Вече и месо опитахме и магданоз, а на черешите е страшен фен мачкам и всеки ден по 4-5 и тя с възторг иска още.
За снимките невероятни са, искам и аз на море но засега няма. Може би към края на август.
ПРИВЕТ НА мама Поли и Хриси!!!
Това е от мен засега. Лек ви ден, че в тея жеги едвам дишаме и двете

Общи условия

Активация на акаунт